נשבר לי הזין!!
פעם הפורום הזה שקק חיים.. והיה פה ממש.. לא יודע.. תחושה של.. מישפחה.. דיי לא מתפקדת... והאמת.. לא כל כך משפחתית... אבל עדיין.. לא יודע.. חמימות כזאת... וזה חסססררר לי!!! ראבאק... איפה כל השירשורי חיזורים של אהוד? איפה... הדברים האחרים.. שהיו פה?!? לא יודע... אז... סתם בשביל.. לעשות משהוא אחר מאשר לתת לאנשים סתם תשובות באנגלית... בואו נעשה שירשור הכירות! (
.. למה ציפיתם?) גיל: שם: שם משפחה: שם שאני אתן לבן שלי: שם שאני אתן לבת שלי: שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: דמוץ מצויירת אהובה: הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): הבובה האהובה עליי: השלם: אם הייתי ____ אז הייתי _____ השלם: הייתי עושה _____ ל____ מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? מה המטרה שלי בחיים? השלם: אירנלד היא _____ (נא ל-א להכעיס את המנהלת שלכם... וכשאני אומר להכעיס.. זה למשל לא להגיד דברים כמו: חור, סתם ניספח של אנגליה, כר דשא מגודל...) הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? (בבקשה תגידו כן, בבקשה... ) שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? ניראה לך???? להלקה האהובה עליי ביותר: דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: ____ זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק ל_____ ודחוף! _____ הוא מלך הסופרים(/ות)!! יש לי בחדר תמונה של ____ אני מפחד מ_____ טוב...זה יספק לנו כמה דברים לשוחח עליהם חוץ מהשפה הזאת! אני מקווה רק שתספיקו לענות על הכל לפני שתספיקו לסקול אותי...
פעם הפורום הזה שקק חיים.. והיה פה ממש.. לא יודע.. תחושה של.. מישפחה.. דיי לא מתפקדת... והאמת.. לא כל כך משפחתית... אבל עדיין.. לא יודע.. חמימות כזאת... וזה חסססררר לי!!! ראבאק... איפה כל השירשורי חיזורים של אהוד? איפה... הדברים האחרים.. שהיו פה?!? לא יודע... אז... סתם בשביל.. לעשות משהוא אחר מאשר לתת לאנשים סתם תשובות באנגלית... בואו נעשה שירשור הכירות! (