נשוי לחולת נפש

fredimer45

New member
נשוי לחולת נפש

אני כבר החלטתי לפוצץ את החבילה נמאס לי לחיות בחרא, נשאר כרגיל רק בשביל הילדים ובגלל הכסף שיעלה כל הסיפור אבל תכף אתגבר על הכל ואשאיר אותה לריב עם עצמה. פעם אחת כבר עזבתי וחזרתי אבל הילדים גדלו והיא על זמן שאול..אני מסתדר לבד בלי בעיה. היא תלותית וטיפוס סובל ש"לכולם קל,לכולם יש,רק לי אין,קשה לי...,איך אביב גפן שר: כשתתעוררי לא תראי אותי....

מריוס זכריה

Member
מנהל
לך על זה!

יש לי הרגשה ששניכם תרוויחו מזה. אתה מזכיר לי בדיחה ישנה. חקלאי אחד מצא גמד קסמים/דג קסמים/מנורת קסמים או לא לשנה מה. אמר לו הגמד/הדג/המנורה/אנא אערף: אתה מקבל ממני משאלה אחת, מה שתרצה, אבל יש רק מגבלה אחת: מה שאתה מקבל, השכן שלך מקבל כפול. אמר לו: תוציא לי עין.

seeyou

New member
בינינו../images/Emo8.gif אלו תחושות של אישה "רגילה"

לא תמצא אישה שלא תתנהג כפי שאתה מציין. לרוב,יש להן "פתיל" קצר ועיניים גדולות אני מניח שהסיבה האמתית נמצא בחדר ה"עבודה"
שלכם אני מניח שאתה "גבר" נורמטיבי אשר לא עוזר בתחזוקת הבית יוסי אין גרושים זולים

fredimer45

New member
גבר נורמטיבי

הבילוי שלי ביום שישי החפשי שלי זה נקיון וחלק מהבישולים לשבת...וכמובן צהריים לשישי. אבל בכיף, היא עובדת שישי .אז לקצב המוזיקה בפול ווליום. לא סובל- נקודה.

נומלה

New member
יש לך דעה טובה עלינו

מהו בדיוק גודל המדגם של המחקר החשוב הזה? ואיך ביררת שזה מדגם המיצג את "המין הנשי"? שתף אותנו

seeyou

New member
צודקת../images/Emo24.gif יש לי דעה עליכם-טובה או לא זה

סיפור אחר תלוי במקרה או בהבנה שלי על המיקרה את לא יכולה לצפות שהתגובות -טענות של אישתו יהיו בעלות אותו משקל כפי שכתבה : openyoureyes80 רק אתמול במסיבת פורים נפגשנו 10 זוגות ושמעתי רמזים על "תלונות" משותפות לכול הנשים והגישה של הגברים-ברור שהכול התנהל בצורה "פורימית"
אותם ה"בעיות" טענות -דרישות קיימות בין כול הזוגות שאני מכיר, אבל השוני בעצמה-גישה הוא זה שקובעה את העומק של ה"משבר"

גם שאול חולה נפש?

נשמע שאתה מאד כועס עליה, מה היה רק שהתחתנתם היא גם סבלה כלכך? ממה היא כלכך סובלת? אולי גם לך יש חלק בסבל שלה? אתה בכלל מקשיב? כי אתה יודע גם פולניות אסליות, לא סובלות סתם בחושך, תמיד יש סיבה אפילו להם. ואם החלטת ללכת אז לך,בלי כעס בלי נקמה ותכבד אותה בכל זאת "סבלתם" יחד" כמה שנים ,והיא אמא של הילדים שלך, כנראה מרוב כעס שכחת את זה. לא יודעת צורמת לי הדרך שבחרת להציג את אשתך.

