נתקלתם במקרה

Princess223

New member
נתקלתם במקרה

במשחק הזה סודוקו בידיעות אחרונות? מעליב עד קמה שזה פשוט...
ואני ציפיתי לאתגר.

neko

New member
נו, עיתון פופולרי בכ"ז. רוצה אתגר,

לכי למגזינים אקדמיים או למנזה.

dimag

New member
...

כל העיקרון הוא לפתור את זה מהר ולא רק לפתור (דבר שאחרי משחק או שתיים כל דביל שני על פני כדה"א יכול לעשות ...)

גוש7

New member
הי

היי את לא חושבת שאת קצת מגזימה? נכון זה קל אבל לא כל דביל יכול לעשות את זה!

cccpunk

New member
סודוקו

הייתי מצפה ממי שהתפלאה "קמה היה קל לפתור את ה"סודוקו" שתדע לאיית נכון "כמה"

desul

New member
טוב שאתה לא מתנשא

באמת מזל. אני לא מכיר את הכותב/ת של ההודעה עם ה'קמה', אבל אני בטוח שניתן לתת לו/לה להנות מהספק של שגיאת הקלדה. למי זה לא קורה?

פלאשניק

New member
תגיד לי...

לדעתך כל מי שגאון חייב לדעת לכתוב? למשל, אני מגיש חיבורים של ציון מאה אבל גם מקבל מאה על: "לעשות שגיעות" אז זה אומר שאני לא יודע כלום?... ובכלל, אני לא אומר שזה המקרה אבל שמעת פעם על המושג: "דיסלקציה"? ושזה בכלל לא קשור לידע כי אם אתה לא יודע אז אפילו אינשטין היה דיסלקט ברמה נוראית ובכל זאת הוא מלך הפיסיקה

Yuval Y

New member
יש הרבה רמות של משחק

קחי למשל את האתר הרשמי (?) http://www.sudoku.com יש בו גם גירסת דוגמא של תוכנה ליצירה ופיתרון של סודוקו

גוש7

New member
יו

אם את כל כך חכמה אז למה את רושמת עם שגיאות כתיב??

pazro

New member
זה בסדר גם אתה כותב עם שגיעות

אבל אנחנו לא דוחפים לך את בפרצוף.

פלאשניק

New member
צודק...

המורה שלי למתמטיקה הביאה לי את זה ואמרה לי לקחת את הזמן וכשהאתי לה אחרי 5 דקות את התרגיל הראשון היא שאלה אם עשיתי את זה כבר... חחחח, הקטע הוא שחבר שלי בקושי ניסה והתיאש, הוא אמר שזה קשה לו וכשהיסתכלתי גיליתי שהוא כתב בינתיים רק 4 ספרות...

Me N U

New member
../images/Emo28.gif הקטע בזה..

הוא לקלוט את הפואנטה, ואז זה באמת נהיה כבר הרבה יותר קל. ובאמת, כפי שכבר אמרו, כדאי לנסות להקציב זמן לפתירת כל משחקון כזה, בגלל שהקטע הוא כאמור אינו לפתור, אלא לפתור מהר.

05287

New member
תהייה

אני תמיד הייתי לא טוב בתשבצי הגיון ומשחקים כאלה, אז מה זה אומר, שאני אידיוט? לכל איש יש ההצלחה שלו והכישלון שלו.

Me N U

New member
../images/Emo45.gif צודק../images/Emo70.gif

לכל בן-אדם יש את הדברים בהם יותר קל לו, ואת הדברים שבהם הוא מתקשה, ואין אף בן-אדם ש'חכם' בהכל. למרות שאני אישית הצלחתי לעלות על ההגיון של ה"סודוקו", אני חייב לומר שגם אלה שלא הצליחו אינם "טיפשים" או "מטומטמים", אלא שהחוכמה שלהם מתבטאת בדברים אחרים, ואין סיבה לתת להם תוויות מכלילות.

Yoavsagi

New member
אתם כל כך אליטיסטים שזה כואב לי

אולי במקום לפתור תשבצי סודוקו תקחו את המוח שלכם צעד אחד קדימה ותארגנו איזה שלום עולמי, או לפחות קצת אוכל לרעבים? בברכה יואב שגי

neko

New member
בשביל שלום עולמי צריך מנהיג,

ומנהיג לא צריך להיות חכם בהכרח.

Yoavsagi

New member
מנהיג לא חייב להיות חכם

אבל מנהיג שעושה שלום עולמי כן

למעלה