נשאל השנה מחדש-סקר שרשורי ספירת העומר יומיים| עדכון: התווסף סיכום סופי.

האם אתה מעוניין בשרשור תזכורת יומי לספירת העומר בפורום חורזים וכותבים?

• כן, אשמח.

Votes: 8 36.4%
  • לא, זה סתם מוגזם/מפריע/נותן תחושת כפיה.

Votes: 11 50.0%
  • אותי אישית זה לא מעניין אבל בשמחה אם כך הציבור יבחר.

Votes: 1 4.5%
  • אחר (הרחבה בתגובות)

Votes: 2 9.1%

• Total voters
    22
מצב
הנושא נעול.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור, כשהמטרה הינה להציק עשרות שרשורים יותר יעילים משרשור אחד.

ברוב המקרים בעמוד הראשון יש את כל השרשורים שנפתחו ביומיים שלושה האחרונים, פתיחת שרשור כל יום אומרת שיהיו 2-3 שרשורי עומר בעמוד הראשון שהם 10-15% מהשרשורים. זה בכלל לא זניח ובהחלט מפריע להתנהלות השוטפת של הפורום.
א. כמו שאני לא רואה בעיה באי-אכילת חמץ מספר ימים אם זה עושה טוב לאחרים, אני לא רואה בעיה עם השרשורים האלה לזמן קצר בשנה.
ב. דעתך חשובה ומועילה. ככל שרוב הגולשים יסכימו איתה, לא יהיו השנה תזכורות. נורא פשוט.
ג. עם זאת, היה נחמד אם היית מפסיקה עם צווחות ה"דווקנות" חסרות התכלית וההקשר. הרי אין לזה כל אחיזה במציאות, לא מבחינתי ולא מבחינת אף אחד אחר בפורום.
ד. שורה תחתונה, ננהג כפי שרוב הגולשים יחליטו, לטוב ולמוטב. מבחינתי זה בעיקר מטלה, למקרה שתהית :) ובמיוחד בתקופה זו.

בזאת, עם או בלי דווקנות, מיצינו (למען הסר ספק, דעתו של כל גולש נחשבת רק פעם אחת, גם אם הוא בוחר לחזור עליה 88 פעמים בנוסחים שונים).

כוכבית מצויה

Well-known member
א. כמו שאני לא רואה בעיה באי-אכילת חמץ מספר ימים אם זה עושה טוב לאחרים, אני לא רואה בעיה עם השרשורים האלה לזמן קצר בשנה.
כבר אמרנו עיוורון?
שבעה שבועות אינם זמן קצר.
ב. דעתך חשובה ומועילה. ככל שרוב הגולשים יסכימו איתה, לא יהיו השנה תזכורות. נורא פשוט.
ימים יגידו. שנה שעברה קיבלנו שלל התפתלויות. כמו שכבר ראינו אתה מסרב להוסיף את האפשרות ההגיונית של שרשור אחד מתעדכן.... כך שדי ברור שלא באמת אכפת לך מה דעת הגולשים.
ג. עם זאת, היה נחמד אם היית מפסיקה עם צווחות ה"דווקנות" חסרות התכלית וההקשר. הרי אין לזה כל אחיזה במציאות, לא מבחינתי ולא מבחינת אף אחד אחר בפורום.
זה שאתה לא רואה את ההקשר רק מעיד על עוורונך ועל ניתוקך מהמציאות. אתה מעצמך כתבת בשנה שעברה שהשרשורים נפתחו מתוך דווקנות.
ד. שורה תחתונה, ננהג כפי שרוב הגולשים יחליטו, לטוב ולמוטב. מבחינתי זה בעיקר מטלה, למקרה שתהית :) ובמיוחד בתקופה זו.
לא תהיתי ולא מאמינה לך.
בזאת, עם או בלי דווקנות, מיצינו (למען הסר ספק, דעתו של כל גולש נחשבת רק פעם אחת, גם אם הוא בוחר לחזור עליה 88 פעמים בנוסחים שונים).
משמח שלא תספור את דעתך כמה פעמים....

Harrington

Well-known member
מנהל
כבר אמרנו עיוורון?
שבעה שבועות אינם זמן קצר.
7 מתוך 52. אינשטיין כבר אמר את זה לפני, הכל יחסי :).

