נתניwho? האא ניתאי.

אמורוסו

New member
אי אפשר להגיד מילה טובה על אולמרט

עכשיו זה כבר ברור. שאלתי גם בפורום קדימה - לא היה להם מה להגיד. הם אמרו שהוא היה שר התמ"ת. ווטאבר וה פאק ואט איז (-: . שום דבר על האישיות שלו, שום דבר על כלום. אין סיבה להצביע אולמרט. אפילו חברי קדימה עצמם מודים שהם חברים למפלגה אחרת ורק נכנסו למפלגה מתוך אופוטורניזם (למשל קדימה לישראל). אין סיבה להצביע קדימה, נקודה.

נתניwho? האא ניתאי.

מאת: יוסי גורביץ\הארץ ברגע של חולשה, חשף נתניהו את האמת: הוא יותר מדי טוב בשבילנו. הרגע שהוא ירצה לשכוח לא הבין מה לא בסדר. נתניהו (רויטרס)מהו הרגע המביך של בנימין נתניהו? יש כל כך הרבה מהם: ההופעה הפאניקרית, המיוזעת, בזמן "הקלטת הלוהטת"; ההתרסקות מול איציק מרדכי בעימות ב-1999; הלחישה "השמאל שכח מה זה להיות יהודים"; "בואי, שרה'לה, הולכים"; הופעת ה"הם מפחדים" הבלתי נשכחת; ההתפטרות האידיוטית מתפקיד שר האוצר, שבוע לפני ההתנתקות ושעה לפני סגירת הבורסה; כל כך הרבה הזדמנויות, כל כך מעט מקום כתיבה. ובכל זאת, ברשותכם, אבחר באחד מהפחות בולטים שבהם: בחודש דצמבר 2005, טען נתניהו כי קיבל הצעה לכהן בתפקיד שר האוצר האיטלקי, אך דחה אותה; לדבריו, ההצעה נמסרה לו על ידי התעשיין האיטלקי קרלו דה בנדטי. בנדטי, ראוי לציין, הכחיש את הדברים. יש כאן הכל: את התחושה של נתניהו שלא מתייחסים אליו כראוי, בשילוב עם התחושה שהוא בעצם לא מכאן, שהוא כאן רק זמנית. נתניהו, אחרי הכל, שינה את שמו רשמית לבנג'מין ניתאי, כששהה בארצות הברית; הוא חי שם כעשרים שנים. וכמובן, ההכחשה. בנדטי הכחיש, וניתן להאמין לו. בנדטי הוא האיש הפחות מתאים להגיש את ההצעה; הוא מיריביו של ראש ממשלת איטליה הכל-יכול, ברלוסקוני. אם היה מגיש הצעה כזו, לא היה לו כיצד ליישם אותה. אז מה היה לנו? האם נתניהו נתלה בחצי-בדיחה של תעשיין כדי לרקום חלומות גדולה? או שבדה את כל העסק מליבו? שתי המסקנות אפשריות, שתיהן לא יפתיעו איש. זהו נתניהו קלאסי: מעט פוליטיקאים היו שורדים הצהרה על כך שהוצע להם תפקיד בכיר במדינה אחרת, אבל נתניהו כנראה לא הבין מה לא בסדר. אחרי הכל, הכלכלה שהנהיג היתה גלובלית: הוא ייבא את סטנלי פישר כנגיד בנק ישראל. ואם הנגיד לא חייב להיות מקומי, מדוע נתעקש על שר האוצר?

מילה טובה על אולמרט.

בניגוד לשני הפקה פקה האחרים- פקה פקה מגאפון ופקה פקה טלויזיה. אולמרט לא שם בראש מעייניו את הכסא אלה את קידום המדינה. אולמרט הגיע למקום ה33 ברשימת הליכוד כי לא הייה מוכן ללכת לבר מצוות וחתונות של חברי מרכז. אולמרט מעולם לא חתר תחת ראש ממשלה מכהן אולמרט בניגוד לשני הפקה פקה האחרים לא נחשד מעולם בעבירה על חוק מימון מפלגות, ולא גייס את ההסתדרות למענו. אולמרט עובד למען הציבור - ביבי עובד למען עצמו ופרץ בכלל בשביתה...

