נשיא אוקריינה

משתפרת1

Well-known member

חשיפה: זלנסקי ביקש מבנט לתווך בין אוקראינה לרוסיה במגעים להפסקת אש

מה חושבים חורזים וכותבים? על בנט להענות כן לא, ומדוע?

אני קוראת בעדכוני החדשות שרונן מנליס (דובר צה"ל לשעבר) מציע להיענות בחיוב להצעת התיווך, ולמנות את בנימין נתניהו לתפקיד. רעיון.

קר לי בך

Well-known member

חשיפה: זלנסקי ביקש מבנט לתווך בין אוקראינה לרוסיה במגעים להפסקת אש

מה חושבים חורזים וכותבים? על בנט להענות כן לא, ומדוע?

מכיוון שאין מצב בעולם שישראל באמת תתווך ברור שכדאי שיענה בחיוב,
אין מצב שפוטין לא יסתפק בפחות מאוקראינה תחת משטר פרו רוסי שנבחר בבחירות "דמוקרטיות",
תמיד כדאי להצטייר כאיש או מדינה של שלום.
מה מפריע להגיד ש"אם שני הצדדים מעוניינים אנחנו כמובן נשמח", כשממילא ההצהרה הזו ללא כיסוי.

Harrington

Well-known member
מנהל
מכיוון שאין מצב בעולם שישראל באמת תתווך ברור שכדאי שיענה בחיוב
יתכנו לזה גם מינוסים. כבר הלילה למשל דיווחה סקיי ניוז שזה לא משנה מה בדיוק נאמר בשיחה בין פוטין לבנט, אבל העובדה שדיברו לפחות חצי שעה בתקופה בה פוטין מבודד ע"י העולם כולו, אומרת סוג של דרשני. אמנם נאמר גם שישראל עדכנה את ארה"ב ושיתכן שמטרת השיחה הייתה לברר מה מצבו המנטלי של פוטין, אבל בכל זאת.

קר לי בך

Well-known member
יתכנו לזה גם מינוסים. כבר הלילה למשל דיווחה סקיי ניוז שזה לא משנה מה בדיוק נאמר בשיחה בין פוטין לבנט, אבל העובדה שדיברו לפחות חצי שעה בתקופה בה פוטין מבודד ע"י העולם כולו, אומרת סוג של דרשני. אמנם נאמר גם שישראל עדכנה את ארה"ב ושיתכן שמטרת השיחה הייתה לברר מה מצבו המנטלי של פוטין, אבל בכל זאת.
השאלה מה ה"דרשני" הזה אומר.
אולי לפוטין משעמם כי אף אחד אחר לא מדבר איתו אז העביר את הזמן?
אולי זו הדרך של פוטין לקבל איזושהי לגיטימציה?
אולי הם החליפו מתכונים לפירושקי?
לא יודע מהו ה"דרשני" הזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
השאלה מה ה"דרשני" הזה אומר.
אולי לפוטין משעמם כי אף אחד אחר לא מדבר איתו אז העביר את הזמן?
אולי זו הדרך של פוטין לקבל איזושהי לגיטימציה?
אולי הם החליפו מתכונים לפירושקי?
לא יודע מהו ה"דרשני" הזה.
אף אחד לא יודע. זה הושאר תלוי באוויר. אבל זאת בדיוק הנקודה. משהו חיובי על ישראל/ראש ממשלתה לא נרמז שם ואיש מצופי השידור לא יצאו בתחושה של 'ואוו, כל הכבוד לישראל ולעומד בראשה שפועל למניעת פגיעה בחיי אדם' או משהו בסגנון.

קר לי בך

Well-known member
אף אחד לא יודע. זה הושאר תלוי באוויר. אבל זאת בדיוק הנקודה. משהו חיובי על ישראל/ראש ממשלתה לא נרמז שם ואיש מצופי השידור לא יצאו בתחושה של 'ואוו, כל הכבוד לישראל ולעומד בראשה שפועל למניעת פגיעה בחיי אדם' או משהו בסגנון.
אז אם אף אחד לא יודע,
מאיפה אתה יודע שמדובר במשהו חיובי ולא שלילי? אף אחד לא יודע ואתה היחידי שכן?

