והשיר הזה מוקדש לדידית -
אל תפחד / אהוד בנאי אל תפחד/י את/ה לא לבד הייתה זו דקירה קטנה זעזוע פתאומי ומהיר, נכון, איבדת שליטה לרגע לא היית מספיק זהיר, ועכשיו פעמוני אזהרה מצלצלים בראשך אתה רוצה לשכוח להתחיל מהתחלה אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן, כן, כן. אל תפחד אתה לא לבד. אם יחזור שוב רגע הפחד אבוא להושיט לך יד תמיד אהיה קרוב אליך לחבק במקרה שתרעד עכשיו פעמוני אזהרה מצלצלים בראשך אתה רוצה לשכוח להתחיל מהתחלה אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן, כן, כן. אל תפחד אתה לא לבד לא לבד!!! אני מעריצה את היכולת שלך לשתף בדברים כל כך אישיים בפורום. כל כך הרבה פעמים רציתי לשתף את חברי הפורום במה שעבר עלי בתהליך היציאה בשאלה ולא העזתי..., הגירושים, הורדת כיסוי הראש, תחושת הריחוף הזו - שעשיתי את הדבר הנכון ואח"כ - הנפילה. כי הנפילה הזו היא כנראה מתבקשת. זה קשה לעמוד בפני המציאות לגמרי לבד, ללמוד קודים חברתיים, להבין שאת לגמרי לבד בעולם ואת האחראית הבלעדית לאיך שהחיים שלך נראים. וסליחה שאני מדברת על עצמי אבל הדבר שהיה לי היה קשה לגלות הוא - שכל אותה תקופה של השינוי, הרגשתי מאד חזקה, ממש על גג העולם ואז הבנתי שבעצם מקור הכוח העיקרי שלי לא היה ממשי אלא נשען בעיקר על כל הדברים שמרדתי בהם. כל אותם דברים ששנאתי, שהפריעו לי שרציתי להוציא אותם מהחיים שלי. רק אחרי שעשיתי את השינוי הזה, גיליתי שאין לי יותר למי/למה להתנגד ושבעצם אין לי מושג איך אני כן רוצה לראות את החיים שלי. מהי משמעות החיים? לאן אני הולכת? הרגשתי שאני עומדת בפני ריק מוחלט. מה זה העולם הזה בכלל? אין לי תשובה לתת לך ואף אדם אינו דומה לאחר, ולמרות הדימיון היחסי בפרטים הכלליים, הרי כל אחד עובר את השינויים בחייו באופן שמתאים לו בלבד. אני באופן אישי, ניסיתי "לברוא" את העולם שלי מחדש. ולנסות קודם כל לגלות מה אני אוהבת, מה אני רוצה - כשהדגש הוא על אני!!! לא מה החברה שסביבי מכתיבה או רוצה או מצפה. ואת יודעת מה?? למרות הקושי הגדול שאת מתארת, אני מקנאה בך. יש לך את הפורום, יש לך את הלל, יש לך כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך. אחד הדברים הקשים שאני התמודדתי איתם בחודשים האחרונים מאז שנכנסתי לפורום הייתה ההכרה הכואבת שאני, נאלצתי לעבור את כל זה לגמרי לבד. אף אחד לא הזדהה, אף אחד לא חיבק, הרבה חברים הפנו עורף...גם אלו שלא הפנו עורף, כבר לא ממש עניינו אותי, לא נשאר מכנה משותף לחברות ביננו. ודי לעכשיו, מרוב דמעות אני כבר לא רואה את המקלדת