נשאר פה מישהו ?

Big Max

New member
סלאלומים בין מכוניות

אולי אפשר להתווכח אם זה כיף או לא, אבל דבר אחד בטוח: זה ד-ב-י-ל-י. בעיקר בגלל חיתוכים בין מכוניות נפגעת התדמית שלנו. חוץ מזה, שכשחותכים מכוניות מסכנים את נהגי המכוניות, להבדיל מהשכבות ודומיהן שמסכנות בעיקר אותנו. אם אנחנו רוצים לעשות כיף - אז לא על חשבון הבריאות של אחרים, גם אם נהגי מכונית. ואם את לא בוגרת מספיק בשביל לנסוע בלי לבצע סלאלומים בין מכוניות, אל תעלי על אופנוע. נורא פשוט, משחררים קצת מצערת, נוסעים כמה קמ"ש פחות ומגיעים הביתה חמש דקות מאוחר יותר. לא ברור לי מי יותר גרוע, אופנוענים שמשתמשים במכוניות ככלי משחק להנאותיהם, או שוטרים שעוצרים מכוניות באמצע הכביש כדי לעצור אופנוען סורר. פשוט לא מבין אתכן. קצת לחשוב בנות. Big Max

אנבלrh

New member
ביגי מה עינינים?

עוד מעט תספר לנו שכשאתה מגיע לפקק אתה מחכה בסבלנות כמו כל המכוניות,
בסללום אם אתה לוקח בחשבון את המרחקים ולא גורם לאף אחת ללחוץ על דוושת הברקס, לא סיכנת אף אחד. עוד מעט תגיד גם שלנהג חדש אסור לעלות על הכביש כי אין לו מספיק ניסיון להתמודד עם הנהגים המופרעים על הכביש, ואז הוא מסכן אחרים איפה זה יגמר? תחשוב ביגי

אלון DRZ

New member
מסכים איתך מקס

אבל הבנות רוצות להשתעשע, אתה יודע התלהבות של אנשים חסרי כלי. כשיהיה להן כלי אני בטוח שהן ינהגו כשורה. החיים יותר יקרים מרגע אחד של הנאה. ואם אתן רוצות להנות אז אפשר במסלולים סגורים, קצת בעיה בארץ אבל זה מה יש. גם לי יש הרהורי ירידה. ירידה לצורך עליה!!! אלון.

Miss Mor

New member
מקס

תראה לי אופנוען אחד שלא עושה את זה!!! וגם אתה עושה את זה כל נסיעה זה כשאתה נוסע מהר יותר מהמכונית בכביש וזה כשיש פקק וכולם זוחלים וזה כשאתה מגיע לרמזור זה חלק מההנאה והיתרונות של האופנוע ואם אתה לא עושה את זה, אז למה לך בכלל אופנוע??? Miss Mor שמנסה להסביר ולהבין על מה כל הרוח

Big Max

New member
תגובה (כמובטח ../images/Emo8.gif )

אני לא מדבר על לנסוע בין מכוניות בפקק. אני גם לא מדבר על השתחלות בין מכוניות בתנועה איטית. אני גם לא מדבר מעבר נתיבים מבוקר במהירות הגבוהה במעט ממהירות התנועה. אני מדבר על האופנוענים שנוסעים במהירויות גבוהות מאד ביחס לתנועה, מזגזגים לפני הטמבון של המכוניות, לרוב עם אגזוזים פתוחים ורועשים, ומסכנים את עצמם ואת הנהגים "כאילו הכביש שייך לאבא שלהם". מה קרה, מה כואב להם? ממהרים לאנשהו? נותן להם כיף? אז אולי כן, אבל זה לא נותן להם סיבה לסכן חיים של אחרים (מילא של עצמם). כזה - אני לא!!! ואגב, אני שב ואומר, אלה עושים לנו את הנזק התדמיתי הכי גדול. Big Max

Miss Mor

New member
ותגובה לתגובה... ../images/Emo3.gif

אז על מה כל הרעש?????? אנחנו חושבים אותו הדבר

ofnik

New member
היי לינוי גם אני חזרתי-אני מבין

שרכלתם עליי-ילה -בסבבה ואיך היה הטיול שלך?? (ואם בא לך תתקשרי)

מיצו

New member
פחחחחח... כולכן סתם קשקשניות!

צעקתי, הצעתי, ביקשתי, ומי לא בא לטיול? אמנם חתכתי בערך ב- 13:00 כדי לחזור הביתה, אבל עד אז היה נחמד. בדרך חזרה היה עוד יותר נחמד. הערת אגב: בד"כ אני נמנע מללכת לטיולי מועדון. היום חזרתי והבנתי למה. אתם יודעים איזו חוויה זו להיות באמצע השכבה בסיבוב ארוך ופתאום למצוא לפניך בורגמן ו- GS שנותנים ברקס? אני לא ממליץ לאף אחד...

Miss Mor

New member
מיצו

אתה רק פקה פקה אני הייתי מאוד רצינית אתה ויתרת

אנבלrh

New member
אוטובוס

איך היה הטיול? בחיי היה אחלה מצידך שאספת אותי ואת מיס מור ממש נהנינו

JonnyBoy

New member
הבדלי רמות הרכיבה זו באמת בעיה,

אבל למה לא לצאת לטיול בשלוש קבוצות? כשיוצאים מגלילות (או כל נקודת עצירה בדרך), תצא ראשונה קבוצת אופנועי הספורט. כמה דקות אחרי שכולם טסו לדרכם תצא קבוצת אופנועי הכביש ואחריהם קבוצת המטיילים- כל מי שחושב שאם הגענו עד הלום אז אפשר גם לנסוע 80 עם משקף פתוח ופשוט להנות מהנוף. כל קבוצה תובל ע"י מרשל בקצב המתאים, כל אחד יבחר באזו קבוצה לנסוע, אפשר לעבור קבוצה ע"י עצירה של שתי דקות בשוליים, יש מספיק אנשים לכל הקבוצות ואולי (למרות שאני נסחף פה בטירוף) אפילו נראה רכיבה מדורגת! הכפפה על הרצפה. מישהוא ממארגני הטיולים יכול להרים אותה?

JonnyBoy

New member
לא בטיול אבל...

כן בנסיעה בקבוצה. וההבדל בין נסיעה בגוש לבין נסיעה מדורגת או בטור עצום הן מבחינת גמישות המבנה והן מבחינת המרווח לטעות. ההיתי בטיול המועדון היום. מאורגן? כן מבחינת מינהלה, לא מבחינת מה שהיה בכביש. אמנם זה הטיול הראשון שלי (על 2), אבל לדעתי אפשר לשפר המון- בתנאי שאנשים ישתפו פעולה.

ofnik

New member
היי גוני-חזרתי-חוסר הארגון הוא דבר

שמאפיין באופן בלעדי את טיול הכביש-מה שהיה היום-אצל הרגועים נוסעים מדורג כל הדרך ואין עקיפות וחיתוכים מסוכנים-ומה שחשוב יותר-מדובר באנשים בוגרים ועלהכיפק שמחפשים להנות ולכייף ולא להוכיח לכולם יהאופנוע שלהם יותר טוב ועושה יותר רעש...

אנבלrh

New member
אתה ומיצו הייתם באותו טיול?

ברחה לי התגובה הקודמת לאנשהו?!

למעלה