ימים יגידו. שנה שעברה קיבלנו שלל התפתלויות. כמו שכבר ראינו אתה מסרב להוסיף את האפשרות ההגיונית של שרשור אחד מתעדכן.... כך שדי ברור שלא באמת אכפת לך מה דעת הגולשים.
התפתלויות ממני לא קיבלת ולא תקבלי. אכן, אינני מוסיף אפשרות שאינני יכול/מתכוון לעמוד בה, מה לעשות. אם את רוצה לבצע את התזכורת היומית את יותר ממוזמנת לפתוח שרשור משלך ולהעלות כאן מידי ערב תזכורת באותו שרשור. בהחלט יתכן שהחלטה כזאת שלך תשפיע על תשובות הגולשים בסקר הנוכחי. אבל החלטה כזאת היא שלך עם עצמך. את לא מחליטה עבורי מה אני כן או לא עושה, צר לי.
סוף דברייך בציטוט זה די מגוחכים לאור העובדה שאני מעלה סקר ומכפיף את ההחלטה לחלוטין לדעת הציבור, אבל ניחא. כל אחד ורמתו אני מניח.

זה שאתה לא רואה את ההקשר רק מעיד על עוורונך ועל ניתוקך מהמציאות. אתה מעצמך כתבת בשנה שעברה שהשרשורים נפתחו מתוך דווקנות.
חחח, זה לא עניין של לראות או לא :). אני פשוט יודע שאין קשר. זה שלך מתחשק להחליט אחרת, שיהיה לך לבריאות. כאמור קודם וכמו שאומרים הילדים, 'את לא מחליטה עלי' כך שאם מבחינתי אין כל קשר, עמדתך חביבה אבל לא באמת משפיעה על כך.

לא תהיתי ולא מאמינה לך.
זה בינך לבין עצמך.

משמח שלא תספור את דעתך כמה פעמים....
אכן, עיוורון אמרת. כעת גם הוכחת. רק בריאות.

מיצינו גברת.

כוכבית מצויה

Well-known member
7 מתוך 52. אינשטיין כבר אמר את זה לפני, הכל יחסי :).
כ 13% לחלוטין לא זניח.
התפתלויות ממני לא קיבלת ולא תקבלי.
קיבלתי בשפע.
אכן, אינני מוסיף אפשרות שאינני יכול/מתכוון לעמוד בה, מה לעשות. אם את רוצה לבצע את התזכורת היומית את יותר ממוזמנת לפתוח שרשור משלך ולהעלות כאן מידי ערב תזכורת באותו שרשור. בהחלט יתכן שהחלטה כזאת שלך תשפיע על תשובות הגולשים בסקר הנוכחי. אבל החלטה כזאת היא שלך עם עצמך. את לא מחליטה עבורי מה אני כן או לא עושה, צר לי.
סוף דברייך בציטוט זה די מגוחכים לאור העובדה שאני מעלה סקר ומכפיף את ההחלטה לחלוטין לדעת הציבור, אבל ניחא. כל אחד ורמתו אני מניח.
ברגע שיש אפשרות סבירה שלא עומדת לבחירה אינך מכפיף את התוצאה לדעת הציבור.
חחח, זה לא עניין של לראות או לא :). אני פשוט יודע שאין קשר.
כמו בהרבה מקרים ה"ידיעה" שלך שגויה וללא אחיזה במציאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם כאן אתה מוכיח שאתה לא יודע לספור?
סתם מתוך סקרנות, באיזה משבצת שמת את פולגאר לאחר שהדגיש לך שהוא נגד בתגובה #29 שלו שהצביע "אחר", האם בתור תומך או מתנגד לשרשור הדווקאי?
Loop #64. התשובה לשאלתך כתובה ומפורטת שם עוד מלפני ששאלת.
בהערת אגב, אם תרצי להמשיך לקבל תגובות אנא נסי לעבור לטונים נורמליים בין בני אדם בוגרים. אם תתעקשי להמשיך בדרך הנוכחית בכיף, זאת מדינה חופשית, אבל תצטרכי לעשות זאת בלעדי תהיינה הטענות שתעלי אשר תהיינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
סיכום ביניים:
נכון לרגע זה (11:41 ביום רביעי ערב חג), אנחנו עומדים על 7 תומכים (6 מעוניינים ו1 שלא מתנגד), 12 מתנגדים (11 בהצבעות ו1 בתגובות), ועוד 1 שאינני יודע לשקלל את תשובתו (אך כמו אמש, זה לא משפיע על התוצאה).
על כן כמו שהתמונה נראית כרגע, לא נבצע השנה את התזכורות היומיות לספירת העומר (זאת על אף הקמפיין שערך מי שערך ושצירף לספירה אנשים שבשוטף כלל לא מגיעים לכאן ;-)).