Harrington

Well-known member
מנהל
אז אם אף אחד לא יודע,
מאיפה אתה יודע שמדובר במשהו חיובי ולא שלילי?
אני כתבתי את ההיפך הגמור למקרה שלא שמת לב.
אף אחד לא יודע ואתה היחידי שכן?
אפשר לוותר על העקיצות הכאילו חכמות ופשוט להתדיין פעם? נשבע לך, זה אפשרי@! לכשתצליח, תעדכן ואשמח לקרוא את המשך הגיגיך בתת-שרשור זה. אם לא תצליח ואינך מסוגל, אסתפק בתפילה לרפואתך והתבגרותך/התגברותך המהירה ואוותר על טרחת הקריאה/תגובה.

כך או אחרת לגופו של עניין, אילו היית קורא את דברי מתוך רצון לקרוא אותם ולא עם האצבעות על המקלדת כשמוחך עסוק בשאלה כיצד תוכל לעקוץ/להקטין/להשמיץ הפעם, היית בוודאי יודע שאין שום דבר מיוחד או ייחודי במסקנות שאני הסקתי מאותו שידור.

קר לי בך

Well-known member
אני כתבתי את ההיפך הגמור למקרה שלא שמת לב.

אפשר לוותר על העקיצות הכאילו חכמות ופשוט להתדיין פעם? נשבע לך, זה אפשרי@! לכשתצליח, תעדכן ואשמח לקרוא את המשך הגיגיך בתת-שרשור זה. אם לא תצליח ואינך מסוגל, אסתפק בתפילה לרפואתך והתבגרותך/התגברותך המהירה ואוותר על טרחת הקריאה/תגובה.

כך או אחרת לגופו של עניין, אילו היית קורא את דברי מתוך רצון לקרוא אותם ולא עם האצבעות על המקלדת כשמוחך עסוק בשאלה כיצד תוכל לעקוץ/להקטין/להשמיץ הפעם, היית בוודאי יודע שאין שום דבר מיוחד או ייחודי במסקנות שאני הסקתי מאותו שידור.
אתה לא חייב לקרוא את הגיגי, לא ביקשתי ממך להגיב לפוסט שלי,
ככה גם תמנע מעצמך את הבושה של לנסות להיות יהיר ולכתוב לי שכשאכתוב בצורה בוגרת או לא כאדם חולה אתה תגיב לי בזמן שאתה מנסה לכסות את ערוותך שנגלתה ברבים, כשברור שהניסיון לא יצלח כי הכל רשום שחור על גבי פורום.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה לא חייב לקרוא את הגיגי, לא ביקשתי ממך להגיב לפוסט שלי,
ככה גם תמנע מעצמך את הבושה של לנסות להיות יהיר ולכתוב לי שכשאכתוב בצורה בוגרת או לא כאדם חולה אתה תגיב לי בזמן שאתה מנסה לכסות את ערוותך שנגלתה ברבים, כשברור שהניסיון לא יצלח כי הכל רשום שחור על גבי פורום.
רפואה שלמה.

אז אם אף אחד לא יודע,
מאיפה אתה יודע שמדובר במשהו חיובי ולא שלילי? אף אחד לא יודע ואתה היחידי שכן?
עפ"י הדיווחים בתקשורת, זה דיי פרווה ואף אחד לא התייחס לזה כמועיל או מזיק, כי זה לא הזיז לאף אחד.
מה שטוב הוא, שיצאנו לידי חובה ומילאנו את בקשתה של אוקראינה ובכך תפסנו את המקל ב-2 קצותיו, לא לעצבן את פוטין ולא את זלינסקי.

AYOUYA

Active member
איזה השפעה כבר יכולה להיות של ממשלת ישראל על רוסיה? אם כבר עושה רושם שעדיף לא להתערב כדי שהרוסים לא יפגעו במהלכים ההתקפיים של צה''ל בסוריה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
איזה השפעה כבר יכולה להיות של ממשלת ישראל על רוסיה? אם כבר עושה רושם שעדיף לא להתערב כדי שהרוסים לא יפגעו במהלכים ההתקפיים של צה''ל בסוריה.
אנחנו צריכים וחייבים ללמוד מהאוקראינים ולהפסיק לפחד מרוסיה.
לאוקראינה יש צבא קטן ולא מצוייד והם כנראה הולכים "לאכול אותה", אבל הם מצפצפים על הרוסים.
מה פוטין יעשה?
יזרוק חביות נפץ על תל אביב?

