הנה.
M manga girl New member 17/8/02 #66 הכנתי המון פרצופים אבל אין לי שיער! מי שיש לה שיער יפה בקווצות לתת לי (ענת לך יש יפים!) אז שתשרשר אותם הנה ואני אדביק אותם לפרצופים, כי ניסיתי לצייר שיער ויצא נורא ולא בקווצות
הכנתי המון פרצופים אבל אין לי שיער! מי שיש לה שיער יפה בקווצות לתת לי (ענת לך יש יפים!) אז שתשרשר אותם הנה ואני אדביק אותם לפרצופים, כי ניסיתי לצייר שיער ויצא נורא ולא בקווצות
M manga girl New member 17/8/02 #69 יפה מאוד! אני מצמידה אותו לראש. גם שאחרים יכינו עוד, מי שיודעת יפה בקבוצות! ותכינו עוד בגדים אני מכינה כרגע עוד הרבה אבל בינתיים הדולמייקר נראה עלוב למדי!
יפה מאוד! אני מצמידה אותו לראש. גם שאחרים יכינו עוד, מי שיודעת יפה בקבוצות! ותכינו עוד בגדים אני מכינה כרגע עוד הרבה אבל בינתיים הדולמייקר נראה עלוב למדי!
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 17/8/02 #110 הרעיון המחוך הסגול... זה שהוא פוש אפ, ולכן השארתי את הגוף, ולא מחקתי אותו.
A Agent U New member 17/8/02 #138 אבל זה לא צבע הגוף...../images/Emo4.gif ולא שמתי לב שמחקתי את הצמיד... סורי.
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 17/8/02 #125 אני כן יודעת עכשיו!!!!! גיליתי איך! והכנתי קצת (הרבה) דברים, ואני אכין גם עוד!...