מאז הבגרות הפסקתי לבוא...
גיל: 15.5 שם: strawberry gashes בעבר קודם שם משפחה: בליייייייייייייפ שם שאני אתן לבן שלי: אליס, כדי שהוא יהיה חופף הומו במספרה נחשבת שם שאני אתן לבת שלי: קלרה. שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: אוּלִי. דמוץ מצויירת אהובה: דריה, או הmoose הכחול מhappy tree friends. הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): מתה פעמים רבות באופן אלים למדי והתבוססה בדמה שוב, ושוב, ושוב. הבובה האהובה עליי: השף השוודי ההוא. השלם: אם הייתי פלשתינאית אז הייתי לוקחת רובה השלם: הייתי עושה דברים מלוכלים לבנים היפים מ-Velvet Goldmine. מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? אלוהים יודע מה המטרה שלי בחיים? למצוא בית השלם: אירנלד היא.. *לא* הארץ הזאת עם מל גיבסון. הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... -מוסכם, כי הוא גר בשוהם הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: האזרח קיין (אני חייבת להסכים), או אחד מסרטי הטרילוגיה של קישלובסקי, או "Kiss Me Deadly". האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? (בבקשה תגידו כן, בבקשה... ) אממ.. לא. רק כחולות מאובקות ישנות כאלה. שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: אה, זה קל. לקפוץ לעמוקים בגיל שנתיים וחצי, לרוץ עם האופניים במורד הר בגיל שבע, לעשות את הבגרות החדשה באנגלית. האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? כן, כמה שפחות קשור לחיים היומיומיים שלי, יותר טוב. למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? כדי להתגבר על רגשות האשם שבאו בעקבות הזנחתי את הפורום. האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? יכול להיות. תשאל את ביבי. האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? בשעה טובה.. ניראה לך???? *בליייייפ* להלקה האהובה עליי ביותר: נשבר לי הדיסקמן. כבר שכחתי מה זה מוסיקה. דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: יש לי תיאוריה חדשה ומופרכת שנוגעת לקשר בין כל שמות ספרי הארי פוטר. רוצים לשמוע? ...לא. הקלדה זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק לדראקו ודחוף! ג'יי.די סלינג'ר הוא מלך הסופרים(/ות)!! יש לי בחדר תמונה של "החומה", פיה של איימי בראון, Hole, וקוזט ("עלובי החיים"). אני מפחד מ-חסוי. בינתיים.