נשבר לי ממכם

טוב נו , סחפת אותי

לדיוק מעמיק איתך בנושא פריכיות ופתיתים ואולי נוסיף גם אורז למתכון ויצא נהדר אבל זה לא יפתור את בעיותנו , אלה אם במפגש הבא של הצוות הישראלי והפלשתיני יגישו רק פריכיות .

Eden15

New member
חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי......./images/Emo9.gif

מזה הצחקת אותי עכשיו!
:- D ברצינות.
EDEN

yonis

New member
אומלל קטן

מה שאני ,קצין בסיירת שקד ב73-והחברה שלי אכלנו אתה לא תכיר לעולם, אז כבד את אלו שעשו שתוכל לגדול בכלל,גם אם בחרתי לחיות בחול,, ושים עליך שם אם יש לך ביצים,,

אומלל גדול

הייתה חייל דגול ונהפכת לפחדן אומלל יגידו לך עכשיו לחזור לארץ ואתה תתחמק כמו צלופח

yonis

New member
עשית צבא בכלל

תהיה פעם אמיץ ואמור את האמת,,,,,,,,,,,

אני לפני צבא

אבל אין לזה שום קשר לאים הייתי קצין בצבא ואם לא תראה את הקצינים הפחדנים שלא מוכנים להגן על המדינה שלהם מהשטחים , תירוץ עלוב ביותר , אז אל תספר לי את גבורתך כקצין כי זה שווה ל........

yonis

New member
לא היינו גבורים בכיפור

,פשוט חשבנו שיש על מה להלחם,לא ידענו כשכמותך יוולדו בעתיד הארץ מלאה באנשים טובים,ואני מסרב להאמין שאתה מייצג משהו מלבד הורמונים זועפים של teen ager קצת אבוד, זה יעבור לך לפני שזה יגיע אלי

yonis

New member
תמיד יש על מה להילחם

אני למשל נלחם ב זכרונות קשים מהעבר,בלב שדואג תמיד לארץ ואנשיה,באנטישמים בחו´ל שרוצים להרע לישראל, ועוד ועוד,אבל אני לא צריך להילחם בשינאה עצמית כמוך,אני מארגן כאן הרבה תרומות לארץ ,ומרגיש טוב מאוד אוהב ומאוד נאהב, כשתלמד לזרוע אהבה ,תוכל גם לקבל בעתיד שלום,,,,

yonis

New member
הייתה כותבים בלי ה´ בסוף

שמור על הארץ אנו כאן בפורום נשמור על על העברית,,,,,,,,,,

נו באמת

נגמרו לך התירוצים וכמובן שזאת התשובה שלך אתה פחדן ותהייה מוכן רק לשמור על העיברית ולא על העיבריים

fantom

New member
איש קטן../images/Emo47.gif

איש קטן שכמותך , לא יכול לשנות עולם גדול ואת זה קודם כל תשנן ואז שתחכים תנסה אז לשנות את העולם , אבל כל עוד אתה איש קטן שלא יודע את דרכי הגישה לכל דבר , שב בצד!

fantom

New member
איש קטן ועלוב../images/Emo47.gif

ברגע שאני אגלה את הנוסחה כדי להעלים אותך אזי אני אודיע לך

תותי-בת

New member
אתה מצפה לתשובה רצינית... אחרי איך שאתה מביע כאן את העמדה שלך בכזו בוטות?... לא נראה לי שמישהו מתכוון לעשות את זה... שיהיה לך יום טוב - כן, שיהיה... ליאת - שלא עוזבת את הארץ עד השחרור...

תתפלאי

אבל לא ציפיתי לתגובות כאן אלה למעשים כי הבוגדנות כבר מדברת בעד עצמה ולידיעתך אני מעדיף שכבר עכשיו תעזבי את הארץ המדינה לא צריכה חיילןת שכמותך שרק רוצה לעזוב את הארץ

תותי-בת

New member
אי קאאאאאאאן צ´ייייינג´ דה וורלד... נראה לי ששמעת את השיר הזה יותר מדי מותק.... חחחחחחחח לא נורא יעבור לך מתישהו... ../images/Emo9.gif אני שמחה שאתה מעדיף שאני אעזוב את המדינה כבר עכשיו - אבל לצערי זה לא יקרה בקרוב... כי יש לי לסיים פה לימודים, אח"כ להתגייס... להיות קצינה בצבא הגנה לישראל ולאחר מכן לטוס ולבחור לחיות את החיים שלי באחת ממדינות העולם... ואם אתה - מר בחור... היית קורא קצת את ההודעות שלי היית מבין שאני מאוד אוהבת את המדינה - אבל לא בדיוק במצב שהיא נמצאת בו כעת... מפחיד לחיות פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקלוט! מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לך מושג כמה המדינה צריכה חיילות לעתיד כמוני - כשתכיר אותי תדבר עד אז שמור על פרופיל נמוך... ובסך הכל... בכלליות... ../images/Emo104.gifאין לי ארץ אחרת../images/Emo104.gifרק מילה אחת חודרת../images/Emo104.gifבליבי בנשמתי...../images/Emo104.gif ליאת - שמציעה לך לשמוע הרבה סאבלימינל - הרבה מסרים ימניים.

עזבי אותך משטויות

למה לך ללכת לצבא ועוד להיות קצינה אם את בכלל לא רוצה להשאר במדינה שלנו איזו מדינה נותנת לחילותיה להיות קצינה מבלי שום טיפת ציונות ועוד קצינה פחדנית!!!

תותי-בת

New member
לא שווה שאני ארד לרמה המילולית... הנמוכה שלך... לקרוא לאנשים שאתה לא מכיר פחדנים ולזלזל בהם הוא אחד הדברים הכי טובים שאתה יודע לעשות אה?! במקום לבלבל את המוח - תזכור שדרך ארץ קדמה לתורה... ובמקרה זה התורה שלך היא להכתיב דבקות בארץ... אז תשתמש מדי פעם בעצות שאני נותנת לך פה... וכן, אני אהיה קצינה במדינת ישראל ובצבאה - צבא הגנה לישראל - בזמן שאתה תמשיך לבלבל את המוח... ואת המשקעים שלך אל תוציא על אנשים... מצטערת מאוד, אבל אני לא חושבת שאנשים צריכים לספוג את העלבונות ומה שלא עובר עלייך, מקווה בשבילך שתהיה בריא ותוכל מתישהו לנהל דיון ברמה אינטלקטואלית מסויימת, אתה מדבר על ציונות - אתה בכלל יודע מהי ציונות? או ששוב אתה משתמש בדברים מבלי לדעת את משמעותם?... ליאת.

למעלה