נשאל השנה מחדש-סקר שרשורי ספירת העומר יומיים| עדכון: התווסף סיכום סופי.

האם אתה מעוניין בשרשור תזכורת יומי לספירת העומר בפורום חורזים וכותבים?

• כן, אשמח.

Votes: 8 36.4%
  • לא, זה סתם מוגזם/מפריע/נותן תחושת כפיה.

Votes: 11 50.0%
  • אותי אישית זה לא מעניין אבל בשמחה אם כך הציבור יבחר.

Votes: 1 4.5%
  • אחר (הרחבה בתגובות)

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
מצב
הנושא נעול.

דיברגנט חדש

Well-known member
אלא ש, מעבר לשאלה אם זה אכן מפריע ל"רוב" הגולשים (כלומר לא כולל מצביעים שהובאו במיוחד מבחוץ כדי להשפיע), זה די עניין של 'זה נהנה וזה לא חסר'. מצד אחד יש את מי שחשובה לו התזכורת היומית והוא נדרש לה כדי להקפיד על הספירה. מצד שני יש את מי שמפריע לו איזה משהו ערטילאי שלא באמת צריך לעניין אותו או להפריע לו בצורה כלשהי.
בחייאת הרינגטון, אתה באמת מאמין שהתזכורת היומית תעזור למי שמקפיד על הספירה?
מי שצריך את התזכורת בשביל להקפיד, סימן שהנושא מעניין אותו כקליפת השום.
אם התשובה לשאלתי היא לא רטורית, מבחינתך :rolleyes: אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש ולבדוק, אם קיים אחד בפורום שהתזכורת היומית תגרום לו להקפיד על הספירה?

Harrington

Well-known member
מנהל
בחייאת הרינגטון, אתה באמת מאמין שהתזכורת היומית תעזור למי שמקפיד על הספירה?
בהחלט כן ויותר מגולש אחד העיד כך.

מי שצריך את התזכורת בשביל להקפיד, סימן שהנושא מעניין אותו כקליפת השום.
זה סתם חרטא. ראשית יתכנו בהחלט אנשים שזה באמת לא עומד בראש מעייניהם ובכל זאת מעוניינים לנסות לשמור. מה רע בזה? הם לחלוטין נופלים תחת ה'זה נהנה' ב'זה נהנה וזה לא חסר'. שנית קיומן של אפליקציות וגופים במגזר הדתי ששולח תזכורות יומיות מעיד על כך שאין שחר לדבריך. מי שלא בקי ולא מכיר יכול לראות זאת כך, אבל המציאות שונה.

אם התשובה לשאלתי היא לא רטורית, מבחינתך :rolleyes: אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש ולבדוק, אם קיים אחד בפורום שהתזכורת היומית תגרום לו להקפיד על הספירה?
לא הבנתי את תחילת דבריך, אבל לגבי האפשרות לפתיחת שרשור חדש, אני לא רואה בכך כל עניין. יש מי שמבקש את הספירה ודי בעובדה זו מבחינתי כדי שיהיה חשוב לנסות לאפשר זאת. מה הסיבות האישיות של כל אחת ואחד? לא מענייני (או עניינך) ולא מעניין אותי. אני גם לא רואה סיבה לדרוש תשובה זו מאלו שביקשו. זה בינם לבין בוראם.

דיברגנט חדש

Well-known member
בהחלט כן ויותר מגולש אחד העיד כך.
אני אבלע את לשוני בכדי לא להגיב על כך ולהגיד מה אני חושב בכדי לא לפגוע במי שהתזכורת היומית מושיעה אותו.
זה סתם חרטא. ראשית יתכנו בהחלט אנשים שזה באמת לא עומד בראש מעייניהם ובכל זאת מעוניינים לנסות לשמור. מה רע בזה? הם לחלוטין נופלים תחת ה'זה נהנה' ב'זה נהנה וזה לא חסר'. שנית קיומן של אפליקציות וגופים במגזר הדתי ששולח תזכורות יומיות מעיד על כך שאין שחר לדבריך. מי שלא בקי ולא מכיר יכול לראות זאת כך, אבל המציאות שונה.
זכותך להאמין בזה, כל בר דעת יגחך על כך, כי הרבה יותר פשוט להסתכל בלוח השנה מאשר בפורום.
לא הבנתי את תחילת דבריך, אבל לגבי האפשרות לפתיחת שרשור חדש, אני לא רואה בכך כל עניין. יש מי שמבקש את הספירה ודי בעובדה זו מבחינתי כדי שיהיה חשוב לנסות לאפשר זאת. מה הסיבות האישיות של כל אחת ואחד? לא מענייני (או עניינך) ולא מעניין אותי. אני גם לא רואה סיבה לדרוש תשובה זו מאלו שביקשו. זה בינם לבין בוראם.
תחילת דבריי התייחסו שחשבתי לתומי שכל בר דעת יראה זאת כשאלה רטורית שאין כל קשר בין התזכור היומי לשינוי התנהלותו של גולש לאחר שנפלה עליו הידיעה מהתזכור.