ככל שיחול שינוי בהמשך, נעדכן כמובן :).
בהצלחה לכל הסופרים ולכל עם ישראל.

GoldenEyes

Well-known member
סיכום ביניים:
נכון לרגע זה (11:41 ביום רביעי ערב חג), אנחנו עומדים על 7 תומכים (6 מעוניינים ו1 שלא מתנגד), 12 מתנגדים (11 בהצבעות ו1 בתגובות), ועוד 1 שאינני יודע לשקלל את תשובתו (אך כמו אמש, זה לא משפיע על התוצאה).
על כן כמו שהתמונה נראית כרגע, לא נבצע השנה את התזכורות היומיות לספירת העומר (זאת על אף הקמפיין שערך מי שערך ושצירף לספירה אנשים שבשוטף כלל לא מגיעים לכאן ;-)).

ככל שיחול שינוי בהמשך, נעדכן כמובן :).
בהצלחה לכל הסופרים ולכל עם ישראל.
אני מוחה

Harrington

Well-known member
מנהל
נגד ההחלטה שלא לבצע השנה תזכורות וכו'
קטונתי. ערכנו סקר ואנחנו כפופים לתוצאותיו ולרצון כלל גולשי הפורום כפי שמשתקף בו. אמנם ברור שנערך כאן קמפיין ואנשים שאין להם כל קשר לפורום נקראו להצביע בהתאם לבקשת הקוראים, אבל אין הרבה מה לעשות נגד זה. כל שתוכל לעשות זה לנסות לשכנע את המתנגדים ו/או להביא יותר תומכים. כאמור מעלה, ככל שהתוצאה תשתנה נעדכן את ההחלטה בהתאם. אבל בכל מקרה, אנחנו כפופים לתוצאות הסקר בדיוק כפי שהתחייבנו מראש (ועל אף כל ההשמצות חסרות הבסיס שנשמעו כנגד התחייבות זו :)).

בכל מקרה, ככל שהתזכורות חשובות לך אישית לצורך הקפדה על הספירה, אוכל להפנות אותך לאפליקציות/גופים ששולחים תזכורת יומית בדמות הודעת טקסט לנייד, מה שמסייע שלא לשכוח את הספירה היומית.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
קטונתי. ערכנו סקר ואנחנו כפופים לתוצאותיו ולרצון כלל גולשי הפורום כפי שמשתקף בו. אמנם ברור שנערך כאן קמפיין ואנשים שאין להם כל קשר לפורום נקראו להצביע בהתאם לבקשת הקוראים,
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣'תשמע המומחיות שלך להפוך מיעוט לרוב מ ד ה י מ ה . והתירוצים ...."ממתקי קריאה" [כל הקרדיט לקנונייתי מהפורום השכן].
אבל אין הרבה מה לעשות נגד זה. כל שתוכל לעשות זה לנסות לשכנע את המתנגדים ו/או להביא יותר תומכים. כאמור מעלה, ככל שהתוצאה תשתנה נעדכן את ההחלטה בהתאם. אבל בכל מקרה, אנחנו כפופים לתוצאות הסקר בדיוק כפי שהתחייבנו מראש (ועל אף כל ההשמצות חסרות הבסיס שנשמעו כנגד התחייבות זו :)).
"כפופים לתוצאות הסקר" .....מה זה ,זה סקר מציל חיים ? תחזור כבר למציאות ותרגע.
בכל מקרה, ככל שהתזכורות חשובות לך אישית לצורך הקפדה על הספירה, אוכל להפנות אותך לאפליקציות/גופים ששולחים תזכורת יומית בדמות הודעת טקסט לנייד, מה שמסייע שלא לשכוח את הספירה היומית.

Harrington

Well-known member
מנהל
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣'תשמע המומחיות שלך להפוך מיעוט לרוב מ ד ה י מ ה . והתירוצים ...."ממתקי קריאה" [כל הקרדיט לקנונייתי מהפורום השכן].

