נשבר לי ממכם

כן רק לצחוק

ממצבה העגום של מדינת ישראל זה מה שנשאר לכם מחו"ל לצחוק על הישראלים ה"פרייארים" שנשארו בארץ הם כבר ישמרו לנו על הארץ ואם לא , אז לא צריך "יש לנו ארץ אחרת"

תותי-בת

New member
../images/Emo9.gif יניבוש ../images/Emo9.gif זה הכל בגלל שאני שתלטנית ולא ראויה להיות קצינה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif איך נהיית לי חולה?! ודווקא בטיולון?! ../images/Emo9.gif אם אתה צריך מישהו שיכין לך מרק עוף טוב - אז אני כאן - למרות שאני בטוחה שיש הרבה שמציעים לעשות לך... אני גאה בך שלמרות הכל אתה יוצא ומבלה ../images/Emo9.gif והכי חשוב נהנה... לי מחר יש מבחן באזרחות... ../images/Emo9.gif (90../images/Emo9.gif) ואיזה כיף לך גם אני רוצה להצגה של קיצקיצ ופרינדמאאאן ../images/Emo9.gif (הטעויות הן מכוונות!!! ../images/Emo9.gif) לא נורא מחר כבר לא חורשים לאזרחות... ../images/Emo9.gif תבלה לך היום מותק, נשיקה לבן... ../images/Emo9.gif על האף ../images/Emo9.gif ד"שדש אותה... ../images/Emo9.gif ליאת.

yonis

New member
יניב, כאחד שמעריץ בכנות את המין

החלש, תמיד ידעתי שדרכם של אחדים למשוך את תשומת לב נשים הם בעקלקלות,מעט רישעות,והרבה זילזול, אני מודה שלפעמים זה תופס לזמן מה, אבל שהן מתפקחות הטוב חוזר למשוך,,,,, לתמיד,,,, מנסיון. חוץ מזה החלמה מהירה לך,,,

ואת??

מבינה גדולה שכמותך??? שההבנה שלך אומרת לך לרדת מהארץ???ושתהיי קצינה [הלוואי שלא כי את לא ראוייה] תלמדי את חיילותייך את הבנתך הקלוקלת?

תותי-בת

New member
דבר אחד בטוח.... והוא שאני לא אתה! ומזל שכך!!!! ../images/Emo104.gifליאת../images/Emo104.gifמהימין המתון../images/Emo104.gif

ben_holland

New member
חברי פורום יקרים...

ישבתי וחשבתי, והרהרתי ונשברתי, והגעתי למסקנה שאולי הבחור צודק? אולי זאת טעות להתגייס, לתת שלוש שנים למדינה ואז לרצות "לברוח" מפה לכמה שנים? הרי עד גיל 18 לא תרמתי למדינה (חוץ מלהדריך 5 שנים בנוער העובד, להיות חבר מועצת התלמידים ואף יו"ר בערך מכיתה ו´ עד י"ב) וגם כשהתגייסתי לא כל כך תרמתי (כי הרי מה התרומה של אלה שמכשירים אלפי חיילים בשנה לתפקידי מנהלה? למה צריך בצבא נהגים, אפסנאים, טבחים,מש"קי מודיעין, נשקים, שלישים וכו´?) ואז כשהשתחררתי לפני שנה בכלל לא תרמתי למדינה (כי מהמשכורת שלי הופרשו למדינה בסך הכל 35 אחוז מס הכנסה - לא עבודה מועדפת) וזה לא שעשיתי מילואים כבר פעמיים!!! מאז שהשתחררתי (למרות שאסור לזמן אותי בשנה שאחרי השיחרור- חתמתי על טופס התנדבות). אז אני חושב שהוא צודק. חוצפה מצידי לחפש משהו אחר, לנסות לראות עולם, להרוויח כסף ביושר ובעבודה קשה (ובחוצפתי לחיות יותר טוב משאני חי בארץ) כי הרי מה שעומד מאחורי הנסיעה שלי זה רק להשתמט ממילואים, להפסיק לשלם ביטוח לאומי ולסמוך על הפראיירים שנשארו בארץ שיעשו את העבודה. כמובן שחצוף גם דוד שלי, כן, זה שהרגל שלו נשארה ביחד עם המוקש במלחמת יום כיפור ועכשיו חי לו בבלגיה והוא לא עשה מילואים כבר כמעט שלושים שנה - ממש אוכל חינם חצוף. אז יכול להיות שהוא צודק, ואני אומר, קחו את כל הדברים שלכם, עלו על המטוס הראשון לארץ, ובהזדמנות הראשונה גשו לבסיס הקליטה והמיון הקרוב לביתכם והתגייסו למילואים. אח"כ אל תשכחו לשבת בבסיס ביום שבת ולבהות במודעות הדרושים בחפשכם אחר עבודה שבה תרוויחו בערך חצי ממה שאתם מרוויחים (במקרה הטוב) ותמיד תמיד תזכרו: מי שהעיר אתכם היה לא אחר מילד שקורא לעצמו "לשנות את העולם" ומסתובב בפורומים שונים כשלנגד עיניו אך ורק טובת מדינת ישראל!!! חזק ואמץ בחור יקר, ותודה שפקחת את עיניי!!!

