נשבר לי

נשבר לי ../images/Emo10.gif

לא, לא מהבחינות.. דווקא אין לי הרבה.. נשבר לי מההורים שלי !
אני לא מצליחה ללמוד כשהם בבית. באמת, זה לא תירוץ. הם מדליקים את הטלויזיה, מדברים .. וכשאני מבקשת מהם לדבר יותר נמוך הם מחלישים ואחרי דקה הכל חוזר לעצמו. אני ממש ממש מיואשת
מתגעגעת לדירה ולאווירת הלימודים שהייתה... אני ממש לא יודעת מה לעשות. מילא, הסמטר שאין לי הרבה מבחנים (נשארו עוד 3) אבל מה יהיה סמסטר הבא? איך זה אצלכם ? אף אחד לא מבין אותי. אני חייבת שקט כדי ללמוד. ואם אמא שלי במטבח צועקת משהו לאבא שלי בסלון, זה מוציא אותי מהריכוז ואני כבר קמה מהכיסא. ללמוד בסיפריה זו אופציה טובה רק לא הכי נוחה בגלל שאני לא מצליחה להתרכז כשלומדים לידי עוד אנשים .. אני מתחילה לבהות ולאבד את הריכו אני לא מפסיקה לריב איתם. הם לא מבינים מה זה ללמוד.
איך זה אצלכם ? סורי על ההשתפכות..

לא ממש..../images/Emo4.gif

"ללמוד בסיפריה זו אופציה טובה רק לא הכי נוחה בגלל שאני לא מצליחה להתרכז כשלומדים לידי עוד אנשים .. אני מתחילה לבהות ולאבד את הריכוז"

RichardSmith

New member
נו, אז לא קראתי עד הסוף... ../images/Emo9.gif

תלמדי אצלי, אני כרגע לא ממש לומד.

RichardSmith

New member
לא...

אני כרגע בחיפה, סתם רציתי להקפיא לך את הישבן בקור הירושלמי.
כמובן שאני ירושלמי... לא יודע על מה יש למות כל כך... מה שבטוח, קשה לחיות... היה פרק בנישואים פלוס בו הקפיאו לקיילי את הישבן... זה היה פרק משעשע... נקמת היורמים...

../images/Emo6.gif הרגת אותי עם ה להקפיא

לך את הישבן
על מה יש למות ? על האויר השונה.. והרגשה ! שנתיים בירושלים גרמו לי להתאהב בעיר הזו

Lir האחת

New member
יש לי אפשרות

של סופ"ש במלון או בירושלים או באילת עד מרץ. מה לבחור??

RichardSmith

New member
די קר באילת בתקופה הזו, לא?

ירושלים די בעייתית מבחינת נופש... נשמע לי מוזר להגיע לכאן בשביל זה. באיזה מלון? אם יש בריכה מקורה אז זה עוד סבבה.

ChilD SouL

New member
גם לי יש ת'קטעים האלה בבית.

בדר"כ אני מודיעה להם שיש לי מבחן ללמוד אליו ואני מבקשת שקט מוחלט בבית. במידה ואני רואה שהם בשקט לזמן מסויים ושוב יש טרארם בבית אני נוזפת בהם אם הם רוצים שאני אכשל כי זה יהיה בגללם כי אני לא יכולה ללמוד ככה. היות וההורים שלי לא רוצים כישלון שלי על מצפונם והם כמו כל הורה טיפוסי רוצים שאצליח הם שומרים על שקט מוחלט, עד שאני יוצאת מהחדר ומודיעה שאין לי יותר כוח ללמוד או שסיימתי להיום.
אולם הבעיה העיקרית שלי זה לא ההורים [אני יכולה ללמוד עם מוסיקה פול ווליום וזה לא יפריע לי], הבעיה העיקרית שלי זה כל המכשירי חשמל שיש בחדר שמושכים אותי כמו דבורה אל הצוף - לכן, החלטתי שאני הולכת ללמוד למבחנים בסיפריה, מקום בו לא יהיו לי גירויים ואני יודעת שאשב ואלמד

אז זהו שמצד אחד, ההורים שלי

הכי מפרגנים ורוצים בהצלחתי.. ומצד שני, כשאני מבקשת מהם שקט הם אומרים שהם בשקט ו "מה את רוצה שלא נדבר"?
אולי אני זקוקה לקצת יותר שקט... לא יודעת.. בכל מקרה זה בלתי אפשרי ללמוד פה..
הגרון שלי ממש צרוד מרוב שצעקתי...
. ובנוגע לכל הפיתויים.. גם אני כמוך לכן, אירגנתי לי ספריה בחדר של אחותי(שכבר שלא גרה בבית
) . אין לי שם מכשירי חשמל למעט, רדיו-דיסק.

למעלה