אמורוסו

New member
מקום 33 בפריימיריס זו מילה טובה :-

איזה צחוקים הולכים כאן וואו. מה עוד ... מעולם לא חתר תחת ראש ממשלה מכהן ? אותו אולמרט שקרא לשרון סנילי ואמר שהוא ראש ממשלה גרוע ? אולמרט חתר תחת ראשי הממשלה מהיום הראשון שלו בליכוד. לא נחשד מעולם ?? אולמרט מעורב בפרשות שחיתות מפה עד הודעה חדשה וגם הועמד לדין. אולמרט עובד ציבור ? אולמרט בילה בחו"ל יותר מכל ראש עיר או שר בהיסטוריה של המדינה, ולא שם קצוץ על המדינה. בקיצור - אין מילה טובה.

תזכורת חשובה- מי הוא הביבי הזה?

ביבי מ96 ועד היום- מאת: יוסי גורביץ נתניהו, שזכה לכינוי "הקוסם", שרף תוך זמן קצר כל אשראי ציבורי שניתן לו. הוא הצהיר שלא יפגש עם ערפאת – אך גל המהומות שפרץ לאחר שפתח (יחד עם אהוד אולמרט) את "מנהרת הכותל", הביא אותו ללחוץ את ידו של ערפאת, ואף להצהיר "מצאתי בו ידיד". אף שהצהיר במערכת הבחירות כי יכבד את הסכמי אוסלו, נמנע נתניהו מלממשם, והצליח במשך שלוש שנים למסמסם לחלוטין. מתחים צצו בינו ובין שרי ממשלתו - שרון בז לו בגלוי, ואמר נוכח עם ועולם ש"יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל". ההכחשות החוזרות ונשנות של לשכתו הפכו לבדיחה, לאחר שדובריו נתפסו לא אחת בשקר. כל פגמי אישיותו של נתניהו נחשפו בכהונתו. חוסר אמינותו היה לשנינה. יוסי שריד סיפר כיצד תיקן אותו נתניהו בהגייתה של מילה מסוימת, ואמר כי בדק אותה במילון; מאוחר יותר הציץ שריד במילון, וגילה שנתניהו לא אמר את האמת. העיתונאי נחום ברנע שאל אותו מדוע אין בלשכתו תמונה של נועה, בתו מנישואיו השניים שלא היתה אהודה על אשתו השלישית שרה; נתניהו השיב ש"התמונה במסגור". היא היתה במסגור, כך נתניהו, גם חודשיים לאחר מכן. הוא הצליח להסתכסך עם חוסיין, מלך ירדן, לאחר פעולה שלומיאלית ביותר של המוסד שם, ונאלץ לשחרר את השייח' יאסין מכלאו. הוא הסתכסך עם נשיא ארצות הברית, ביל קלינטון, לאחר שהתארח בתכניתו של הכומר הימני-קיצוני ג'רי פאלוול, שקרא קודם לכן למותו של קלינטון. הוא הסתכסך עם מערכת הביטחון: חודשים לא דיבר עם הרמטכ"ל שחק. יחסיו עם ראש השב"כ איילון היו מעורערים, בין השאר משום שנתניהו ניסה לעשות שימוש בשב"כ לצרכי ספין פוליטי: בני הזוג נתניהו ניסו לתאר את פיטוריה של המטפלת שלהם כ"כורח ביטחוני", דבר שלא היה נכון. מאבטחי השב"כ גם נעלבו כשהשליך נתניהו, בכינוס מפלגתי, את השכפ"צ – לאחר שבירר ש"כולם כאן ליכודניקים". שר הביטחון מרדכי מסר תיאורים בלתי מחמיאים של נתניהו