אדון ציני היקר!

הרי אתה יודע בדיוק למה התכוונתי , אז אל תסלף את דברי כלפי שאר חברי הפורום ותסיט אותם נגדי , כי הציניות שלך כל כך ברורה!

ben_holland

New member
אני ממש לא

התכוונתי להסוות את הציניות שלי. אני כן חושב שזכותך לחשוב איך שאתה חושב אבל כרגע, במצב שאני נמצא בו בארץ, אני מאמין שזכותי לחפש משהו אחר (ואני ממש לא מצטדק בפניך!!!) וכן, תרמתי למדינה ואני אדיין צעיר ואמשיך לתרום וכמובן שלא אתה הוא זה שיקבע כמה תרמתי או כמה עליי לתרום או מאיפה אתרום זאת. וחוץ מזה, נדבר איתך בעוד שלוש שנים, כשתסיים צבא (אם יהיה לך מזל ותישאר בחיים) ויום אחרי שתשתחרר תבין כמה מעט אתה חשוב למדינה וכמה מעט המדינה נותן לך, וכמה הרבה היא לוקחת לך, וכמה היא לא מאפשרת לך להתפרנס בכבוד, וכמה כל הכסף שאתה משלם למדינה (מיסים למיניהם) הולך לדברים שאתה לא מאמין בהם, ולא תומך בהם ואפילו סולד מהם, ואז נדבר, ואז תנסה "לשנות את העולם". ואני חוזר ומצהיר, מקום מגורים הוא דבר נזיל, שמשתנה בהתאם להזדמנויות שהוא מקנה לך. ומדינת ישראל היתה ותמיד תישאר בית לכל האנשים שטורחים פעם ביום להיכנס למחשב "רק" כדי לבדוק מה קורה פה...

וייס

New member
תאמין לי, שאני תורם למדינה יותר ממך

ומה שאתה כתבת זה לא נקרא שטויות?! בלי להתייחס לעצם הענין, שזה לכל הדעות מגעיל, פחדני, מאוס, שקרי, זול מטומטם, טיפשי וכו´.

אין מה לעשות ..הוא צודק..אתה אדיוט!

