נשבר לי ממכם

judyr

New member
צה צה צה באמת מסכן אתה...

לא שווה יחס... פחחחחחחחחחחחח

ben_holland

New member
תקשיב ילד,

אני מאוד מקווה שתתגייס לצבא ותשקיע את כל האנרגיות האלה לדברים קצת יותר מועילים. תתבגר קצת, תפקח את העיניים ותבין שלהיות כמה שנים בחו"ל יכול רק לעשות טוב, קצת לשפר את האנשים, קצת להתרחק מהבלאגן, להכיר תרבויות שונות, להתפתח בתור אנשים. כרגע אתה עוד לא מבין על מה אני מדבר כי לפי הדברים שאמרת עד עכשיו, המקסימום שהיית בו זה אילת או (ואני מגזים) יוון או תורכיה, מן טיול שמביע "אנחנו-חבר´ה-מגניבים-והיינו-שבוע-בחו"ל-לפני הצבא". לפני שאתה בא, ממרום שנותיך הרבות, ומטיף ומחנך, שב כמה ימים בשקט, תקשיב למה שיש לאנשים להגיד, תכיר את הנפשות הפועלות (ואני מקווה שאני לא מדבר מילים יותר מידי גבוהות בשבילך) ואז אולי תהיה לך את הזכות להביע דיעה וגם אז, רצוי שתעשה זאת בשפה עניינית, נטולת קללות ילדותיות, וברמה מספיק בוגרת כדי שאנשים יוכלו גם להגיב ואולי אפילו לפתח דיון בנושא. כמובן שלדעתי זכותך המלאה להחזיק בדיעותיך הלגיטימיות לחלוטין, ואוי ואבוי לנו אם לא היו אנשים כמוך שמידי פעם ינערו אותנו ויזכירו לנו באיזו חברה אנחנו חיים ומאיזה אנשים אנחנו מנסים להתרחק. לסיום אסכם, דיעות שונות, אנשים שונים, הכל מותר והכל רצוי, רק שיש דרך להביע אפילו כעס ושנאה, וצריך להפנות אותם לאנשים הנכונים, ולצערי, חבר יקר, כאן פיספסת בגדול. אז קבל עצה קטנה ממני, שב בבית, תחשוב מה אתה רוצה להביע, ותנסח את זה בצורה שאנשים גם ירצו להקשיב לך ולא סתם לצעוק ולקלל. בן

אז זהו

שישבתי עד עכשיו בבית וגיליתי את העולם , ראיתי אך כולם נגד המדינה כולל אותכם שרוצים לברוח , כן קראתי כבר שאתה מתכנן לברוח לתאילנד ואתה משקיע בזה המון אז אולי את ההשקעה שלך תפנה לטובת המדינה כי אז המדינה הייתה נראית אחרת מהיום , כי עם אנשים חזקים יש מדינה חזקה אולם לצערי אתה ושכמותך אנשים חלשים שהחלישו לנו את המדינה

reveal26

New member
אנחנו בני אדם

השקעתי זמן עבודה חשוב לקרוא את כל מה שאמרו כאן החבר´ה, היה מעניין, ועכשיו למסקנתי. תתיחסו לבן אדם ולדיעותיו, לא כאל בחור-ללא-ניסיון-ובגלל-שהוא-צעיר-הוא-לא-יודע-כלום. אם הייתם פחות קטנוניים, הייתם יורדים לסוף דעתו. לא שאני מצדיק אותו לגמרי, אבל גם אם הייתי, לא הייתי מתבייש כהוא זה. זה לא פייר לרדת עליו כי הוא פתאום מוריד לכם מעט מהביטחון, ואז כולם במכה אחת מתנפלים עליו...תתנהגו כבוגרים, תביעו דיעות גם כשזה נגדכם. ולך מר בחור, תן כבוד, יש פה אנשים שעשו הרבה, ואם אתה רוצה דיון רציני, אל תשתמש בשפה בוטה, תזרום ויזרמו איתך. זהו, שיהיה לכולם שבוע שקט ומהנה. ליאור, מירושלים המבוצרת.

