נשבר לי

unholy

New member
אני בבעיה ממש דומה:(

רק עם השותפים! נכנסים לחדר ואז מדברים איתי...ומבקשים שאני אעשה מטלות בית למרות שא-י-ן לי זמןןןןן את לא מסוגלת ללמוד עם מוזיקה? לי זה עוזר לבודד את עצמי מרעשי הרקע!

כשאני בשלב הסיכומים

אז אני יכולה לשמוע מוזיקה אבל כשאני מתחילה לשנן ולדבר עם עצמי
זה בלתי אפשרי.. מזל שהיו לי שותפות חנוניות
אנחנו למדנו ברצינות והן ממש דירבנו אותי
הייתה לי שותפה אחת שהייתה מפריעה לכולנו והיא באמת הייתה נכנסת וסתם מתחילה לדבר. מה שעשינו היה להתעלם ממנה ואחרי דקה או שתיים היא הייתה משתעממת (אין למה מה לעשות בחדר אם אנחנו לא מספקים לה שעשוע) והולכת.. או שפשוט מבקשים ממנה בתוקפנות: X, אני מנסה ללמוד את מפריעה לי"... זה תמיד עובד
ואנחנו היינו 6 שותפות+ נספחת(החברה של אחת השותפות) .. וזה המון והצלחנו ללמוד!

unholy

New member
הבעיה הגדולה שלי

היא קודם כל שהשותפים שלי הם סתם חברים ולא חברים לאקדמיה שנית...הם הרבה יותר מעניינים מכל אינטגרל שקיים:( וזה אולי היתרון של מקצוע ריאלי...אין לשנן...אין לסכם...ובטח שאין לדבר עם עצמך!

b l a c k eyes

New member
מממ... אכן בעיה.

הייתי מציעה לך את החדר שלי, אצלי דווקא נורא שקט.
(יש לי קומה פרטית וכל הבלגן הוא בקומה למטה) ודווקא לי יש בעיה עם שקט... לא מסוגלת ללמוד בשקט המדכא הזה, זה יותר מדי אווירת לימודים. אני תמיד מדליקה טלויזיה. ככה אמנם הלימוד לוקח הרבה יותר זמן אבל.... גם פחות משעמם.

mesoo

New member
אל תצחקו עליי

אבל אני הייתי משתמשת באטמי אוזניים

לא צוחקת בכלל- ינוסה!../images/Emo45.gif נראה לי

פיתרון מעולה רק מה עושים עם כל השקט הזה שבתוך האוזן?
אני אנסה ואדווח!

mesoo

New member
התרגלתי לזה שאני לא שומעת כלום

בזמן הלימודים אז לקחתי אותם לאחד המבחינים הכייי קשים בתואר,שמתי אותם גם לפני שהמבלן יתחיל בכדי לא לשכוח,המשגיחה הייתה מדברת איתי ואני הייתי מסתכל אחורה (חשבתי שהיא מדברת עם מישהו שיושב מאחוריי), ראיתי אותה מתעצבת אז קלטתי שהיא מדברת איתי
,אז הוצאתי אחת מהאוזן ושאלתי אותה את משברת איתי אז היא אמרה "כןןןןןןן
זוזי כסא אחד ימינה " הההההההה. פעם שכחתי אותם באזניים וישנתי כשהתעוררתי היה לי כאב ראש קטלני
הה גיליתי שיש לי מלא חויות עם האטמי אוזנים האלה ההה בהצלחה

Lir האחת

New member
../images/Emo201.gif

את מזכירה לי את ידיד שלי, כל תקופת מבחנים הוא היה מתקשר אליי ומתלונן שהוא פשוט לא מצליח להתרכז בבית שיש כל הזמן רעש..חחח אם נחשוב על זה יש כמה אופציות,
ללמוד אצל חבר/ה, סבתא, קרוב משפחה - כל מקום אפשרי אחר שאת יכולה לחשוב עליו...שיש בו שקט
לנסות כן למצוא מקום שקט במקום הלימודים שתוכלי לנסות להתרכז בו.
להסביר להורייך שזו תקופת מבחנים שאת זקוקה בה לכמה שיותר ריכוז כדי להצליח לעבור אותה, שאת הכי מתרכזת שיש שקט ואם אפשר להתאמץ *רק* בזמן שאת לומדת לשמור על ה"אווירה הלימודית" אני מקווה שתסתדרי
בהצלחה מותק

PianoGirl20

New member
מבינה אותך...

