נשוי לחולת נפש

יאללה יאללה

על מי באת לעבוד פה ולספר סיפורים, חבר?! אתה מכור לצעקות ש'לה, להיי וולטדג', לחיבור הישיר הזה לשקע. אתה מזוכיסט קלסי שבא לעשות עלינו דאווין. אוי אוי אוי, היא כל הזמן צועקת עלי, מצ'וגעת!!! אתה הרי מתחזק את זה, שנים, אחרת אם זה היה באמת כל כך מפריע לך כבר מזמן היית לוקח את היבבנית שלך כפרוייקט, ותוקע אותה כמו שפן על טריפ, בלי הכרה, תחילה כל השבוע, למשך חודש, כתרופה למצב אקוטי של ייבוש כרוני ובהמשך כל יומיים - לתחזוקה מונעת - הייתה יוצאת לך רכה כמשי, בלי קשיים ותלונות.
אישה שכל הזמן משהו חסר לה ולא טוב לה בחיים - זו אישה שבאופן כרוני לא מקבלת <בראש>. ומי שלא מזיין, שלא יייבב לנו פה שמזיינים לו את השכל
.

אם היא חולה ואתה בחרת לחיות איתה

אם היא חולת נפש אז היא חולה, זו לא אשמתה, זו מחלה, אבל אתה לעומתה אדם בריא שבחר בחירה מודעת לחיות עם חולת נפש, ולא רק בחר פעם אחת בטעות והבין אחרי חודש שטעה, אלה אפילו הלך וחזר ועוד ויתר על משהי אחרת בשבילה. אז מה זה אומר עליך?

../images/Emo45.gif נכון.. שורה תחתונה.. אתה כל כך סובל איתה

אז מה אתה עושה איתה???

bar228

New member
ל - fredimer45 זו דעתי

אני חושבת שאישה לא סתם מתלוננת (אלא אם כן יש לה באמת איזה בעיה נפשית) אולי באמת יש שם משהו שאתה מתעלם ממנו משהו שאתה לא יודע, אולי עובר עליה משהו. לפי דעתי לפני שאתה הולך לפרק את המשפחה שלך תשב לדבר איתה אולי תראה שיש אצלכם איזשהו בעיה בתקשורת. אני אומרת את זה מנסיון ובאמת הבעיות שלנו באמת נובעות מזה שבעלי לא מנסה להבין אותי ולא מנסה להבין מה מפריע לי תאמין לי שאם זה לא נובע באמת מאיזה מחלת נפש (שרק אתה יודע אם כן או לא) אז אני שיושב לה משהו על הלב.

למעלה