ענתש
האם מטרת ההנקה שלך בפומבי היא באמת להאכיל את הילד הרעב כאן ועכשיו במטרה שלא יחכה דקה ? או שאולי את מנסה לחנך פה את כל עם ישראל? ואני לא אומרת מה נכון אבל אני לא מבינה את מטרת הטיעונים שלך העובדה היא שקיים חלק נכבד מהציבור שאותו זה מביך . תקראי לזה חינוך , תקראי לזה מודרניזציה, שובניזם...מה שאת רוצה אבל זו העובדה. אנחנו חיים בחברה וכמו שאת רוצה שיכבדו אותך את בטח מבינה שאת צריכה לכבד את השאר גם אם האידיאולוגיה שלך היא שונה משל השאר/הרוב. לכך יש דרכי מחאה דמוקרטיות שאינן פוגעות, ואפילו יכולות להשיג את המהפך המבוקש והוא להכניס לאנשים לראש שבאמת הנקה זה עניין טבעי כמו גם אגב, עירום טבעי, בין אם הליכה ברחוב או שיזוף בשפת הים. נכון ,באפריקה קיימים שבטים שעדיין הולכים ערומים, אבל באמת,אתן לא רוצות לדעת מה עושים עוד בשבטים האלה - לא ממש מתייחסים לנשים ולגופן בכבוד. בכל אופן, אנחנו לא אפריקה....ומה לעשות זה המיעוט.ואגב גם המיעוט הזה , הוכח שעם הזמן עובר ללבוש מלא. כנראה זה דרך הטבע. אני חושבת לשטיעון של מה עושות העיניים בציצי, אין טעם בכלל להתייחס. לכולנו יש עיניים וכולנו בלי לרצות מגיבים לגירויים (ולא התכוונתי לגירוי מיני) אז בכל מקרה העיניים והמוח שלנו מגיבים לכל שטח הפנים שלנו - אנשים, פינות , חיות אז לכל שכן דברים שנראים למוח שלנו חריגים / לא במקומם הטבעי, ומה לעשות ציצים זה לא משהו שהחברה שלנו רגילה לראות 24 שעות ביממה כל היום, ואף אחת מאיתנו לא תצליח כנראה לחנך ע"י זה שהיא פשוט תחשוף את הציצים שלה....זה עניין הרבה יותר עמוק- חינוך, תרבות ואיזה שהיא רגרסיה.... בשבילי זה הריון ראשון, אני לא יכולה לשפוט נשים שבוחרות בדרך ההנקה שלהן, אבל אני כן שמה ערך עליון להתחשב באחרים כמובן בגבולות שלי , ולכל אחת יש יכולת שיפוט להבין מה הן גבולות הטעם הטוב. אני כמובן לא אסתגר בבית ואם אצא הילד שלי, כשירצה לינוק יקבל את זה אבל אני מכירה מספיק נשים שעושות את זה בלי לגרום אי נוחות, בצורה שבאמת לא רואים כלום- זה אפשרי מסתבר.