ליאור מירושלים הנצורה

תראה לאיזה מצב הגענו ירושלים של שנות האלפיים חוזרת להיות מבוצרת כמו בזמן הקמת המדינה לא מכעיס???? לא מרגיז?????

yonis

New member
ליאור יקר,,

אני לא חושב שאנו כולנו מגיבים בגלל חוסר ביטחון, או קטנוניות,אנו מתיחסים לאיש זה כמו שהיינו מתיחסים לכל אדם גס רוח ותוקפני שפורץ לבית חמים,אני לא הרבה זמן בפורום הזה וגיליתי בו אנשים מלאים באיכות,חוכמה ,עדינות והומור,דיעותיו של איש זה לא פוגעות באף אחד אחד מאתנו,הוא מקלל אותנו בלי להכיר,ורק על זה הוא מקבל ולא על שום דבר אחר,,,,,

תתפלא כמה שאני נותן

ואני בסך הכל מנסה להעיר אותכם ואני חוזר ושואל תראה לי אחד שכיום תורם ונותן למדינת ישראל כאן בפורום שחי בחו"ל וכן , אתם מגיבים בחוסר בטחון כי האמת מה לעשות , כואבת לפעמים!!!

fantom

New member
תראו אותו../images/Emo47.gif

הוא דרוך כמו נחש , יש תגובה לא עובר 3 דקות והוא מגיב ומכיש ממש כמו נחש שממתין לטרפו. ידידי היקר , אהה אופס שכחתי שאתה לא מרשה לי לקרא לך כך אבל תגיד , אתה צריך משהו , קצת עזרה ??? באמת אני שואל אולי משהו להרגעת העצבים,תיזרום עם החיים ותראה כמה שהם יפים , תתרום למדינה כמה שאתה יכול ותשכח מהכל. דן

כי אכפת לי

אני כועס כי אכפת לי מהמדינה להבדיל ממך שיושב בארצות הברית ולא תורם במאומה למדינה אני תורם , ואך אתה תורם למדינה , אני בטוח שרק בלב כי זה הכי קל

fantom

New member
ויי , ויי , אמרתי לכם??../images/Emo47.gif

בול 3 דקות והוא הגיב הנחש

inbale

New member
למה אין בתפוז אייקון של נחש????

זה דווקא מאוד שימושי...

נו , מצאת?

אדם שהפורום שתורם ונותן למדינה???? ברור שלא!!! וכל מה שפנטום אומר את מצדדת בו???? את הצד השני שלו???? אולי את בכלל לא אובייקטיבית. אתן לך עוד צאנס לחפש

Yaniv-DC

New member
יא! איזה כיף ../images/Emo6.gif

להכנס לפורום, ואחרי הרבה זמן לראות שרשור ארוך כל כך, יפה כל כך, מאוחד כל כך, כבר הרבה זמן לא היה לנו אחד כזה, הא?
אז תודה לך ילד קטן (ואם יורשה לי להביע את דעתי, עוד הוכחה שמערכת החינוך לא מושלמת) על שעוררת ככה כל כך יפה את הפורום, ולכל השאר: מה שלומכם, הכל טוב?

שלומנו טוב ,תודה

אני כישלון של מערכת החינוך , אולי אבל זה שאתה בחו"ל לא כישלון שלך ושל מערכת החינוך???? ברור שכן אז אתה כישלון , שלא מצאת ולא הצלחת בישראל כי יתכן שבכלל לא חיפשת את טובת המדינה אלה את טובתך בלבד ולכן הגעת לאן שהגעת!

תותי-בת

New member
אני כבר לא יודעת.. אם לצחוק או לבכות בשבילך... ובשביל כל כך הרבה דברים שאין לך מושג כמה אתה לא מבין בהם... אני מרחמת עליך, באמת, ליאת.

Yaniv-DC

New member
ליאתוש

ברור שלצחוק! למה לבזבז דמעות, לא חבל? אני כאן חולה, חצי גוסס, אבל במקום להתבכיין אני יוצא, מבלה, נהנה, והיום הולך לראות את קיציס ופרידמן בהופעה שלהם. לרחם עליו? גם אני בהתחלה ריחמתי, אבל אז חשבתי שיש אחרים שיותר שווים את הרחמים. וכמובן, כמובן שדעותיו על כל דבר (ובלי עין הרע יש לו דיעה על כל דבר, אפילו יותר ממני, שזה מפחיד לכשעצמו) לא נורא מעניינות אותי, ושאלתי מה שלומכם, ועל זה לא ענית. הייתכן ליאת היקרה, שהעדפת להתייחס לבליל האותיות שלו מאשר אלי? האכזבה משתלטת על רמ"ח אברי...

למעלה