נשבר לי ממכם

וככה את רואה

את הציונות בזה שאת יורדת מהארץ???? יופי לך עלבונות מגיעים לאנשים שלא יודעים מהיא המדינה שלהם

תותי-בת

New member
השקפותיי האישיות ושאר ירקות... ../images/Emo9.gif את הציונות אני רואה בדרך שאני בוחרת לראות אותה - כל אחד ונקודות הראות שלו ושהוא בוחר לעצמו.... ולעניין העלבונות - אני לא נעלבת מאנשים לא משמעותיים - ואתה אחד כזה... - ככה שאני לא מייחסת למילותייך חשיבות רבה, אך כשאני רואה אדם ממורמר כמוך צועק, מתעצבן, רוגז וחסר סובלנות וסבלנות (אני מקווה שלשיעורי אזרחות אתה נכנס...) מוציא את כל המשקעים שלו על החברים שלי - זה מתחיל להדליק אצלי נורות אדומות... אז שנה את הגישה ילדון... - לעולם אל תזלזל באנשים שאינך מכיר... (וואי שמת לב כבר כמה עצות לחיים אני נותנת לך?... בסוף עוד אני אועיל למדינה... חחחחחחחח ../images/Emo9.gif) לגבי ידיעותיי מהי מדינת ישראל - אין לך שמץ של מושג מהן רמות הידיעה של בנוגע לארץ ולמדינת ישראל... רק שים לב שאתה אומר מדינה ולא ארץ - ואני מקווה שאתה יודע מה ההבדל בינהן... ואם לא זו כבר הבעיה שלך... שיהיה לך לילה טוב, ../images/Emo104.gifליאת - קצינה לעתיד בצבא הגנה לישראל../images/Emo104.gif

תעשי לי טובה

ותפסיקי לדבר במילים גדולות כי מילים גדולות נועדו לאנשים גדולים , וכל עוד את רוצה ומתכננת לברוח מהארץ אחרי שירות הצבאי תשקלי פעמיים אם ללכת לקצונה כי לפי דעתי את תהיי מיותרת שם לחלוטין ואל תנסי לתת לי עצות לחיים כי את כבר לא מכירה את החיים רק את טובתך האישית

תותי-בת

New member
ילדון קטון.... תעשה לעצמך טובה ותפסיק לבלבל את המוח... לגבי הקצונה - אני מועדת לדרגים שאתה יכול רק לחלום עליהם.... ויש לי נתונים שילדון קטון כמוך יכול רק לחלום עליהם... אז תמשיך לפנטז מותק... לגבי עצות לחיים - אני יכולה לתת לך ולעוד אלף כמוך עצות לחיים... שוב פעם אני אומר זאת - אתה לא מכיר אל תזלזל ואל תתחיל דברים שאתה לא יודע איך לאכול אותם... חבל עליך... כמו שאמרו רבים וחכמים ממני - כשתגדל תבין... (ולאו דווקא בגיל...) שתהיה לך שהות מהנה פה עד 10... מערכת החינוך הקוסמית שלך שובתת - כן.. שוב פעם... מקווה שאתה בכלל יודע למה, ומקווה שתרמת את חלקך בעניין כדי שהיא לא תיקרה... יום טוב, ../images/Emo104.gif ליאת - קצינה (ומחנכת) בצבא הגנה לישראל ../images/Emo104.gif

ומה את יודעת

כלפי הנתונים שלי לצבא???? יש לי נתונים מאד גבוהים וכן גם לי מועד דרך צבאית מאד אבל מאד מעניינת , אז אני מזלזל???? אל תזרקי דברים סתם , ואני מתחנן בפנייך ,אל תלכי להיות קצינה כי את לא ראויה לכך שתלמדי חיילות צעירות בישראל כמה זה מסוכן להיות ציוני וכמה זה לא טוב להשאר בארץ , אל תמשיכי להרוס לנו את המדינה!!!

תותי-בת

New member
בשני משפטים אני אסכם הכל... נתוניך הצבאיים, כמו כן אתה לא בראש מעייני, הלוואי שיצא לי לנהל שיחה אנושית עם אדם כמוך.... ולרגע לא אמרתי שמסוכן להיות ציוני (אתה בכלל יודע מה זה?!) ואם מדברים על עוכרי ישראל - תביט במראה... יום נפלא - ובזה סיימתי את הדיון שלי איתך... ../images/Emo104.gifליאת - קצינה לעתיד בצבא הגנה לישראל../images/Emo104.gif

גם אני סיימתי

כי ברגע שהבנתי שקצת אמת מלחיצה אותך ומבריחה אותך ואינך יודעת להמצא במצבי לחץ סיימתי איתך את הדיון , עוד תשובה למה לא כדאי לך להיות קצינה , אינך מסוגלת להתמודד !!!