עזבי,

הוא רוצה להגיד לך שהוא מאד סובל כי הוא 'תמיד בסדר' והיא תמיד 'לא בסדר'. היא אמורה להוקיר לו תודה כי היא חולת נפש והוא נורמלי שמבלה את זמנו היקר עם אחת כמוה = הוא יותר ממנה, הוא מעליה. זא' שוב = היא צריכה לנשק את כפות רגליו כשהוא נכנס הביתה ועל כל דבר שהוא עושה, כשמסתבר.... שהיא לא עושה את זה. אז... היא חולת נפש וזה מעצבן אותו.. הבנת?! הוא צריך מישהי שתעשה הכל ותגיד לו תודה ואמן.

fredimer45

New member
תמשיכי לרקוד דבקה

מה לעשות אם זו המציאות . כל הזמן עצבנית, שלושים ימי מחזור בחודש, צורחת בלי הכרה על שטויות, וכן, אני מעליה ברוב הדברים. אני לא צריך שינשקו את כפות רגליי , להיפך אם לא הבנת, אני לא צריך כלום מעולםלא התלוננתי על אוכל ,כביסה נקיון או כל דבר סטימטי אחר . להפך רק היא מלאה מענות כרימון רקוב. כלהזמן רק השתדלתי לא להרגיז אותה, עד שנשבר לי. היא חולת נפש !!!

יש מצב שאולי גילית את "פרצופה האמיתי" עם

הזמן? כי אתה לא נשמע לי הבחור שעיוור בקשר לאנשים... אתה נשמע לי מספיק חכם כדי לעשות את ההחלטות הנכונות.... בהצלחה...

ברור..אינטואיציה כזו חזקה על אדם שכתב רק

מילות תקיפה על בת הזוג שלו.. מה אני אגיד לך, חשבתי שגם לי יש אינטואיציה, אבל לא יודעת, אולי כשיכנס גבר שמפוצץ את אשתו מכות, אולי רק אז היא תפעל.

למה שלא ירשום? יכול להיות אולי שהוא בסדר באמת

והיא כבר שיגעה אותו? לא .. לא נשמע לי שהוא הבעייתי... אבל שוב... כל אחד רואה דברים אחרת רקדנית... עצם זה שהוא כביכול רק יורד עליה בכזו עוצמה לא אומר שהוא הלא בסדר... למה ישר להסיק שאדם היורד כך על אדם האחר הוא הלא בסדר משניהם? כשאדם כואב... מאוד מאוד... אז מה שיוצא... לא צריך להתעסק במה שלא רשום... צריך להתעסק במה שרשום... מה שלא רשום... אנחנו לא יודעים ולא נדע אלא אם כן הבחור ישתף...

ואכן... יש אנשים בעייתיים בעולם...

ואולי אשתו היא באמת בעייתית... אולי ואולי ואולי... הוא לא נותן מספיק פרטים כדי לדעת... אבל עם הפרטים שהוא כן נתן צריך להתעסק... ולא להעלות השערות...

באאאארור.. היא הפכה לבעייתית, פתאום!!!

הוא מסכן יושב ועושה הכל כמו ילד טוב והיא כזו מגעילה, פויה!!!

עצם העובדה שהוא יורד עליה באופן הזה

ולא מציג תמונה שלמה ועוד קורא לה "חולת נפש" .. מעיד הרבה!! הוא בא לצעוק לכל העולם שהוא חי עם חולת נפש והוא זה שיושב בבית ובוכה על מר גורלו, כאילו היא יושבת ומאיימת עליו שלא ילך לשום מקום. יש לו רגליים, יש לו עבודה = שילך. שום דבר לא מונע מבעדו ללכת. או... שלא משתלם לו ללכת? ולגבי המשפט האחרון שלך - "לא צריך להתעסק במה שלא רשום".. בינתיים את היא זו שראית את חדות האבחנה שלו באנשים, מבלי שיהיה ניתן להסביר..לעומת, דברים שאני לא מתעסקת בהם . ובהחלט עונה אחד -לאחד על מה שהוא כותב. תעשי לי טובה, אני ממש לא מפגרת. אוקיי?!

