נשאר פה מישהו ?

GPZiv

New member
אני

אבל אני מזה עייף. העירו אותי כדי לבדוק את המחשב לאחר ניתוח לב פתוח והשתלת הארד דיסק חדש.

אנבלrh

New member
ותוך כדי ישנת

איך יכולת לישון בזמן שמתעללים במחשבך? לפחות הוא קיבל מורפיום או זריקת הרדמה? משהו?

GPZiv

New member
אההה..

ההתעללות היתה למען מטרה נעלה והופקדה בידי אדם מיומן וכשרוני ביותר- דוד שלי. נכון שזה קשה לשמוע אך עוד יותר קשה לבצע. אך השתלם.

אנבלrh

New member
נכון..............

נכון שאנחנו נהנים יותר להיות פה מול המחשב מאשר טיול אופנועים שכזה, בטח חם להם, הם עייפים, נופים לא מעניינים. נכון? נכון? שמישהו יגבה אותי

linoy

New member
אחותי

תחשבי על ההתכווצויות שרירים שהיו לך , על מצב שבו הקסדה לא היתה נוחה לך (במקרה הרע גדולה מידי ) ואז היית עסוקה בלסדר אותה כל הדרך...להרגיש איך הראש שלך נקרע עוד שניה מהצוואר ( במיוחד במהירות 180 ומעלה) עיזבי אותך.. אנחנו פה במזגן !

אנבלrh

New member
180? ../images/Emo4.gif GS500 פחחחחחחחחחח

חוצמזה, אני ממש נהנית לי פה ללמוד מילים שאפילו אליעזר לא מכיר, במזגן. איך לא? זה לא יתכן ככה, היית פעם ביום חמישי בת"א במפגש אופנועים?

linoy

New member
טוב נו...

אז לא הורכבתי על GS ב180 זה היה CBR900 אבל הבנת את כל הקטע של הקסדה.. נכון? הגעתי בעבר הרבה למפגשים בMAX´S אבל הידיד שהגעתי איתו חדל מלהגיע ולכן גם אני...חוץ מזה זה קצת מצחיק להגיע לבד עם ר כ ב . למפגש של אופנוענים...

אנבלrh

New member
תראי.............תשמעי............

אפשר להגיע לשם ברכב, לחנות קילומטר משם, ולעמוד שם ליד איזה אופנוע של איזה מישהו שיושב בMAX´S מי ידע, למרות שלמען האמת המיפגשים האלו די דבילים מאחר וכולם שם מזיינים את השכל(וסליחה על הביטוי) על האופנוע שלהם. והרי אנחנו נטולות אופנוע, אז את מי זה מעניין. אגב, כשהרכיבו אותי על ה-CBR900 זה היה במהירות של 230 אם לא יותר, כל הנסיעה שמרתי על הראש שלא יעוף על הדרך, זה כאב
צריך קסדה טובה בשביל נסיעות כאלו.

SENDA

New member
אני מגיע למפגשים אם רכב

ואין לי או לחברה שום בעיות אם זה. חוץ מזה שלא מדברים כל אחד על האופנועים שלו אלא באופן כללי על אופנועים משטרות, רכבים נהגים ולא לשכוח פוליטיקה. וכמעט שכחתי נשים וסקס (אבל ממש מעט) אז רואים אותך ביום חמישי הבא? בברכה ניב

Miss Mor

New member
אנבל יקירתי

אני ממש לא מבינה את הזלזול שלך באופנועי הGS כבודם במקומם מונח! והכל תלוי בנהג. ראשית, הוא מגיע למהירות מספיק גבוהה שנית, מי אמר שהאדרנלין וכל הריגושים באים ממהירות גבוהה? כשיהייה לך מספיק נסיון את תראי שמהירות גובהה זה בכלל לא נעים (כמו שאמרה לינוי) ותראי שאפשר להנות גם מדברים אחרים, וזה פחות מסוכן. אולי פעם את תגלי את זה בעצמך
בנתיים אני מאחלת לך שתהני ותזהרי!!! וכשיהיו לך רשמים חדשים נשמח לחלוק את זה עמך Miss Mor שלא אוהבת מהירויות אבל אוהבת שטויות

אנבלrh

New member
הגעת בזמן

בדיוק ציינתי בפני לינוי שחזרת ושאלתי את עצמי (ואת כולם פה כמובן) אם את זו שהברזת לאופניק, מאחר והוא התקשר ללינוי ואמר לה שיש לה מקום פנוי ואגב פגשת אותו בסוף? בעינין מהירויות, לדעתי זה כל הכיף, אבל רק כשמאובזרים כמו שצריך

Miss Mor

New member
אוי אוי אוי

יש לך הרבה מה ללמוד עוד, יקירתי
ואני חושבת שלא. ובטח יש פה כאילו שיסכימו איתי כל אחד והשריטה שלו...
ובקשר לאופניק אני עם אופניק????????
לא, ממש לא! הוא קודם צריך ללמוד מה זה הומור ומה זה יחסי אנוש ואולי זה לא המקום לציין את זה, אבל אני לא מתאפקת הוא הרגיז לא קצת אנשים פה... ואותי בדרך...

אנבלrh

New member
אני מסכימה

אני מאמינה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד כמו בכל תחום, אבל כמו שאמרת כל אחד והשריטה שלו.....ויש לי שריטה אגב פגשתי את אופניק מענין אותך לשמוע? ואת מי הוא הרגיז ואיך? אגב, למה אין לך אופנוע? (אם אפשר לשאול)

למעלה