נשיא איראן:

A L1

New member
רגע אני לא מבין

איראן: מדינה עם יכולות גרעיניות, מאיימת למחוק את ישראל מהמפה ושולחת ותומכת במחבלים מתאבדים וטרור. עכשיו אני בא ואומר שצריך להשמיד אותם בגלל זה, מה לא בסדר פה?

iknow

New member
זה לא מאוד מפתיע שאתה לא מבין

אני לא אתפלא אם לא תבין את הפיתרון לשאלה הבאה: כדי להתקבל לקורס צוערים, המועמד חייב לדעת לבנות מגדלים מתותים, אך אין בידע זה כדי להבטיח קבלה לקורס. איזה מהמשפטים הבאים נכון בהכרח? 1) כל מועמד שלא התקבל לקורס, לא יודע לבנות מגדלים מתותים. 2) כל מועמד שיודע לבנות מגדלים מתותים, התקבל לקורס. 3) כל מועמד שלא יודע לבנות מגדלים, לא התקבל לקורס. 4) כל הנ"ל נכונים בהכרח.

iknow

New member
כן, אבל לא בכותרת.

iknow

New member
וכדאי גם לציין

שגם אנה וגם עמרי עושים. וכמובן, כדאי גם לציין שאני הולך לעקוף את שניהם.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

עד מתי רשעים יעלזו? סתם, אבוי. אבל אני אעקוף את עמרי.

אכזרי מצידך.

אני מבינה שזה בסה"כ אינטרנט פה ולפעמים קשה להבין שמאחורי כל כינוי ושם יושב לו אדם, עם לב יהודי חם ופועם ורגשות, אבל לתהות "מה אכפת לי מדוד יקירי?". מאוד אכפת לי מדוד, כ"כ אכפת לי מדוד שאני יודעת, שהדבר הנכון עליו לעשות הוא ללא ספק להוציא 344 ופחות בפסיכו' ואז ללכת ללמוד את משוש חייו, ספרות פינית עתיקה. אז כמו שאמר דון קורליאונה - You broke my heart. You broke my heart! סתם, זה כבר מיצה את עצמו כבר מזמן ולא משעשע אפילו אותי. ואני קלה לשעשוע ולעוד דברים. אז רק אספר לך שיש שלג בחרמון ודין יו"ש כדין עזה.

סלוניק

New member
בתור אחד שחברתו הטובה ביותר לומדת

משוש חייה, פינית עתיקה (באמת, יש דבר כזה), אני מקווה מאוד שדויד יוציא 751 ולא יתפוס מקום מיותר בחוג.

למעלה