AYOUYA

Active member
אנחנו צריכים וחייבים ללמוד מהאוקראינים ולהפסיק לפחד מרוסיה.
לאוקראינה יש צבא קטן ולא מצוייד והם כנראה הולכים "לאכול אותה", אבל הם מצפצפים על הרוסים.
מה פוטין יעשה?
יזרוק חביות נפץ על תל אביב?
הבן נבלה יכול למכור אמצעי לחימה משוחללים יותר לאויבים שלנו ולהציב על הדרך חיילי בובה שלו מבית בנק' אסטרטגיות שיהיה יותר קשה לחי''א להפציץ.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הבן נבלה יכול למכור אמצעי לחימה משוחללים יותר לאויבים שלנו ולהציב על הדרך חיילי בובה שלו מבית בנק' אסטרטגיות שיהיה יותר קשה לחי''א להפציץ.
הוא כבר מכר להם אמצעים משוכללים, רק שהחמורים עדיין לא הבינו כיצד מפעילים אותם.

stavanit

Well-known member
אני בעד- ובעת ההיא ידום
יש מצבים שהשתיקה יפה להם

SupermanZW

Well-known member
נכתב בהומור אבל מייצג את המצב:

לא מבינים למה יש מלחמה באירופה? הנה כל השתלשלות האירועים:

מערב: פססט אוקראינה, ערה?

אוקראינה: כן?

מערב: בואי אלינו, אנחנו נגן עלייך!

אוקראינה ממי?

מערב: מרוסיה!

אוקראינה: אבל יש לי יחסים מצויינים עם רוסיה!

מערב: בואי, כדאי לך!

אוקראינה: טוב, באה!

רוסיה: היי אוקראינה!

רוסיה: חשבתי שאנחנו אחיות, למה את הולכת איתם?

אוקראינה: הם נתנו לי סוכריה!

רוסיה: תקשיבי, אחות סתומה, הם רוצים לנצל אותך בדיוק כמוני. אבל הם לא אחים שלך. חוץ מזה אני לא רוצה את נאט"ו אצלי בגבול!

מערב: אל תקשיבי לה! אנחנו נגן עלייך! אבל את צריכה להצהיר שאת רוצה להצטרף לנאט"ו כדי שתהיי מוגנת.

אוקראינה: טוב

רוסיה: אם את מצטרפת לנאט"ו לא תהיה לי ברירה אלה להלחם בך! חזרי בך והכל יהיה בסדר.

מערב: אל דאגה, אנחנו נשמור עלייך!

אוקראינה: טוב.

רוסיה: תקשיבי, ותקשיבי לי טוב אחות סתומה! תודיעי שאת מוותרת על נאט"ו! אחרת מלחמה!

אוקראינה: למה שאני אוותר? הם יגנו עלי!

רוסיה: מלחמה.

אוקראינה: איי!

מערב: צרצרים.

אוקראינה: הצילו!

מערב: אנחנו נתפלל עבורך, ונעשה נו נו נו חריף מאוד לרוסיה.

מערב: היי, ישראל, תני להם מדינה ותני לאיראנים אטום. אל דאגה, אנחנו נגן עלייך!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

אוקראינה ממי?

רוסיה: תקשיבי, אחות סתומה, הם רוצים לנצל אותך בדיוק כמוני. אבל הם לא אחים שלך. חוץ מזה אני לא רוצה את נאט"ו אצלי בגבול!

מערב: אל תקשיבי לה! אנחנו נגן עלייך! אבל את צריכה להצהיר שאת רוצה להצטרף לנאט"ו כדי שתהיי מוגנת.

רוסיה: אם את מצטרפת לנאט"ו לא תהיה לי ברירה אלה להלחם בך! חזרי בך והכל יהיה בסדר.

רוסיה: תקשיבי, ותקשיבי לי טוב אחות סתומה! תודיעי שאת מוותרת על נאט"ו! אחרת מלחמה!

חחחחח יפה סופרמן, אהבתי. |כן|
זה ברק אובאמה הנשיא השחור הוא זה שהבטיח להגן על אוקראינה במידה ויתפרזו מהנשק הגרעיני שברשותם.
איפה ברק עכשיו?

קר לי בך

Well-known member

אוקראינה ממי?

הכל טוב, חוץ מזה שאוקראינה מעולם לא בקשה להצטרף לנאט"ו
הסיפור על נאט"ו הוא פייק כדי להצדיק תקיפה ברוטלית של מדינה שוחרת שלום שכל חטאה הוא רצון בדמוקרטיה קפיטליזם ואורח חיים מערבי

למעלה