כוכבית מצויה

Well-known member
אלא ש, מעבר לשאלה אם זה אכן מפריע ל"רוב" הגולשים (כלומר לא כולל מצביעים שהובאו במיוחד מבחוץ כדי להשפיע), זה די עניין של 'זה נהנה וזה לא חסר'. מצד אחד יש את מי שחשובה לו התזכורת היומית והוא נדרש לה כדי להקפיד על הספירה. מצד שני יש את מי שמפריע לו איזה משהו ערטילאי שלא באמת צריך לעניין אותו או להפריע לו בצורה כלשהי.
עכשיו אתה גם מנסה לקבוע לי מה מפריע לי? לא הגזמת?

אבי בן 1231

Well-known member
סיכום ביניים:
נכון לרגע זה (11:41 ביום רביעי ערב חג), אנחנו עומדים על 7 תומכים (6 מעוניינים ו1 שלא מתנגד), 12 מתנגדים (11 בהצבעות ו1 בתגובות), ועוד 1 שאינני יודע לשקלל את תשובתו (אך כמו אמש, זה לא משפיע על התוצאה).
על כן כמו שהתמונה נראית כרגע, לא נבצע השנה את התזכורות היומיות לספירת העומר (זאת על אף הקמפיין שערך מי שערך ושצירף לספירה אנשים שבשוטף כלל לא מגיעים לכאן ;-)).

ככל שיחול שינוי בהמשך, נעדכן כמובן :).
בהצלחה לכל הסופרים ולכל עם ישראל.
וואוווו ......................... ממש מצער שלא תהיה השנה התזכורות היומיות לספירת העומר!!!
אולי במקום זה נביא תזכורת של ספירת הרמדאן??
או אולי נביא תזכורת של ספירת הפסחא??

מקסים 45

Well-known member
וואוווו ......................... ממש מצער שלא תהיה השנה התזכורות היומיות לספירת העומר!!!
אולי במקום זה נביא תזכורת של ספירת הרמדאן??
או אולי נביא תזכורת של ספירת הפסחא??
תביאו תרוממו את עוכרי היהדות. לאמספיק עוכרי היהדות נגד כל דבר המזכיר יהדות, גם יהודים יוצאים נגד היהדות.

כוכבית מצויה

Well-known member
תביאו תרוממו את עוכרי היהדות. לאמספיק עוכרי היהדות נגד כל דבר המזכיר יהדות, גם יהודים יוצאים נגד היהדות.
לא נגד היהדות נגד הכפייה שלה והדווקאות.

די עם הטהרנות הזו, לא נראה לך מגוחך לכתוב כאן בחג ולהטיף נגד מי שלא רוצה כאן שרשור ספירת עומר מגוחך כל יום במשך שבעה שבועות

כוכבית מצויה

Well-known member
לא מבין דווקא. מבין נגד סמל.

להלן ההגדרה המילונית של דווקא.

https://milog.co.il/דווקא/m

ההגדרה השנייה רלבנטית למקרה שלנו.
היא היתה המניע לפתיחת שרשורי העומר בשנה שעברה. שרשורים אלה שמשו את מי שפתח אותם להכפשת קבוצת גולשים בפורום וכל מטרתם היתה ריב ופילוג. השנה הוא רוצה לחזור על כך. (אחרת לא היה נפתח הסקר).
אם כל מטרתו היתה תזכורת הוא היה מקבל את ההצעה לעשות זאת בשרשור אחד מתעדכן.

כנראה גם את המילה סמל אינך מבין, לא כל מנהג הינו סמל, ספירת העומר אינה סמל. אף אחד כאן לא מתנגד לספירת העומר ההתנגדות הינה להתרסה בה הדברים נעשים.

