נשאר פה מישהו ?

ofnik

New member
מור-מה זה-באמת הרגזתי אותך??

ודווקא חשבתי...

Miss Mor

New member
לא, אבל...

אתה בכיוון! אני חושבת שכדאי שנכריז על הפסקת מלחמה ונפתח בדף חדש למען שלום הפורום אנחנו אנשים מבוגרים ובוגרים (אני מקווה) יש שיתוף? Miss Mor שעדיין קצת...

אנבלrh

New member
בשעה כזו?

בשעה כזו מתעוררים? מה יש לך לחדש לנו? ואיך ברידג´ מסתדר עם אופנועים? זהו משחק רגוע לא? בכל אופן ברוכה הבאה

linoy

New member
לא צריך לפרסם לגביי

אופניק.. אנאבל.. ושנית.. הייתי בטוחה שזו את שהברזת לו...כי הוא אמר לי שהבחורה לא היתה כ"כ מעוניינת ב 500 שלו להרכבה..

אנבלrh

New member
טעות בידייך

אמרת שהוא התקשר אליך בלילה נכון? אני פגשתי אותו בסביבות 6 ואח"כ אמרתי לו שכבר נדבר בערב וחזרתי לפורום כבר אז בפורום הוא הבין שלא אסע איתו אז זו לא אני

Big Max

New member
יקירתי

א. לא אוהב את הגישה המזלזלת שלך לאופנועי GS. כל אופנוע הוא מכובד בפני עצמו, כל אופנוען הוא מכובד בפני עצמו, ולפעמים גם הקטנוע הכי פשוט יכול להיות כלי הרכב שרוכבו אוהב יותר מכל דבר אחר בעולם. אז נכון יש אופנועים חזקים יותר וחזקים פחות, אבל לא צריך לזלזל באלה שיש להם פחות. ואגב, GS הוא לא כזה גרוע כמו שאת חושבת. לא CBR900, אבל בהחלט קוטל קנים לא קטן. ב. לרוב, אגב, פחות משנה הרכב, הרבה יותר משנה הרוכב. ג. הקיק, בעיני לפחות, לא מגיע מהמהירות בקו ישר, אלא מהמהירות בפניות. ד. לא תמיד צריך מהירות בשביל להנות על אופנוע, במיוחד כמורכב/ת. עד כאן מושבי האחורי, למרות הכל, עדיין פנוי, למרות שזה "רק" GS
Big Max

אנבלrh

New member
הרגישות ל אנשים פה......

אני לא מזלזלת רק משווה. בכל אופן חיפשתי אותך קודם, אולי אתה תסביר מיהו MAX האם הכוונה היא לבר ההוא או קפה פאב איך שלא קוראים לזה במקום המפגש בת"א בימי חמישי?.

linoy

New member
שטיות כגון...

הרמת גלגל קידמי, השכבות בסיבובים חדים, לחתוך רכבים בזיג זג?? מה זה "שטויות" עבורך?

Miss Mor

New member
את קרובה

אלה דברים הרבה יותר מרגשים, לדעתי
וזה עדיף על מהירויות גבוהות ללא תכלית

אנבלrh

New member
הרמת גלגל? ../images/Emo4.gif

סליחה אבל זה מסוכן, בארה"ב אופנוען שהרכיב מישהי עשה הרמת גלגל לנגד עינינו והוא סיים אותו מרוח על הכביש עם טנק דלק סדוק, כשהוא יצא בסדר ולבחורה הוא גמר על הקרסול, אז זה לא למרכיבים. השכבות זה אחלה דבר, משאיר חיוך לשבוע ימים, וסללום בין מכוניות זה כפכפת לב אך בלתי נמנע לרוכב אופנוע, ברור מאליו לא צריך אפילו לציין זאת.

Miss Mor

New member
את לא עיקבית

אופנוע בכלל זה דבר מסוכן!!! ואין מה לעשות. לפעמים (מי שלא יודע ולא אחראי) גומר את הרמת הגלגל עם רגל מרוסקת ומה קורה יקירתי שאת מתרסקת ב 200 קמ"ש??? נקודה למחשבה. Miss Mor שמנסה לסדר לאנבל את הראש

אנבלrh

New member
ב-200 קמ"ש

זה מוות בטוח, לא כך? אז מתים מאושרים. עזבי אותך מהרמת גלגל, לא מספיק שאופנוע הוא לא דבר בטוח על 2 גלגלים אז על גלגל אחד בכלל אין מה לדבר, קחי בחשבון אבן או בור קטן שפספסת כי ניסית להגיע לשמים עם גלגל אחד, לא חבל? גם שיקום, גם תיקונים-כסף, גאווה פגועה ועוד ועוד

Miss Mor

New member
עוד לא הבנתי אותך

את מעדיפה לטוס ב 200 קמ"ש ולמות עם חיוך דבילי על הפנים מאשר ליפול לתוך בור קטן בהרמת גלגל ולשבור אולי רגל ולהוציא קצת כסף על התיקונים??? זה רק פח! אפשר לתקן או להחליף ומה עם החיים שלך??? כל אופנוען שנוסע בשטח ובכלל, לוקח את הסיכונים הנ"ל בחשבון ואין אופנוען שלא התרסק וגם אני... אבל סתם לנסוע ב 200 קמ"ש רק בשביל להגיד שנסעת?
Miss Mor שעדיין מנסה להבין את אנבל

linoy

New member
מור..

את באמת חושבת ברצינות שאם תפלי תוך כדי הרמת גלגל אז תשברי אולי רגל וזה קצת תיקונים לאופנוע??? א. אל נא תשכחי שבזמן הרמת הגלגל האופנוע צריך תאוצה! אז כן מדובר פה באלמנט של מהירות. ב. מספיק שאת מאבדת שיווי משקל תוך כדי הרמה ועפה אחורה....מה קורה אם נוסעת מאחוריך במרחק מסויים מכונית??? נראה לך שזה יגמר בשבירת רגל????

אנבלrh

New member
סוף סוף

הגיע הזמן שמישהו יצדד בי יחי לינוי
ולמרות הכל אני עדין חושבת שהסיכון בהרמת גלגל גבוה בהרבה יותר ממהירות גבוהה, וחוץ מזה את לא נוסעת רק ישר וזהו, יש עיקולים בדרך, מכוניות, יש את הריגוש, כי כל הזמן לנסוע ישר אפשר להרדם, קרה לי אגב פעם, לא במהירות 200 קמ"ש או בכלל במהירות גבוהה, אבל 4 שעות על אופנוע זה טרוף לא מהנה. אבל היינו צריכים לעמוד בזמנים.

למעלה