נשבר לי הזין!!

edlessme

New member
נשבר לי הזין!!

פעם הפורום הזה שקק חיים.. והיה פה ממש.. לא יודע.. תחושה של.. מישפחה.. דיי לא מתפקדת... והאמת.. לא כל כך משפחתית... אבל עדיין.. לא יודע.. חמימות כזאת... וזה חסססררר לי!!! ראבאק... איפה כל השירשורי חיזורים של אהוד? איפה... הדברים האחרים.. שהיו פה?!? לא יודע... אז... סתם בשביל.. לעשות משהוא אחר מאשר לתת לאנשים סתם תשובות באנגלית... בואו נעשה שירשור הכירות! (
.. למה ציפיתם?) גיל: שם: שם משפחה: שם שאני אתן לבן שלי: שם שאני אתן לבת שלי: שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: דמוץ מצויירת אהובה: הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): הבובה האהובה עליי: השלם: אם הייתי ____ אז הייתי _____ השלם: הייתי עושה _____ ל____ מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? מה המטרה שלי בחיים? השלם: אירנלד היא _____ (נא ל-א להכעיס את המנהלת שלכם... וכשאני אומר להכעיס.. זה למשל לא להגיד דברים כמו: חור, סתם ניספח של אנגליה, כר דשא מגודל...) הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? (בבקשה תגידו כן, בבקשה... ) שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? ניראה לך???? להלקה האהובה עליי ביותר: דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: ____ זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק ל_____ ודחוף! _____ הוא מלך הסופרים(/ות)!! יש לי בחדר תמונה של ____ אני מפחד מ_____ טוב...זה יספק לנו כמה דברים לשוחח עליהם חוץ מהשפה הזאת! אני מקווה רק שתספיקו לענות על הכל לפני שתספיקו לסקול אותי...

edlessme

New member
גם לי!!

גיל:17 בקרוב 18... שם:עדן שם משפחה: הממממ.. לא יודע למה כללתי את זה אם אני לא ממש הולך להגיד... שם שאני אתן לבן שלי: רוקי! סתם... לא.. רוקי אהבל... אמממ.. לא יודע... שם שאני אתן לבת שלי:יעל, בהחלטטט יעל... אני מת על השם הזה (ולא, זאת לא איזה בדיחה מטופשת.. אני באמת אוהב אותו..) שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: TP דמוץ מצויירת אהובה:הדמות שציירתי לי על הקיר הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): חיבקה את הגבר שהיא אוהבת שיושב לידה... היא לא עושה הרבה.. אבל האמת... גם מה שהיא עושה זה בנזונה... הבובה האהובה עליי: בובת הוודו של לימור לבנת שלי... האמת היא שאין לי ממש.. בובות.. השלם: אם הייתי מדבר מהשרוול אז הייתי איש ריגול (המבין יבין..) השלם: הייתי עושה שלום לכולם מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? תני קצת פודל מטוגן מה המטרה שלי בחיים? לגלות למה מים טעימים כל כך אחרי שרצים השלם: אירנלד היא חור, סתם ניספח של אנגליה, כר דשא מגודל... אבל מה... יש להם מבטא מצחיק... ולפריקונים.. אז יאללה פסדר.. יותר טוב מניו זילנד... הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... . נכון, נכון, אין מה להגיד... הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: שאלה קשה מידיי האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? בבדאייייייייייי... (אגב, אני צריך להסביר.... אני פשוט מתחרה איתן כשאני יוצא לרוץ.. יש בסביבה הרבה רחובות מעוקלים...) שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: 1)לאכול כף מלח 2)לשחק never עם כיתת מדעים 3) לגדול האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? אמממ.. לא.. לא ממש.. האמת היא שאפילו לא לפירסומות של השירות שידוכים המטופש... למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? כי אני כתבתי אותו האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? כן, אני מקווה שאנשים יתחילו... לתת רוח חיים בפורום... האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? לא ולא... יש עוד!! ניראה לך???? לרגע היה, כן... להלקה האהובה עליי ביותר: אתם יודעים... כל הזמן זה מישתנה.. אבל תמיד, תמידדדד זה חוזר לאותם רביעיה מופלאה מהאי הקסום, הפ-י-נ-ק פ-ל-ו-י-ד דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: אממממ... אני.. כאן! טריאטלון טלוויזיה מחשב מיטה זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק לזאבת ודחוף! אסימוב הוא מלך הסופרים(/ות)!! מצד שני... מה אני מבין בכלל? יש לי בחדר תמונה של איש שמחזיק אליי אקדח, לא משנה איפה אתה עומד... אני מפחד מפרסומות למוצרי טיפוח נשיים (לא טמפונים, מסקרה וכאלה...)

Athaclena

New member
לי לא. I don't have the equipment

גיל: 22 שם: רחל שם משפחה: אתם ב-א-מ-ת לא רוצים לדעת שם שאני אתן לבן שלי: אני אוהבת עצים. אלון/אילן/אורן ואולי ברוש
שם שאני אתן לבת שלי: לא יודעת. אולי איילה שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: מי, shrek? אממ אולי bugblatter beast of traal דמוץ מצויירת אהובה: ממש קשה. סמוראי ג'ק, אבל טאז ורודראנר ודיינג'ר-מאוס גם קרובים... הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): נלחמה בלי לראות (עם כיסוי). זה היה חמוד הבובה האהובה עליי: דיינג'ר-מאוס או הדובי הגדול. השלם: אם הייתי חייזרית אז הייתי חייזרית השלם: הייתי עושה שטויות לתמיד??? אין לי רעיונות... מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? who know, who cares מה המטרה שלי בחיים? להוליד ילדים ולנסות להוסיף משהו לעולם השלם: אירנלד היא מקום שעוד לא הייתי בו הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו באי שפיות.... הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: שר הטבעות. בוא נגיד. האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? sorry, no שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: לראות הארי פוטר בדיבוב עברי. לשמוע גלגל"צ 8 שעות ביום. ליסוע כל יום באוטובוס עירוני, שעה לכל כיוון האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? איכס. לא למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? god only knows האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? לא ממש. נחיה ונראה... האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? אפשר לקוות ניראה לך???? ואולי לא להלקה האהובה עליי ביותר: אין לי להלקה אהובה. להקה אהובה: beatles/queen/משינה דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: אני אוהבת ספרים
קפיצות למים זה ה-ספורט בשבילי (לפחות לצפייה) הארי פוטר זקוק לבעיטה ודחוף! דיויד ברין ודאגלאס אדאמס וטרי פראצ'ט ולואיס מקמסטר בוז'ולד הוא מלך הסופרים(/ות)!! יש לי בחדר תמונה של צפרדע חמודי אני מפחד מ_____ I dunno

AndreaCorr ©

New member
אממ...

אני מניחה ששרשורי החיזורים של אהוד נעלמו יחד עם אהוד. גם לי חסרה התקופה שבה הוא היה כאן, ובאמת הכל היה אחרת, אבל אין מה לעשות חוץ מליזום דברים כמו שיזמת עכשיו ולקוות לטוב. ותשובותיי: גיל: כמעט 16. שם: שרון. שם משפחה: - שם שאני אתן לבן שלי: להב. פלצני, אבל יפה. שם שאני אתן לבת שלי: צליל מוצא חן בעיניי. שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: שרק. דמוץ מצויירת אהובה: Emily The Strange הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): היא כולה דבר אחד מגניב. אתם מוזמנים להכנס לאתר שלה ולראות בעצמכם. הבובה האהובה עליי: אין לי בובות. השלם: אם הייתי רוטשילד אז הייתי איש עשיר (מי שלא מכיר את השיר שיקום) השלם: הייתי עושה טובה להרבה גברברים בעולם (?) מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? ברוך אשם
מה המטרה שלי בחיים? לנצל אותם עד תומם. השלם: אירנלד היא ארץ מעניינת ויפהפיה עם תרבות נהדרת, נופים מדהימים, מוזיקה טובה ובירה. (נא ל-א להכעיס את המנהלת שלכם... וכשאני אומר להכעיס.. זה למשל לא להגיד דברים כמו: חור, סתם ניספח של אנגליה, כר דשא מגודל...) ותודה עדן על ההתחשבות... הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... לא אתווכח. הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: לא אוהבת סרטים. אם כבר אז מחבבת את "הצלצול". האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? (בבקשה תגידו כן, בבקשה... ) כן, בבקשה (כמה שאני לא מצחיקה, זה לא ייאמן) שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: להשתכר, לעשן, לכסות את כל הגוף בניילון נצמד (אל תשאלו) האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? לעיתים. למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? כי שאלונים זה אדיר. האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? קצת חיים לפורום? האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? כן? ניראה לך???? לא? להלקה האהובה עליי ביותר: הקורס, היהודים, נירוונה, בלאקפילד, התעויוט. דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: אני לא סובלת שקרנים, אבל ממש. אלרגית אלייהם אפילו. רביצה מול המחשב זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק לפחות יחצ"נות ודחוף! _____ הוא מלך הסופרים(/ות)!! אין מלך...יש יותר מדי סופרים טובים. יש לי בחדר תמונה של הקורס, על הדלת (לא רק אחת) אני מפחד מהמוות.

snooPPiT

New member
גגגגגגגגגגגג

גיל: 18 4 חודשים ו11 יום שם: יעל שם משפחה: Type_Mismatch שם שאני אתן לבן שלי: נמרוד/יובל שם שאני אתן לבת שלי: אביגיל. שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: גיא פינס דמוץ מצויירת אהובה: האמת ...יש לי משהו לקרטמן הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה: לימד חמור לתלוש לאויב שלו את ה*** ? הבובה האהובה עליי: קני
[גם כן סאות' פארק] אבל גם בובה של נמר שחברה לשעבר של אח שלי הביאה לו פעם..ועכשיו הוא שלישלישלישלי ! השלם: אם הייתי רוטשילד אז הייתי דבה דבה דבהבהבהב ... השלם: הייתי עושה טובה לעדן מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? מי ?
מה המטרה שלי בחיים? לא הודיעו לי שצריך כזאת..איפה נרשמים ? השלם: אירנלד היא מדינה ! לא ? הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... [צריך להשלים ? לא בדיוק הבנתי] הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: FIGHT CLUB. בלי ויכוחים אפילו האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? לא רצה שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? רגע רגע..יש פרסומות של תפוז שאתם לא נמשכים אליהן ? למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? זה לא ברור ? האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? מה, לא משלמים ? האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? מי זה עדן ? ניראה לך???? !!!!! להלקה האהובה עליי ביותר: QUEEN דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: להתווכח עם אנשים על שטויות ועל הכל זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק לעדשות ודחוף! [סתעעםם אני אוהבת משקפיים] CHUCK PALAHNIUK הוא מלך הסופרים(/ות)!! יש לי בחדר תמונה של בוב מארלי ודיויד בקהאם [לא יודעת למה] אני מפחד מ..עדן ?

snooPPiT

New member
אופס שכחתי..

שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ ? למצמץ כשמטיילים לבד בלילה בחוץ בלי מטרה ברחובות מפוקפקים לטייל לבד בלילה בחוץ בלי מטרה ברחובות מפוקפקים להגיד לחברה : "בטח, אני מוכנה להכין בשבילך את הפרויקט.."

edlessme

New member
D-: הרגת אותי..אTYPE_MISMATCH...

מישהיא לומדת עשר יחידות יותר מידיי מחשבים... המממ.. את אומרת שהיית מוכנה לעשות לי טובה, אבל האם באמת היית מוכנה לשטוף לי את האוטו.. כמו שאומרים? לבדוק לי מתחת למנוע.. אם את מבינה על מה אני מדבר? וכן, אני מבין למה את מפחדת ממני... ואגב... לי היה באוטו תמונה של למבורגיני דיאבלו... (מכונית שהייתה נורא מגניבה כשהייתי בן 7..) אז בקהאם זה עוד סבבה...

p i n g o

New member
רעיון מצוין, רק לא הבנתי משהו...

איפה בדיוק איבר המין שלך נכנס לתמונה ולמה חשבת להכריז על זה?
גיל: 17 וחצי |denial| שם: דניאל שם משפחה: עניינך, כי...? שם שאני אתן לבן שלי: עדן שם שאני אתן לבת שלי: עדנה שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: עדן דמוץ מצויירת אהובה: לא מכיר הרבה דמוצות... רגע, מה זה בכלל?
הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): עיין בתשובה הקודמת. הבובה האהובה עליי: עברתי את הגיל (יש גבול להכחשה...
) השלם: אם הייתי מורה ללשון אז הייתי מתקן את ה"אם" ל"אילו". השלם: הייתי עושה @^&#%!*& ל&@$ |צונזר, יש פה קטינים
) מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? אההה, לא... אני לא מהאלה שחושבים שהם חייזרים וחושבים שגם כולם בקטע. מה המטרה שלי בחיים? לענות על שאלונים מעצבנים בפורומים. השלם: אירנלד היא אי (נא ל-א להכעיס את המנהלת שלכם... וכשאני אומר להכעיס.. זה למשל לא להגיד דברים כמו: חור, סתם ניספח של אנגליה, כר דשא מגודל...) הסכם: עדן... פשוט אין... אין עליו.... לא הבנתי מה אני אמור לכתוב פה הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: כנראה שלא ראיתי אותו, אני לא חובב קולנֹע
האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? (בבקשה תגידו כן, בבקשה... ) כן... לפעמים... שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: לטעום סבון בריח אבטיח כי אתם חושבים שזה טעים כמו שזה מריח ולטעום דברים אחרים שינסו לשכנע אתכם לטעום... האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? רק לאחת, שהייתה בשנות ה-90 בערוץ 2... וזאת הייתה פרסומת לשני תפוזים, לא אחד (זה נחשב
). אני זוכר שהפרסומת ההיא ריתקה אותי
למה, בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? כי אני מחכה שאוכל להתקשר למישהי שנורא התגעגעתי אליה. (
) האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? אממממ.... לא חשבתי על זה....
האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? לא ניראה לך???? להלקה האהובה עליי ביותר: הקוֹרס דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: כלום, אחרת הייתם כבר יודעים. ____ זה ה-ספורט בשבילי הא?? הארי פוטר זקוק לשמוע את הפרסומות המעצבנות ב-100FM לאמריקן לייזר ולקבוע תור לניתוח עיניים ודחוף! _____ הוא מלך הסופרים(/ות)!! הא?? יש לי בחדר תמונה של יש כל מיני אני מפחד מג'וקים (ואני לא מתבייש להודות בזה!! הם מגעיליםםםםםם!
)