מקסים 45

Well-known member
להלן ההגדרה המילונית של דווקא.

https://milog.co.il/דווקא/m​

ההגדרה השנייה רלבנטית למקרה שלנו.
היא היתה המניע לפתיחת שרשורי העומר בשנה שעברה. שרשורים אלה שמשו את מי שפתח אותם להכפשת קבוצת גולשים בפורום וכל מטרתם היתה ריב ופילוג. השנה הוא רוצה לחזור על כך. (אחרת לא היה נפתח הסקר).
אם כל מטרתו היתה תזכורת הוא היה מקבל את ההצעה לעשות זאת בשרשור אחד מתעדכן.

כנראה גם את המילה סמל אינך מבין, לא כל מנהג הינו סמל, ספירת העומר אינה סמל. אף אחד כאן לא מתנגד לספירת העומר ההתנגדות הינה להתרסה בה הדברים נעשים.​
מישהו פתח את הבוקר בברכת מועדים לשמחה? כולם פוחדים שיקראו להם דווקא.
נצחתם משהו יהודי ויפה ירד .

מקסים 45

Well-known member
לא, מה שירד זה ניג'וס מכוער שנועד לזרוע פילוג ומריבה.​
האחדות לצאת נגד סמלי ישראל. ביום הזכרון לא לדבר על החללים, בראש השנה חא חברך שנה טובנ, וביום עצמאות לא להניף דגל ישראל, למה צריך פורום? השתקתם את היהדות.
היית מרוצה אם הייתי כותבת לך שאתה נגד היהדות והיהודים כיוון שאתה כותב כאן בחג?
זה בדיוק מה שאתה עושה למתנגדים לשרשורי הפילוג והדווקאות.​
היכן כתוב לא לכתוב בחג?

כוכבית מצויה

Well-known member
האחדות לצאת נגד סמלי ישראל. ביום הזכרון לא לדבר על החללים, בראש השנה חא חברך שנה טובנ, וביום עצמאות לא להניף דגל ישראל, למה צריך פורום? השתקתם את היהדות.
תזכורת לספירת העומר אינה שום סמל.
ודמגוגיה מטופשת אינה תחליף לטיעונים ענייניים.
היכן כתוב לא לכתוב בחג?
אתה מוזמן ללכת ללמוד קצת במקום להשמיץ את גולשי הפורום בהאשמות סרק.
אולי תמצא על הדרך את המקום שכתוב בו שצריך להזכיר לספור את ספירת העומר בכל יום שלה.

מכיוון שכל הודעותיך האחרונות נועדו להשמיץ את מי שלא חושב כמוך אני סיימתי את הדיון הזה כאן.

מקסים 45

Well-known member
תזכורת לספירת העומר אינה שום סמל.
ודמגוגיה מטופשת אינה תחליף לטיעונים ענייניים.

אתה מוזמן ללכת ללמוד קצת במקום להשמיץ את גולשי הפורום בהאשמות סרק.
אולי תמצא על הדרך את המקום שכתוב בו שצריך להזכיר לספור את ספירת העומר בכל יום שלה.

מכיוון שכל הודעותיך האחרונות נועדו להשמיץ את מי שלא חושב כמוך אני סיימתי את הדיון הזה כאן.​
גברת עצרי נשמי.
היכן השמצאתי כותבים.
משעמם לך?

SupermanZW

Well-known member

היכן כתוב לא לכתוב בחג?
נגד איזה סמל יצאו כאן?
מי בפורום ביקש לא לדבר על חללים ביום הזכרון?
מי ביקש בפורום לא לברך שנה טובה בראש השנה?
מי יצא נגד הנפת דגל ישראל ביום העצמאות בפורום?
על מי אתה מעליל את עלילות השווא הללו?

אנא הצג צילומי מסך ומחק מהם את שמות המשתמשים, מחד כדי שאם הם מתחרטים על כך לא יובכו ומאידך כדי שנראה שאינך משקר. אם אתה יכול לצרף צילומי מסך אך לא יכול למחוק את שמות המשתמש התייעץ עם חורזת, אולי היא תסכים. אני רק ניסיתי להיות זהיר. אני לא חושב שיש בעיה עם צילומי מסך שמופיעים בהם השמות, אין סיבה שהצגת האמת, גם אם היא לא נעימה, תהיה אסורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה