נשוי לחולת נפש

נו, אתה רק מוכיח את מה שאני אומרת

אפילו מין כמו שצריך לא היה ביניכם, כשאם כבר היה, אתה עוד טוען שעשית לה טובה. אתה כאילו צוחק עלי בתגובות שלך, ואני לא מבינה למה. אתה רוצה אישה אבל שתחיה כמו שאתה רוצה, בהתאם להתנהגות שלך ועדיין לחייך אליך מבלי טיפת תסכול. זה כמו לבקש ....אישה-רובוט בעצם... אישה שעסוקה בצד השלילי של החיים זו אישה שעברה טראומה,ואם היית סנטימטר יותר קשוב אליה, אולי היית מבין את זה. אתה לא אוהב אותה ואני יכולה להבין את זה. אבל ההודעות שלך גם מעידות שאתה אפילו לא מעריך אותה. וכשלא מעריכים מישהו, מתנהגים אליו מאד מאד לא יפה. כך, שאם היא מתנהגת לא יפה זה גם לרוב בהתאם להתנהגות שלך אליה.

fredimer45

New member
לא הבנת אותי

לא התכוונתי שעשיתי לה טובה במין אלא בחזרה הבייתה. אני מבקש אישה שתחייך כי אני מחייך.אבל מעבר לפינג פונג הזה, אני חייב להדות שיש לך הבחנה די מדהימה .בקשר לטראומה ושאר המסקנות שלך

בגדול... אם אתה צודק... והיא צודקת... שני

צודקים לא יכולים להיות ביחד באותה מערכה... אם אתה חושב שיש מקום לשיפור... זה לא המקום חבוב... לך לייעוץ זוגי ביחד איתה... אם אתה חושב שזה לא יעזור... אתה כבר תעשה ת'שיקולים שלך...

יכול להיות שגם הוא לא בסדר... לא אמרתי שהוא

מלאך כן? אבל יכול להיות שגם היא קשה מדיי איתו... את לא מכירה אותה... ואת לא מכירה אותו וזה בגדול סוף פסוק

תשמעי, הוא לא מספק אותה, איך את רוצה

שהיא לא תהיה קשה? הוא בעצמו אומר את זה שהוא עשה לה טובה שהוא שכב איתה..(ואת זה הוא אמר, במילים שלו). אז איך את רוצה שמישהי לא תהיה קשה? כמו שלגבר יש צרכים, גם לאישה לא פחות ואם לא יותר.

אתה כזה גבר מושך מעבר למקלדת, זה משהו...

אם אתה תוקפני לאנשים שלא מסכימים עם דרך ההתנהלות ביניכם, אני רק מתארת לעצמי איך אתה מתנהל מולה. מדוע נשארת לבד לעשות כל מה שקשור בבית?!.. אולי זה כי אתה פאסיב- אגרסיב קלאסי?! לא יודעת, משערת.. ואני בד"כ לא טועה. אתה יכול להיות עוזרת בית מושלמת אבל כחבר אתה לא שם בשבילה, היא בטוח לא פחות עייפה ממך. בטח היא מדברת ומשתפת ואתה בעולם שלך, מתבצר, עד שהיא תאמר משהו שיהיה לטובתך/לרוחך.. בוא ננסה לספור את הפעמים שהיא ניסתה לדבר איתך או לבקש ממך משהו, במה נענתה? איך אתה במיטה איתה? אוהב? נותן? או אגואיסט? הזוגיות שלכם מותנת במשהו? תלויה במשהו? או שהיא מבוססת על אהבה כנה? כמה פעמים עברת או עשית משהו מולה וחשבת "כדאי לי?" "כמה נקודות זה תופס בחשבון הסופי בינינו, בטיעונים שיהיו לי מולה?" אתה לא אוהב אותה ולא מעריך אותה ורואה אותה כנטל כל עוד היא לא מכסה את החלק שלה בתור "שותפה" בבית. אז זהו, שהיא לא רוצה להיות השותפה שלך, היא רוצה להיות אישתך. וכל עוד אתה לא יודע למלא את החלק הזה בעסקה, אתה תשאר לעשות את כל מה שיש לעשות בבית, לבד ומקטר. ברגע שתספק אותה מינית ורגשית, תקבל אישה הרבה יותר רגועה, נינוחה ומתוקה, בדיוק כמו זו שרצית בהתחלה. אבל כל עוד אתה מסתכל על "אני ואני ואני ואני".. תקבל הר געש כמו שיש לך עכשיו.

הוא אמר שהיא עצבנית כל הזמן... שיש לה מענות

כל הזמן... זה מה שאני רואה .. מה שהוא כותב ולכן נוטה להאמין לו... וכשאדם הוא זעפני כל הזמן... אז הוא מפסיק להיות הקורבן ומתחיל להיות המציקן

הוא זעפן כמו שהיא זעפנית אבל משום מה,

באופן בלתי ברור, את בוחרת את הצד הזעפני שלו על פני הצד הזעפני שלה (אם כבר את עושה השוואות)... במקום לראות תמונה שלמה. גם אני אמרתי לו דברים מתוך אמונה במה שהוא אומר. אני עדיין חושבת שאין לו פחות אחריות (אם לא יותר) במצב שנוצר, שמאישה חיובית, הפכה האישה שלידו לאישה רגזנית ומרירה. כולי סמוכה ובטוחה, שאף היא לא מרוצה ממה שהפכה לו. כשיותר מזה, אני בטוחה שהיא לא רוצה אותו בדיוק כמו שהוא לא רוצה אותה, רק שהיא כבר עזבה את המערכה והשאירה אותו לעשות מה שהוא טוען שהוא עושה בבית.. לפני כל זה... האם הוא נותן לה מין מספק? האם הוא מקשיב לה? האם הוא משתף אותה במשהו? האם הצרכים הדדיים? גבר או אישה לא צריכים עוזרת בית, הם צריכים בן זוג. בדיוק כמו שהם מתוקים, מתפשרים ומתנחנחים כשהם מתחילים לצאת יחד.

אני לא בוחרת שום צד...

ואת לא יכולה לדעת אם הוא זעפן או לא מהודעה אחת שיכול להיות שנגמרה מתסכול שנמאס לו...

מצחיק מאד. את אומרת לאחרים מה לעשות אבל..

אסור להעיר לך. חמודה, את לא סניף משרד החינוך כאן. אף אחד לא צריך פה מחנך או בורר, את בפורום. ובטח שתגובותייך הן לא סוף פסוק, גם אם היית יועצת זוגית בהשכלת תואר MA בעבודה סוציאלית, התמחות קלינית ותעודת מגשר מוסמך עם ותק של 25 שנה. את ה"אני יודעת טוב מכולם" תשאירי לעצמך, תודה.

כי אני לא העניין פה...

ואני לא אומרת מה לעשות... אני מעלה את דעתי... זה הכל... מי שבה לפה עם בעיה מחפש שיתנו לו עצה או דעה... מה הבעיה? אני לא האישיו... תגובותיי הן לא סוף פסוק אבל חמודלה... כל אחד יגיד מה שבא לו פה... רוב הסיכויים שחלק יגידו כך וחלק יגידו כך... מה באת לתקן ת'פורום? כל אחד ודעתו... אני לא אומרת לך מה לעשות אז אל תגידי לי... תודה... \ תגידי את דעתך עליי אין בעיה.. כמה שאת רוצה...

fredimer45

New member
את צודקת בחלק מדברייך

כשהתחתנו היא לא סבלה בערך חודש. ובאמת הגעתי למצב שאני לא מקשיב. אגרתי יותר מדי והתפוצצתי.

למעלה