במצבי לחץ ביטחוני. הוא ניסה למשול על ידי הטלת פירוד: לרב כדורי לחש, בלי לשים לב שהמצלמות והמיקרופונים קולטים אותו, ש"השמאל שכח מה זה להיות יהודים"; הוא הקפיד להתקיף את האליטות שמאסו בו, ולשסות בהן את הציבור. במערכת הבחירות של 1999, אמר כי "האליטות שונאות את העם, הן שונאות ספרדים, הן שונאות רוסים, הן שונאות אתיופים". הוא תיעב את התקשורת, שהחזירה לו באותו המטבע, והכריז ש"הם מפחדים" מנצחונו. הוא הסתבך בפלילים: פעם בשל תככנות פוליטית – פרשת בר-און חברון, בה על פי החשד ניסה לרצות את האסיר לעתיד אריה דרעי באמצעות מינוי יועץ משפטי שיסגור את תיקיו; פעם, לאחר שהפסיד בבחירות, בחשד לרישום הוצאות אישיות על חשבון משרד ראש הממשלה וגניבת מאות מתנות. לשכתו נתפסה כנהנתנית; הוצאות הסיגרים של נתניהו שולמו על ידי משרד ראש הממשלה, בסכום העולה על 17,000 שקלים מדי חודש. לאחר שפורסם הסיפור בתקשורת, הופסקה רכישת הסיגרים. בבחירות שנערכו ב-1999, הובס נתניהו בהפרש חסר תקדים על ידי אהוד ברק – הוא קיבל רק 44 אחוזים מהקולות. הליכוד התרסק וירד ל-19 מנדטים. נתניהו הודיע על פרישה מהחיים הפוליטיים. האם הוא ניצח את הטרור? טענתו העיקרית של נתניהו היא כי בימיו לא היו פיגועים, וכי הוא "ניצח את הטרור". הטענה, איך לומר, לא בנויה על יסודות מוצקים: בימיו של נתניהו אירעו שלושה פיגועים קטלניים, והיו גם אירועי המנהרה. נתניהו ותומכיו טוענים, עם זאת, כי הוא הקטין משמעותית את הטרור, לעומת רמות הטרור שהיו לפניו ואחריו. אף שהטענה הזו נכונה סטטיסטית, היא משאירה שאלה פתוחה: מי אחראי לירידה במספר הפיגועים? נתניהו, כמובן, טוען שמדובר במדיניותו. יש סיבות לפקפק בכך. בחודשים שקודם לבחירתו של נתניהו, פתחה הרשות במבצע רחב כנגד החמאס: מוחמד דחלאן התפאר בכך ש"ניקה את עזה", כלא את ראשי החמאס וגזז את זקניהם. חמשת השנים האחרונות לימדו אותנו שהטרור יורד, כאשר לפלסטינים יש אינטרס ממשי בירידתו, ולא עקב פעולות ישראליות כלשהן – להוציא בניית גדר ההפרדה. מאזרח מודאג לחתרן בלתי נלאה קו נחוש. שרון ואולמרט (רויטרס)ברק לא החזיק ימים רבים בתפקידו, ולקראת סוף ימי שלטונו, צץ שוב נתניהו. הוא הודיע שהוא חוזר רק על תקן של "אזרח מודאג", אבל היה ברור שבכוונתו לחזור לפוליטיקה. אילו התעקש נתניהו, הוא היה יכול להיות ראש ממשלה כבר ב-2001; שרון היה בלתי פופולרי והיה על סף הדחה. אבל נתניהו הודיע כי לא יסכים לכהן כראש ממשלה עם כנסת לעומתית, ודרש בחירות כלליות; ברק מיהר