תותי-בת

New member
אוף... איזה מרגיז זה שאני..... לא אתן לאחרים לאמר את המילה האחרונה - כי תמיד אני... מה לעשות?! ככה אני!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif מותק - האמת מונחת לך מול הפנים אתה יכול להשלים איתה או לא להשלים איתה - למזלך זה נתון לשיקולך.... אמת לא מלחיצה אותי וממש לא מבריחה - אתה רואה שאני עדיין פה לא?! ולגבי מצבי לחץ - חחחחחחחחח - הלוואי שתעבור מאית ממצבי הלחץ שאתה מדבר עליהם... ולמען האמת אני רואה את עצמי חוזרת וחוזרת על אותם הרעיונות - זה אומר משהו על מה שאתה כותב אה?... שאתה לא קולט את הקטע.... מקווה שמתישהו תקלוט, ליאת.

את גם שתלטנית

הכל רק את ואת ולא שום דבר אחר , היית מוכנה להמשיך את הדיון רק כדי שתגובתך תהייה הסוף , חשבת רק על עצמך

אתה ממש משועמם!

יש פורום שלא הגעת אליו ורשמת בו את הדעה הדבילית שלך?! אתה צר אופק אדיוט! אנשים עם דרך חשיבה כשלך אוייש הורסים פשוט הורסים אררר מפגר! פשוט לבעוט בך לא להבין למה זה מכעיס אותי כל כך ותסביר בהזדמנות איך בדיוק הזהות המינית של אנשים פוגעת בחברה? החברה המשומרת שלך יש לך דרך חשיבה מעוותת ודפוקה !

הנה עוד אחת

מיפיי הנפש שחושבת שכולם חושבים כמוה שלא לדבר על נבולי הפה שרצים אצלך בשיטפון , קצת דרך ארץ חוצפנית! ולכי לשטוף את הפה , לא נאה לך המחשבה שלי , יש לך בעייה תתמודדי איתה! ואל תגידי לי איפה לפרסם ואיפה לא לפרסם , ברור לך?

תותי-בת

New member
רחמים עליך... או בעצם על הסובבים אותך בחיים האמיתיים... הרי אתה לא שם לב למה שאתה, אבל אחרים כן... ועליהם אני מרחמת שהם לא ממש יכולים לעשות עליך ../images/Emo128.gif אחד גדול ולא להתייחס.... אתה מדבר על ניבולי פה - תקרא את הודעת הפתיחה של השרשור הזה... ותקרא עוד פעם... ועוד פעם - ואולי רק אז תבין שדרך ארץ אתה צריך ללמוד... אויש וכמה יש לך ללמוד ילד.... לגבי הפרסום של דבריך - בתפוז קיימת מערכת צנזורה פשוטה מאוד... מחיקת הודעות והגבלת משתמש - רק חבל שמנהלי הפורום לא רואים לנכון להשתמש בה.... ח-ב-ל-! וכל שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה בחיים, שבעתיד לא תגרום סבל לאחרים - כי אתה כבר עושה זאת... ../images/Emo104.gifליאת - קצינה בעתיד בצבא הגנה לישראל../images/Emo104.gifאחרי חתימת קבע של כמה שנים טובות../images/Emo104.gifומעבר לקנדה../images/Emo104.gif

תותי-בת

New member
אני לא רוצה לדבר לא יפה.... ולא לרדת לרמה האיטלקטואלית שלך... אבל להגביל כי אתה מטרד!!!!!!!!!!! ואני מאמינה בערכי הפלורליזם, שיוויוניות, סובלנות וחירויות הפרט והכלל... ככה שאני לא כופה על אף אחד כלום... יום טוב, ליאת.

מטרד למי???

רק למי שלא רוצה לשמוע דיברי תוכחה וכל מה שאת מאמינה לא שווה כל עוד את מתכננת לרדת מהארץ ואת זה את לא מבינה!

danitra

New member
טיפשעשרה

פשוט הפך להיות קרב בין בני טיפשעשרה שצריכים עוד הרבה זמן להתבגר................

תותי-בת

New member
לצערך הרב את/ה טועה.. קרב זה ממש לא - אלא דיון בפורום.... לגבי ההתבגרות - אני נוכחת לדעת שקיימים הרבה אנשים שאינם בגיל העשרה אך עדיין זקוקים להתבגרות מסויימת... שיהיה לך לילה טוב, ../images/Emo104.gifליאת../images/Emo104.gifשלא תיתן כוח להשמצות../images/Emo104.gif

למעלה