נשבר לי ממכם

funkbass

New member
זה לא משנה את העובדה

שאתה אדיוט. אני עם אדיוטים לא מתווכח!!

funkbass

New member
מה ,בכוח אתה רוצה להתווכח.....?

ולא אני לא מרגיש נחות ממך או מכל אדיוט אחר... תן לי לנחש... אתה מאלה שמקבלים מכות בבית ספר ואז מוציאים את זעמם ברשת.. אם זה מה שעושה לך טוב ....... אאללהה תוציא תוציא!!! כולם פה בוגדים וזבלים שברחו מהמדינה בגלל הפיגועים... מרגיש טוב???? עכשיו לך תציק בפורום אחר

DJNYC

New member
איזה רעשן...

לשנות את העולם עושים במעשים ולא בדיבורים.. מה אתה מתערב בבחירות של אחרים בכלל. חיה ותן לחיות - מכיר? ובקשר ל´לסחוט את ביטוח לאומי´. אני משלם אלפי שקלים לביטוח לאומי בישראל כשאני חי בחו"ל... זה הם שסוחטים אותי לא להיפך... אתה קשקשן.. קשקשן גדול, ובגלל אנשים כמוך בדיוק הארץ שלנו הולכת ונגמרת.. לא בגללי. רעשן גדול אתה....

inbale

New member
ילד../images/Emo5.gif

על ידי מה אתה משנה דברים? על ידי הכללות? הטחת עלבונות באנשים שאינך מכיר?? אני בניגוד אליך מכירה את האנשים שמאחוריי הניקים ודווקא בפורום הזה יש ריכוז של אנשים משכמם ומעלה שאני בתור ישראלית גאה בהיותם ישראלים מעמי שלי !! תרומה למדינה לא נמדדת בלהיות פיזית כאן. תסתכל מסביבך ילד ותראה כמה טפילים חיים במדינה שלנו שלא עושים דבר. דווקא האנשים בחרת לפגוע בהם ולעלוב בהם הם אילו שעושים את המדינה שלנו לקצת אחרת וקצת יותר וטובה. חלקם אפילו נמצאים שם עקב שליחות של המדינה!!! אל תשמור על העולם ילד. תתבגר. תתפקח ובעיקר..תתנצל.

אטיח וגם אטיח

זה לא בדיוק עבונות זהו כעס על אותם האנשים שלא אכפת להם מהמדינה. תראי לי בן אדם אחד כאן בפורום שתורם למדינה שאת כל כך גאה בו??? ייקח לךימים רבים כדי לאתר את אותו האדם שכמובן בסוף תתאכזבי שלא תמצאי אל תחיי באשליות כשהם אומרים לך שאכפת להם , כל עוד שהם שם לא אכפת להם ולא תורמים בשום דבר למדינה , רק להיפך

fantom

New member
אתה הפרוייקט שלי../images/Emo47.gif

והפרוייקט שלי הוא לבעוט בך איש קטן ועלוב ולהעיף אותך מכל פורום שבו תקנן דן

Gefen

New member
הרשה לי להתעלם

מהחלק הראשון של דבריך. זה לא ראוי להתייחסות ואני מעדיפה לחשוב שלא קראתי את זה...(ושאתה לא כתבת את זה..) לגבי החלק השני יש לי לאמר לך רק זאת - לו היית מכיר, ולו במעט, את הפורום הזה ואת הנפשות הפועלות בו, היית מבין מיד שאין בדבריך שום שחר - להיפך, יש פה הרבה מאוד אכפתיות מהמדינה, כולם פה תרמו למדינה וכעת הם חיים את החיים שלהם היכן שבחרו, ולאיש אין זכות לשפוט. לחברי הפורום אני קוראת לא לכעוס מדיי, לא להפגע, אפשר ומותר לבחור שלא להגיב, עברנו כבר דברים גרועים מזה.... חוץ מזה שהיום יום שלישי, פעמיים כי טוב, ולנדב שלי יש יומולדת - זה הדבר שהכי חשוב לי היום ואוטוטו אני יוצאת לחגיגה בגן..
שיהיה לנו המשך שבוע טוב, גפן

תתעלמי , חופשי

תברחי מהמציאות , והצחקת אותי יש הרבה אנשים בפורום שאכפת להם מהמדינה??? כמו שאמאתי לענבל תראי לי אחד שכזה? ומזל טוב מכל הלב ליום ההולדת של ילדך רק חבל שהוא צריך לחיות במציאות שהוריו ברחו מהמדינה

PITBULL

New member
ללשנות את העולם

תראה אולי זה יפתיע אותך , אני סטודנט בחו"ל ואני מתכוון לחזור לארץ יש הרבה אנשים שנמצאים בחו"ל מהרבה סיבות ואין שום קשר לפחדנות זה דבר אחד , דבר שני אני אולי מסכים איתך בנוגע לבחירות לממשלה אני לא חושב שזה נכון לאפשר ליושבים בחו"ל להצביע בבחירות כולל לא לי וזאת מכדי שכאשר אתה מנותק מהארץ אפילו לשנה אחת אתה יותר לא יכול להיות מעורה במה שקורה גם אם אתה שומע חדשות בעברית כל יום או יש לך משפחה בארץ

המרחפת

New member
ללמוד בחו"ל

אוניברסיטאות מעולות יותר מקומות שכר לימוד יותר זול, בחלק מהמדינות יותר ריכוז בלימודים התמחויות בתחומים שלא קיימים בארץ. תתבגר.

judyr

New member
ואני אומרת....

איזה מזל שלימדו אותי מה זה המושג נעץ

ואני אומר

איזה מזל שהזהירו אותי מאנשים כמוך שלא יודעים להתמודד עם הבעיות ורק מאשימים את האחרים

למעלה