ככה זה בבית, מאוד קשה ללמוד. כשאני בבית ולומדת בחדר מחשב שהוא ממש ליד הסלון, והרעש של הטלויזיה מפריע, אז כשאני מבקשת שינמיכו כועסים עליי שבגללי 'צריך לשנות את כל אורח החיים בבית'...הם לא מבינים מה שבשביל להתרכז צריך שקט..הם חושבים שמשהו אצלי לא בסדר.. מה לעשות שכבר עבר הרבה זמן מאז שהם למדו למבחנים..קצת קשה להם להבין. עצה? אם יש לך את האפשרות ואת לא צריכה לקום מוקדם בבוקר, תתחילי ללמוד בלילות. אני בכל מקרה בן אדם של לילה אז אני ערה בלילות, אבל באמת, הזמן הכי טוב ללמוד זה בלילה כשכולם ישנים ויש שקט.

יאנה gi

New member
גם לי היה את אותו הסיפור!

אבל זה היה פעם כשעוד למדתי לבגרויות. אמא שלי הייתה נכנסת לחדר ומתחילה לדבר איתי!!! אני הייתי אומרת לה שתלך כי אני לומדת, היא הייתה עונה לי שאני סתם בלחץ והיא לא דיברה היום מספיק, ועכשיו יש לה זמן לדבר איתי!!! כלום לא היה עוזר, גם כשסבתא שלי הייתה מוציאה אותה בכוח מהחדר שלי, לאחר מס' דקות היא הייתה חוזרת!!! אפילו אחותי הקטנה הפריעה לי פחות
!!! אבל היום למזלי, אני גרה עם בעלי בדירה שכורה. הוא עובד, יוצא מהבית ב-8 וחוזר ב-6, ככה שיש לי בית שקט ,אפילו יותר מהספריה!! למרות שאני מעדיפה ללכת לספריה, כי המחשב/ טלויזיה פיתוי גדול מדי עבורי!!!

אוזניות מטווחים?

החבר שלי גם כן נורא היה מוטרד מרעשים (אפילו הרעש של המכוניות ברחוב, שלא לדבר על האזעקות המזעזעות), אז חוץ מללמוד בלילה, הוא היה משתמש באוזניות שנועדו למטווחים (או אוזניות שמיועדות לבעלי מלאכה, גם טוב). אוטמות רעש יעיל מאוד, לא צריך לדחוף אותן לאוזן, ולא ממש מכבידות על הראש. גם אני השתמשתי בהן כמה פעמים. שווה לנסות....
(ד.א. אוזניות כאלה הן חובה, לדעתי, לבני משפחה של מוסיקאים. בלעדיהן אפשר לרצות למות כשהם מתאמנים)

פנינית23

New member
אוי חיפשושית.... את כותבת אותי!

כשקראתי את ההודעה שלך, ניסיתי להיזכר אם יש מצב שניכנסתי לפורום וכתבתי את מה שעובר עליי.... ב ד י ו ק אותו סיפור.... יש לי פסיכומטרי עוד 11 יום (!!!). אף אחד פה לא מזיז לו. ההורים שלי לא אקדמאים, אין להם מודעות לאקדמיה, ולדרישה שם. ופסיכומטרי זה ממש טובעני, ודורש תרגול מסיבי וגורף שלושה חודשים! עברתי פה גהנום... ובנינו, הציון שאני אקבל, יהיה ממש בהשפעתם. כמה פעמים חזרתי על אותו תרגיל/שורה באותה סימולציה ואיבדתי זמן יקר...ולא הייתה אינדיקציה מהימנה... ועכשיו 11 יום לפני המבחן, סבתא שלי חזרה מבית חולים היישר אל קופסאת הגפרורים החמודה של משפחתי :) כל החברות של סבתא באו לבקר.... ואני בעצבן מ ט ו ר ף! כי לא עשיתי שום סימולציה ושום תרגיל כמו שצריך היום! דיברתי עם חברה והיא הציע שאבוא לגור איתה בתקופת המרתון.... למרות אני שונאת להתעלק ולהתנחל, אני יעשה את זה. יש לה חדר קטן מתחת לבית, שהוא רק שלה. היא "מלווה" לי אותו....:) אחות שלי..... תנסי אטמי אוזניים... תשתי רדבול.... ויאללה! בהצלחה !!!!

למעלה