להקדים תרופה למכה, והכריז על בחירות לראשות הממשלה בלבד. אם תבוסתו של נתניהו היתה קשה, זו של ברק היתה סופנית. הוא גירד בקושי שליש מן הקולות – ולפתע היה שרון האיש הפופולרי ביותר במדינה. דרכו של נתניהו לצמרת היתה חסומה. הוא החל לחתור תחת שרון – מה שרק הגביר את הפופולריות של הקשיש המנוסה, הרגוע. וכשהודיע שרון על בחירות, בסוף 2002, מיהר נתניהו לקבל את תפקיד שר החוץ שהוצע לו קודם לכן ונדחה על ידו. לאחר בחירות 2003, הגיש שרון לנתניהו מתנה מורעלת: תיק האוצר. נתניהו לא חפץ בו, אבל שרון לא הסכים לתת לו תיק אחר. או אוצר או כלום, אמר. הוא תיעב את נתניהו; בחוגו הפנימי קרא לו "הדוגמן", והקפיד שהדבר יודלף. נתניהו קיבל את התיק באי רצון, ואחר כך טען שזהו תפקיד חייו. הוא החל ליישם מיד מדיניות קפיטליסטית שלא נראתה כדוגמתה בישראל: הוא קיצץ בקצבאות הילדים, הנכים, החד-הוריות. העוני האמיר לשיאים חדשים, ונתניהו דיבר על "האיש השמן", המגזר הציבורי, הרוכב על "האיש הרזה", המגזר העסקי. הוא הוריד את מיסי העשירים, וקיצץ בסיוע לעניים. יש להניח ששרון חיכך ידיו בהנאה. קיצוץ קצבאות הילדים חיסל את תמיכת החרדים בנתניהו; הפגיעה בקצבאות האחרות פגעה ישירות בציבור המצביעים הקלאסי של הליכוד. כדי לתת לנתניהו מספיק חבל לתלות את עצמו, הודיע שרון כי נתניהו הוא "ראש ממשלה כלכלי" – ובכך הרחיק את עצמו, למעשה, ממדיניותו של נתניהו, תוך שהוא כביכול תומך בה. אולמרט, אז כלב התקיפה של שרון, הציע תקציב אלטרנטיבי, רחום יותר – תקציב שנתניהו הדף, וסימן עצמו שוב כאיש הרע. בפרשת ההתנתקות, שנמשכה שנה וחצי, זגזג נתניהו ללא הרף. לעומת הקו הנחוש של שרון-אולמרט. הוא הצביע ארבע פעמים בעד ההתנתקות – אבל התפטר שבוע לפני ביצועה. הוא הפסיד בכך את הימין, שבז לדו הפרצופיות שלו, והבריח מעליו את המרכז בקיצוניותו. בסופו של דבר, הצליח נתניהו להביס את שרון בליכוד, הצליח להשפיל אותו בהצבעה שולית על מינוי שרים – ואז גילה ששרון ערק מהמפלגה, יחד עם רוב המנדטים. הוא כעת מנהיג הליכוד, מלך-אביון; ובעורפו כבר נושף סילבן שלום, מחכה לתבוסה הנראית כעת מובטחת. האם הוא מתאים? האם נתניהו יכול להיות ראש ממשלה מוצלח? הוא אינטליגנטי, הוא משכיל יותר מרוב ראשי הממשלות. הוא יודע ספר ואף כתב כמה. הוא מצוין בהסברה. מצד שני – הוא כבר היה ראש ממשלה. ראינו כבר מה הוא יודע לעשות. אם להשתמש בביטוי אמריקני, האם היית קונה ממנו מכונית משומשת? רוב הציבור עונה על השאלה הזו ב"לא" מהדהד.