ילד...זה מה שאתה! מה אתה בכלל מבין? תעשה צבא אחר כך נראה... חשבת שאולי יש עוד סיבות שעוזבים את המדינה? על מה אתה מדבר שאנשים מתפוצצים כאן<? אולי זה לא תלוי בנו? אולי זה תלוי במי שבממשלה למעלה? תגיד אתה בכלל חושב לפני שאתה קורא משהו? אה...וסליחה ממך אבל ברשימה הבוטה שלך..ראיתי נשים זולות..שכחת נשים שמנות אולי גם זה חלק למה המדינה שלנו במצב כזה? תגיד לי אתה רציני או שמה שרצית זה לעשות בלאגן? בויאנה אמרתי לך פעם אם אינני טועה..לא לקחת את הכדור הירוק בבוקר אלא את האדום!!!!!!!1 בקיצור בחורצ´יק...לך תעשה צבא...אחרי הצבא..לך לטיול...מצא לך חברים טובים...בחורה טובה שתהיה איתך...משפחה... ואז נראה מה תחליט...אני בארץ..הייתי ועדיין אבל בהחלט ואני אומרת בהחלט לא אתנגד לנסות את מזלי במדינה אחרת! מדינה שתיתן לי אולי יותר אפשריות מאשר כל משכורת לקחת לי חצי מאשר להתפוצץ כאן מאשר שתצא לי הנשמה עד שאני מצאתי עבודה מאשר שכל יום מעלים פה את המיסים את מחירי הדלק... חשבת על כל זה פעם? ברור שלא! יודע למה? כי עוד לא עברת כלום בחיים שלך נראה אותך מדבר בגילי בעוד 10 שנים!!!!! גם אני חשבתי פעם כמוך...אבל תן לזמן לעשות את שלו. ולגבי כל הרשימה שלך למעלה...אחחחחחחחח הלוואי והיית חצי מהאנשים שכאן אין לך מושג איזה אנשים יש כאן....פשוט אין לך מושג. תודה על ההקשבה ויום נפלא מקסימוששששששש

על מה את מדברת בכלל???

ברור כשאנחנו מתפוצצים כאן זה לא רק בגללנו אבל קצת תמיכה קצת עזרה למדינה קצת תרומה למדינה ולא לחלוב אותה כמו פרה, וכשאמרתי נשים זולות לא התכוונתי לנשים הגונות אלה לנשים מופקרות כגון הזונות וכו ולא שום דבר נגד נשים שמנות. אני לא רוצה להץעורר מאוחר מידי אחרי הצבא ולראות שכבר מאוחר מידי , אז מה לעשות אני רואההכל מוקדם ולא בא לי להעביר את זה ולתת למדינה להיהרס , אולי את כן אבל אני לא מוכן בשום פנים ואופן!!!

inbale

New member
אולי אחרי כל השרשור הזה../images/Emo35.gif

תסביר לכולנו איך אתה תורם למדינה ובמה? כתיבה בפורומים היא לא ממש תרומה למדינה נכון? השקעת כאן כל כך הרבה אנרגיה בלתקוף את כל האנשים הכי לא נכונים. חבל עם כמויות כאילו של אנרגיה וזמן פנוי היית יכול כבר להגיע לראשות הממשלה.

תשמעי , רעיון טוב

ראשות הממשלה די נשמע טוב ! אני לא רץ לספר לכולם מה אני עושה ואך אני תורם , רק אומר שאני עושה וזהו אין לי שום שחצנות לספר את פועליי יום טוב

inbale

New member
אבלללללללל../images/Emo98.gif

זה בדיוק מה שעושים כאן אנשים בפורום הזה!!!! הם פשוט לא רצים לספר מה הם עושים איך כמה ומתי. פיספסת במעט את מהות הפורום הזה. הפורום כאן הוא פורום קהילתי חברתי ולא פורום שייעודו הצהרת רגשות או כוונות. שיהיה לך יום מקסים ובעיקר בלי כעסים.

למראית עין

לפי דברייך הפורום הזה הוא בכלל פורום של עובדי ה"מוסד" באשר הם נמצאים. חוץ מלחלוב את המוסד לביטוח לאומי הם לא עושים כלום!

inbale

New member
איך הגעת לזה???????

נסחפת לגמרה אבל אני ממש צוחקת כאן האמת..... מעולם לא אמרתי שהפורום הוא של אנשי מוסד שב"כ או ביטוח לאומי. נסיתי להגיד לך שזה פורום בעל מהות חברתית ולא בעל התוויה פוליטית מסויימת. אתה מסרב להבין אז גם אני נכנסת למצב טרול.

אבל

נתת לו נופך של כך , כאילו כאן כולם עסוקים אך להציל את המדינה ועומדים על המשמר!!! קראתי את נוהל טרול והוא מתאים לאנשים שלא אוהבים שאומרים להם את האמת בפנים ורוצים לטאטא את כל הדברים שלא מקובלים עליהם מתחת לשטיח ודווקה חשבתי שאת יותר פראקטית

למעלה