fredimer45

New member
אפשר להציג

תמונה שלמה יותר, ברור אפשר לכתוב פה ספר שלם אבל הנושא הוא עצם הענין ואפשר להתנגד ,למחות להעלות ספקות ולשאול שאלות- אני אענה.. ברור שאני לא מושלם וחלק מהמצב באשמתי אולם העובדה היא שהיא חולת נפש ! .אני בוכה על מר גורלי כי אני יודע מה מחכה לי כשאני מגיע הביתה או כשהיא מגיעה - תלוי מי מסים ראשון. אני מזמן רציתי ללכת והאמת אידיאלי מבחינתי שהיא תלך.אני אסתדר עם הילדים שגם אותם היא מטמטמת.היא טוענת שהיא מיושבת יותר לכן אנו לא מתגרשים כי אני ביקשתי כבר כמה פעמים להיפרד.כמו שכבר אמרתי כבר התגרשנו בעבר היינו פרודים למשך כשנה וחצי שנתיים ואז עזבתי בלי כלום כי באמת זה לא מעניין אותי כל הרכושנות ומאבקי הכח האלו. חזרתי כי לא יכלתי לשאת את הפרידה מהילדים ואת המפגשים איתם למשך כמה שעות בשבוע ואז שיחות טלפון קורעות. חייתי עם מישהי והאמנתי שניתן לתקן כי הפרידה לא הייתה על רקע בגידה וכיו"ב אלא פשוט הדיכאוניות שלה והעצבים. היא תוקעת את עצמה בבית,אין לה רשיון אין לה חברות שהיא תלך לשתות קפה איתן,עם כל האחיות שלה היא רבה ועוד......

אל תמכור לי סיפורים בלירה

כי לחזור הביתה זה אומר לחזור הביתה על על המשתמע מכך, זאת אומרת גם לחזור לזוגיות עם האישה הזו, לשכב איתה ולנהל משק בית משותף איתה,אחרת, היית יכול לקבל סירוב מוחץ מאישה כזו חולת נפש שלא עושה ככ הרבה חשבון בתשובות שלה ובלי כל קשר לעצם המילה "משפחה". כאמור, בחרת לקיים איתה זוגיות, מסיבה כזאת שתהיה, שזה אומר שידעת בדיוק לאן אתה נכנס. אתה לא אוהב ולא מעריך אותה ונכנס לכל מיני תיאורים מאד קטנים שמתארים בעיניך בנאדם. אם והיתה לה בעיה, מסתבר שלא היית שותף לפתרון שלה, אלא הסתכלת מהצד ובחרת לראות אותה קמלה, אבל העיקר להסתכל על איך שזה עושה או יעשה לך טוב החלק שלשמו באת, וזו לא היא. אחרי שסבלנותך פקעה, וראית שלחיות שם בבית זה כולל באמת לחיות איתה, אתה מתחיל לצעוק שהיא חולת נפש. יפה מאד. חבל שאתה לא שותף למה שקורה באמת בחייה, כי ככה זה כשחיים עם בן זוג. תמשיך בגישה הזו, תהיה מנותק ממנה ותמשיך בשיפוטיות, כי זה אושר גדול. וכמובן, להבא, תסיק מסקנות לגבי המיועדת שלך (לפי רשימת המכולת שלך) = בחר אישה שיש לה רישיון, שיש לה חברות לצאת איתן לקפה ושלא תריב עם אף אחד.. כי זה מה ש"עושה בנאדם"
. אבל ברגע שאותה מיועדת לא תרצה לשכב איתך או לשחק אותה ביצ' אמיתית איתך ולפעמים לשקר לך, אל תבוא בטענות - כי ככה בחרת אותה.

fredimer45

New member
ניהלנו משק בית

ואני חושב שאפילו שכבנו פעם ולא הבנתי איזה סירוב הייתי אמור לקבל היא לא עשתה לי טובה, להיפך. גם כשהיינו גרושים היא הייתה קוראת לי לסדר כל מיני דברים בבית וכן אני דמיינתי זוגיות אבל היא עסוקה כל הזמן בצד השלילי של החיים אני כן מעריך אותה, אבל לא אוהב אותה (פעם כן )גם אם אנ י מאוד משתדל ולא סובל את ההתנהגות שלה וההסתכלות שלה על החיים. ומה קורה בחייה שאני לא יודע עליו ולא עובר אלי עם כל הריקושטים.

למעלה