מיהו השרלטן?

אחד משלושת המתמודדים על ראשות הממשלה הוא שרלטן. איך אנו יודעים? הוא מספק לנו הוכחות לכך חדשות לבקרים. הנה האחרונה, מהיום, בראיון עם נחום ברנע בעיתון ידיעות אחרונות. תוך כדי החגיגה לרגל נצחונו של החמאס בבחירות ( האדון סבור שזה יעזור לו להבחר ) הוא מכריז חגיגית:" אני לא נבהל מדעת הקהל במערב ". באותו מקום, לא יותר משתי שורות אחרי ההכרזה החגיגית הראשונה הוא הופל את הגלגל, ואומר: " אני הייתי שולח מיד משלחת לקונגרס, לממשל, ו ל ד ע ת ה ק ה ל " אבכן, אדון שרלטן, דעת הקהל במערב חשובה ( צריך לשלוח אליה משלחת ) או שלא צריך לשים עליה ז..? ( אני לא נבהל ממנה ). כאמור, שרלטן נשאר שרלטן.

בושה לך עמיר פרץ

איך אתה לא מתבייש במקום לעזור לחלשים אתה רומס אותם ודופק אותם. אני אב ל4 ילדים מקסימים ואישה מקסימה וילד סרן בסירת אגוז נכה צ.ה.ל ושאנחנו מנסים ללמד אותם דרך ארץ שלושת הילדים שלי סטודנטים .והילדה בבית ספר . הייתי עובד מסור ואהבתי את מקום עבודתי בקנטרי של ההסתדרות 18 שנה ודאגת לפטר אותי בגלל שחשפתי את השחיתות בעבודה. בושה לך עמיר פרץ. הייתי ופעיל שלך וגיסך עזרתי לכם בבחירות.ובסוף זרקת אותי ואת משפחתי לכלבים. אתה שלחת את חברך ושכנך מי ילדות בעל רישום פלילי ע.ב.נ. להיות מנהל של הקנטרי קלאב של ההסתדרות בנס-ציונה. ואחרי שחשפתי את השחיתות שלו ומול עיני לוקח שוחד . לאחר שדיווחתי לגיסך שהיה המנכ"ל החברה.לא עבר חודש ופוטרתי .עם תמיכתך.עמיר פרץ . למה שמדובר בחברך ושכנך שסועד מדי יום שישי על שולחנך עמיר.תתבייש לך עמיר פרץ מה שגרמת לי ולמשפחתי ולבני שנכה צ.ה.ל ...ביום רביעי בתאריך 21-12-05 בשעה 23.30 באו אלי הביתה שני שוטרים עם הזמנה דחופה להתלבות לתחנת ראשון לציון כל הלילה נחקרתי על ידי המשטרה . אבל על תחשוב שאני פריר .ידעתי על מה מדובר ולקחתי איתי את הקלטות ורק בשעה 2.00 שוחררתי עם הזמנה לבוא למחרת למשטרה בשעה 7.00 בבוקר ולאחר חקירה שוחררתי בשעה 8 בבוקר . בושה לך עמיר פרץ .אתה הגשת נגדי תלונה במשטרה על הטרדה ואיומים, אתה שקרן ! לא היה ולא נברא ! בושה לך עמיר פרץ .לא הטרדתי אותך ובטח לא איימתי עליך אבל אלה השיטות הפסולות שלך. אתה אמרת לי להתקשר אליך מספר פעמים וכאשר עשיתי זאת הפלת אותי בפח והגשת נגדי תלונה. אתה חושב שאתה חזק על חלשים, אבל אתה טועה טעות קשה כל השיחות שלי איתך מוקלטות, לא הטרדתי אותך, לא איימתי עליך כל מה שביקשתי שתבצע את עבודתך כמגן העובדים ותחזיר אותי לעבודה שלי.אמרתי לך אנה מימך עמיר פרץ בכול לשון של בקשה תחזיר אותי לעבודה שלי שהעבודה זה היה כל עולמי אני מוכן לבקש סליחה ומחילה עם פגעתי בחברך. .עם ערבים אפשר לעשות שלום אז בטח עם חברך. שלא יודע דרך ארץ ורק איומים וצעקות. ושיש לו את הגב שלך ומאפשר לעצמו מה שבה לו .עם תמיכתך . אתה חושב שאני מפחד ממך ושהתלונה שהגשת נגדי תמנע ממני לחשוף את פרצופך האמיתי, אבל אתה טועה טעות מרה, אני אדאג שכל המדינה תדע בדיוק מי אתה עמיר פרץ ..ומי זה חברך בעל רישום פלילי ששלכתה אותו להיות מנהללללל ...וגיסך ראש מועצת מצפה רמון הבריון שנתן לי מכות לאחר שצילמתי אותו מקבל טובות הונאה מההסתדרות. ולאחר שהיה כתבה על גיסך בעיתון הארץ זאת הנקמנות שלך המושחת והמסריחה .אני מתפלל כל יום עמיר פרץ שתיפלו ולא תקומו עוד לאולם.עמיר פרץ אתה יותר מתאים להיות ראש ממשלת של עזה. ולא בישראל לא צריכים אנשים כמוך פה סע חזרה לשדרות למפעל לעוף קור . ושאלוהים ישלם לך ולחברך ולגיסך בכול חומרת הדין על מה שגרמת לי ולמשפחתי אמן.אמן. אמן. יהודה 0502175699 מצורף קובץ של משטרת ראשון לציון .

