נשמות של דור המבול

אבל הכל אפשרי

אתה יכול להתחתן, להקים משפחה ולהביא ילדים לעולם גם עם בנזוג. אם יהיה לך הכוח לצאת מהארון - כל השאר אפשרי. בוא תראה כמה זוגות של הומואים ולסביות יש בשכונה שלנו, בעבודה שלי, בגן של הבן שלי. כנס רק לרגע לפורום הורות הומולסבית (כותבת שם אפילו לסבית דתיות שמגדלת ילדים עם הזוגה שלה), כאן בפרדס, ותראה שהכל ממש כאן, בהישג ידך.

SmartToyBoy

New member
האמת? די מעניין שם...

"הכל בהישג ידי"... חוץ משנות אור שמפרידות ביני לבין מציאות שכזו. המימוש המעשי קל הרבה יותר מהתגברות על המשבר המשפחתי/חברתי/אישי שעלול להיגרם כתוצאה מזה. אבל מעניין (:) קבלו תמונה מדהימה שמצאתי שם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=386&msgid=88982579

מנסון1

New member
שמע סמארטי

כיון שהודעת בהודעה היוצאת מן הלב שבברצונך להשתנות, וכיון שהרב אבינר בטוח שבטיפול יוצאים מזה, אז אני חושב שהגיוני שטרם הטיפול תבקש מהרב אבינר התחייבות מראש בכתב, שאם הטיפול שתופנה אליו לא יועיל, הוא מתחייב לשלם לך למפרע את כל הוצאות הטיפול מכיסו הפרטי. אני בטוח שהוא לא יהסס לעשות זאת. מקסימום אפשר לשתף גם את MAXIMUM בהתחייבות, הוא גם ישמח. אחרי שהסדרנו את העניינים הכספיים, בוא ונדאג לעתידך. אם הטיפול לא יועיל ותרצה בכל זאת להתחתן ולהקים משפחה. וכיון שיש בעיה להתחתן בלי לספר ואחרי שמספרים האשה בדרך כלל בורחת עם הסוד האינטימי שלך. אז אתן לך עצה. תאסוף את רשימת שמות הרבנים שחתמו על העצומות נגד התועבה. תבחר לך אחד מהם. תלך אליו ותגיד לו שאתה הומו שרוצה להתרחק מהכיעור ודומה לו ורוצה להקים בית נאמן בישראל. ואתה רוצה לצאת עם בתו. אני בטוח שכולם יסכימו לכך בשמחה. והיה אם בתו לא תתאהב בך (מה שלא סביר) או שלא תרצה נישואין קרים. הרי אביה יסביר לה בטוב טעם, שכמו שאתה מקריב את תאוותיך על מזבח טהרת העם והארץ, כך היא צריכה, ואז בטוחני שהבנות הצדקניות יסכימו לנישואין תוך ויתור על כל הזיווגים מלבד אלו הנדרשים להבאת ילדים. וכך אתה זוכה באשה שיודעת, בנישואין לא מעיקים מבחינת מחויבות מינית, וגם באשה בעלת ייחוס. אתה גם יכול לפנות לMAXIMUM באם יש לו אחות הוא בודאי ישמח להכיר לך אותה אפילו בלי לספר לה את הסוד שלך.

אתה גאון

קראתי את ההודעה שלך שלוש פעמים רצופות, ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, יש לך כשרון כתיבה מבורך.

maximon

New member
למה אתה מדבר בצורה מגעילה?

הרי אתם טוענים ליחס מגעיל כלפיכם. הסגנון שלך מושך יחס דומה כתגובה

מנסון1

New member
וחוץ מזה

זה שהוא חושב שהצעות הגיוניות מאוד אליבא דשיטתם זה דבר מגעיל, סימן שיודעים רק לתת עצות מרחוק, אבל בעצם יודעים שהן מגוחכות.

maximon

New member
אני צחקתי עליך או פגעתי בך ?

אתה לא מבין שאתה גורם שהיחס הזה עלול לגרור יחס במקום של הבנה יחס של שנאה. אני מנסה ליצור הידברות ואתה מנסה ליצור שנאה וריחוק

מנסון1

New member
למה הצעות הגיונית כאלו

אתה רואה כלצחוק עליך? סימן שאתה בעצמך מבין שהקביעה על הצלחות וטיפולים והדרישה להתחתן זה דבר מגוחך. לבקש מבת של רב שיתן את בתו זה לצחוק עליו? לבקש ממך את אחותך זה לצחוק עליך? אז למה לבקש מבת ישראל כשרה אחרת זה לא לצחוק עליה. בזה גילית את דעתך על הצעותיך שהן לא במקומן.

maximon

New member
אתה לא רציני ורק עושה צחוק

אם כוונתך לשם שמיים אין בזה שום צחוק להתחתן עם כל בת ישראל כשרה, אם לא אז זו עוד עבירה

maximon

New member
ושוב צריך להתייעץ עם רבנים

שמוכנים לעזור בנושא כמו הרב אבינר. ותפסיקו לבזות אותו, כבוד גדול לא יוצא לו מזה. תאמין לי

אפילו מרחק של שנות אור

ניתן למעבר כי בסופו ממתין האושר. הגרפיטי באמת מקסים, וגם הצילום נהדר, רק ששכחת את הקרדיט לצדוק הצב.

מנסון1

New member
הכל טוב ונחמד

אבל זה לא רק בעיה לצאת מהארון וללכת נגד הזרם. הבעיה העיקרית היא איך מסתדרים עם האמונה ועם מצוות הדת. ולזה לא תעזור השכונה הנחמדה שלך, כי זו החלטה של אדם בפני אלוקיו.

אלוהיו של אדם

מכבד ומוקיר יותר מכל את טוב ליבו, האמת שבליבו, היכולת שלו לאהוב ולהיות נאהב, אומץ ליבו להיות הוא עצמו, איך הוא מגדל את ילדיו ואיך הוא מכבד את הוריו - דברים כאלה. השכונה היא זו שאכפת לה אם אתה רואה טלויזיה בשבת אם לאו, ואם הבן שלך כבר התחתן ומתי הוא מתכוון למלא את מצוות "פרו ורבו". לאלוהים חשוב קודם כל שתהיה אדם.

maximon

New member
הגישה שלך מייחסת לאלוקים את מה שאתה

היית רוצה. אבל התורה שזה הרצון שאלוקים עצמו נתן לנו אמרת קצת אחרת.

למעלה