נו טוף

גיל: 563 שנים (Planet ZOG Scale) שם: אהוד או רוג, איזה שתרצו שם משפחה: מה משפחה? הרגתי את כולם עם כף טיגון שם שאני אתן לבן שלי: לא יהיה לי בן שם שאני אתן לבת שלי: ג'ייד (Jade) שם שאני אתן לתיפלץ הירוק שלי: סליחה? בשם האגודה למניעת אפליה של חתולים ירוקים עם שלוש עיניים אני דורש שתתנצל על השימוש במילת הגנאי הגזענית "תפלץ" דמוץ מצויירת אהובה: אין לי דמוץ אהובה אבל אם אתה תוהה, הדמות האהובה עלי היא Ironhide מהרובוטריקים הדבר הכי מגניב שאותה מצויירת עשתה בחייה (כי כמובן שאנחנו... לא עושים הרבה...): הוא קד בפני Female Autobot ואמר לה "All in a day's work maam" במבטא טקסני... הבובה האהובה עליי: לורנה בוביט השלם: אם הייתי עדן אז הייתי מצחיק יותר השלם: הייתי עושה התקפת לב לזקן של צ'ין קו צ'ן מה שלום הזקן של צ'ין קו צ'ן? לא שאלת את זה פעם? מה המטרה שלי בחיים? עדן (And I have the target in my sights) השלם: אירנלד היא התוכית שלי(נא ל-א להכעיס את המנהלת שלכם... וכשאני אומר להכעיס.. זה למשל לא להגיד דברים כמו: חור, סתם ניספח של אנגליה, כר דשא מגודל...) הסכם: עדן דביל פשוט אין יותר מטופש ממנו אין עליו בשאלונים אלטרנטיביים הסרט הכי טוב שאי פעם נעשה: לעוף עם דרקונים האם כמו עדן אתם רצים אחרי מכוניות? (בבקשה תגידו כן, בבקשה... ) - לא! שלושה דברים שניסיתי ולא הייתי ממליץ: להקשיב לעדן, להאזין לעדן ולנסות להבין את עדן האם אני מוצא את עצמי נמשך לפירסומות של תפוז בצורה בילתי מוסברת? More like repulsed by them... למה,בעצם, אני עדיין עונה על השאלון הילדותי והמטומטם הזה? כי אין לי מה לעשות ויש עוד עשר דקות עד תחילת החליבה האם יש לי משהוא להרוויח מהעניין? לא האם ניגמרו לעדן הרעיונות לשאלות? לצערי לא ניראה לך???? כן להלקה האהובה עליי ביותר: אני לא אוהב להלקות אבל מבחינה מוזיקלית U2 זה אחלה להקה (אירלנד) דברים שחשוב שאנשים ידעו לגביי: אני לא עונה על שאלונים פוטבול אמריקני זה ה-ספורט בשבילי הארי פוטר זקוק לסוף רע ודחוף! Solmyr Ibn Wali Barad הוא מלך הסופרים(/ות)!! יש לי בחדר תמונה של מג'יק, הכלב שלי ז"ל אני מפחד משאלונים של עדן

edlessme

New member
כמה חום ואהבה.. כמה חום ואהבה...

love you too man...
נו, אל תיבכה לי עכשיו.... שאלתי את זה.. אבל.. עדיין לא ממש מצאתי תשובה טובה למה איתו באמת...

snooPPiT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וגם התוכית חמודה

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מי זה היצור המהמם הזה מתחת לרגליים של ה
?!
(זה היה דורש, נו) היא הולמת את שמה מאוד. ירוקה וחמודה

gilmorefreak

New member
פעם ראשונה שלי פה..

ואני רק רוצה להגיד..שאתם פשוט פורום שרוט..פחחחח.. מזה השאלון הזה
משעשע.. ד"א אני אוהבת אנגלית..

עד לא מזמן היה לפורום מנהל שרוט

אני לא אזכיר את שמו, כדי לא לחטוף תביעה (או הטבעה) אבל אציין שהוא היה שרוט לגמרי, ונהג לדרדר חברי פורום שפויים לגמרי למצב של שריטה בלתי הפיכה... מחוץ לזה הוא גם היה מכוכב הלכת זוֹג והוא לא סבל מפיצול אישיות... הוא נהנה מכל שניה...

למעלה