פרץ עובד על כולם.

מנאום הפתיחה של עמיר פרץ לפני כחודשיים ניתן היה להסיק כי האיש אינו דובר אנגלית. כל המדינה צחקה והרימה גבה שמאלית גדולה לעניינו של האיש. באותם ימים שוחחתי עם ידידי מר דנוס שהוא מבין בתקשורת על הנאום המפוסם והגענו חיש מהר למסקנה כי מדובר בטריק שיווקי ישן ופשוט. המטרה הייתה ללא ספק ליצור מיקוד במר עמיר פרץ היוצרת עניין רב סביבו. להעלות אותו למודעות של הציבור בבית. היה לנו אז כבר ברור כי האיש יעמוד בימים אלה על בימת הנואמים ויעשה זאת בשפה האנגלית והפעם בצורה חלקה מאוד ורהוטה. אם חשבתם שמאז אותו נאום ועד היום ישב עמיר פרץ, למד ושינן טקסטים עם מורה פרטית לאנגלית אז אתם טועים בגדול. האיש דובר וקורא אנגלית שנים רבות. לתפקיד ראש הממשלה הוא התכונן היטב במחצית העשור האחרון. הוא יודע היטב מה הוא עושה וככל הנראה הוא בכיוון הנכון. לא, זה הוא לא עוד מכתב תמיכה בעמיר פרץ או במפלגת העבודה. זוהי פשוט תעודת עניות לתקשורת הארצית שבלעה את הצפרדע הירקרק הזה והאמינה באמת שאם אתה שחרחר משדרות והיית יו"ר ההסתדרות - אז אתה לבטח לא מסוגל להוציא מילה באנגלית. עמיר פרץ פשוט צחק על התקשורת בגדול !

ramizzzzz

New member
שאלה חשובה

אם הסקרים מראים שהליכוד בלי המרכז שווה עוד 5 מנדטים. אז מה עושים?- מעיפים את המרכז. ואם הסקרים מראים שהליכוד בלי נתניהו שווה עוד 10 מנדטים. אז מה עושים?

מרכז הנקניקיות.

ראיתם פעם את מרכז הליכוד בטלויזיה אותו מרכז ליכוד שבולע לשובע נקניקיות ומקנח בפחית בירה צוננת ? ובא בשעה הרבה ישראלים שלא שפר עליהם גורלם מחטטים בפח האשפה כדי למצוא אוכל , אותו מרכז ליכוד שלימור ליבנת פעם אחת שאלה מעל דוכן הנואמים : " האם היתכנסנו כאן על מנת לחלק ג`ובים ? " ומרכז הליכוד ענה בצעקה : " כן ! " , יעני אפילו מצלמות הטלויזיה לא הפחידו אותם והם לא היתביישו להסתיר מאיתנו לפחות למראית עין את גועל הנפש הזה .

אמורוסו

New member
אולמרט הקים את מרכז הנקניקיות

ומרכז הנקניקיות אפילו הוקיע אותו החוצה.

אמורוסו

New member
אולמרט הכי מושחת במרכז

אולמרט הוא זה שיזם את כל השחיתותיות במרכז. ועכשיו לקח אותם לקדימה.

משנתו של ארי פוטר

חבר הכנסת בנימין נתניהו, מועמד הליכוד לראשות הממשלה, הציג שלשום לציבור מצע כלכלי, הנראה כמו יוצר במעבדת תעמולת הבחירות של מפלגתו. מדובר בחבילה ענקית של הקלות והטבות, המוצעות בלא חשבון באופן הגובל בחוסר אחריות. אילו היה מי מחבריו למפלגה מציע לשר האוצר נתניהו אוסף כזה, הוא היה בוודאי מסלקו מעל פניו כלא רציני. יש משהו מעליב בעצם הצגת סל הבטחות מופרך כל כך לדיון ציבורי. ספק רב, אם הבוחרים יקנו אותו.... כנסו ללינק

ביבי פוגע בביטחון ישראל.

נתניהו יוצא נגד כוחות הביטחון. האם אפשר להאמין ? הביטחוניסט, הקצין והג`נטלמן (עלא`ק) חובר לכוחות הכי קיצוניים בימין שמשסים את הציבור בכוחות הביטחון (בחיילים והשוטרים הניפלאים שלנו). ביבי עושה חרקירי לשלד הביטחוני של מדינת ישראל. הוא הופך את המשטרה והצבא בני ערובה של שיגיונותיו הפוליטיים. ביבי לא מסוגל לעצור באדום. דגל שחור משחור מתנוסס מעל התנהגותו הנלוזה, החתרנית והצבועה. אסור לתת לו אפילו מנדט אחד. צריך לסלקו מהכנסת ומהחיים הציבוריים בבושת פנים ובקלון צורב ומהדהד. הוא מקים וועדות חקירה לפי דרישותיהם של מרזל, בן גביר, פייגלין ונערי הגבעות. הלם ותדהמה. הציבור לא ישאר אדיש. הציבור יכה את הליכוד בקלפי שוק על ירך. היכונו למלחמה דמוקרטית אמיתית על הבית. אל תצביעו לנתניהו. תענישו את התעלולן החתרן. הנקמה הגדולה שלנו, אנשי הביטחון, השוטרים, החיילים, המפקדים הקצינים, ילדיהם, נשותיהם ומשפחותיהם - בקלפי !!!! חרם מוחלט על נתניהו !!! חרם מוחלט על הליכוד !!!! מתארגנות גם הפגנות נשות אנשי הביטחון !!! לא ניתן לנתניהו לעשות מאיתנו עפר ואפר, לא ניתן לו לבזות את המדים של המשטרה או של הצבא.

לא שצחי הנגבי ממש מתנגד לגוש אמונים

מי שבאמת חושש מההפקרות של אנשי יש"ע ומהסכנה לדמוקרטיה בגין אותם אנשים חסרי רסן לא יכול להצביע גם למפלגה לא יציבה שאחרי חודשיים תתפרק ומי יודע לאן ילכו כל מיני אפללוים ובוימים... כולנו היינו עדים להתפרעויות של אנשי ימין ומי שבאמת חושב שהם עושים רע למדינה, צריך להצביע לשמאל ורצוי למרצ, כדי שתקבל את תיק הבינוי והשיכון ותוכל לעצור את ההפקרות שלהם!

למעלה