"כפופים לתוצאות הסקר" .....מה זה ,זה סקר מציל חיים ? תחזור כבר למציאות ותרגע.
אם אתה הבנת מה רצית לומר בתגובה זו, דיינו.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אם אתה הבנת מה רצית לומר בתגובה זו, דיינו.
אומנם אתה מכרותי האונה , אבל עדיין מה שכתבתי אמור להיות מובן גם להם.
במידה ולא הבנת, מצבך חמור עוד יותר.
הייתי מסיים ב "תחשוב על זה"...אבל לאור המצב אני מבין שיש לך בעיה עם ה "תחשוב"....
נסה להתיעץ עם אדם מין היישוב שיסביר לך מה כתוב.
ובא לך גואל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אומנם אתה מכרותי האונה

הערה מנהלית:
מר מלאכת מחשבת1 יקר, בפורום הזה אנחנו לא מתבטאים כך כלפי גולשים אחרים. אנא שמור כינויים אלו למקומות אחרים או חפש מקום אחר להימצא בו באופן כללי. תודה מראש.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
הערה מנהלית:
מר מלאכת מחשבת1 יקר, בפורום הזה אנחנו לא מתבטאים כך כלפי גולשים אחרים. אנא שמור כינויים אלו למקומות אחרים או חפש מקום אחר להימצא בו באופן כללי. תודה מראש.
דין כרותי אונה כדין רל"בים.
לידיעתך.
בתודה

Harrington

Well-known member
מנהל
דין כרותי אונה כדין רל"בים.
לידיעתך.
בתודה
זה לא היה נושא לדיון מלאכת. פעל בהתאם לנהלי הפורום או חפש לך מקום אחר. באמת נורא פשוט. למקרה שבכל זאת קשה לך להבין: ביטויים כמו אלו שהשתמשת בהם לא מקובלים כאן כלפי גולשים אחרים. ככל שתתעקש להמשיך בהם, לא יהיה מנוס אלא להראות לך את הדרך החוצה. אם מפריעים לך ביטויים אחרים של גולשים אחרים, טען טענותיך והם יישקלו. זה בכל מקרה לא מצדיק את הביטויים שלך.

בזה הסתיים הדיון בנושא.
פסח כשר ושמח.

כוכבית מצויה

Well-known member
גם אני מוחה.
מזכחר את מירב מכאלי שפתחה את מנהרות הכרמל ביום שבת.
מנהרות הכרמל נפתחו כשישראל כץ היה שר התחבורה. מאז התחלפו כמה שרים, למרבית המזל אף אחד מהם לא שקל לסגור כביש שמקצר משמעותית את הדרך.
למה לתת לאנטשמיות להכתיב?.
למה לתת לפנטיות דתית להכתיב?
אין כאן אף אנטישמי, מה שיש זה אנשים שנמאס להם מזיוני מח מיותרים.

בלי נדר אם אצליח אקח על עצמי את הסיפרה. אצטרך ללמוד את הנושא.
מקווה שייקח לך לפחות חודשיים ללמוד לעומק את הנושא.

דיברגנט חדש

Well-known member
גם אני מוחה.
מזכחר את מירב מכאלי שפתחה את מנהרות הכרמל ביום שבת.
למה לתת לאנטשמיות להכתיב?. בלי נדר אם אצליח אקח על עצמי את הסיפרה. אצטרך ללמוד את הנושא.
למה לעשות דווקא?
אם לרוב זה מפריע, לא ראוי להתחשב בהם?
כשם שאת רוצה, בצדק, שיתחשבו לא להכניס חמץ בפסח לבי"ח ובכלל למקומות ציבוריים, למה שלא תתחשבי בדבר הפעוט הזה של ספירת העומר?
אין לך לוח שנה לראות את הספירה? את צריכה שיכתבו לך מהי?
אם אין לך לוח שנה, יש גם באינטרנט, דר' גוגל מתנדב לעזור לך בכל עת שתרצי.

Harrington

Well-known member
מנהל
למה לעשות דווקא?
אם לרוב זה מפריע, לא ראוי להתחשב בהם?
כשם שאת רוצה, בצדק, שיתחשבו לא להכניס חמץ בפסח לבי"ח ובכלל למקומות ציבוריים, למה שלא תתחשבי בדבר הפעוט הזה של ספירת העומר?
אין לך לוח שנה לראות את הספירה? את צריכה שיכתבו לך מהי?
אם אין לך לוח שנה, יש גם באינטרנט, דר' גוגל מתנדב לעזור לך בכל עת שתרצי.
אלא ש, מעבר לשאלה אם זה אכן מפריע ל"רוב" הגולשים (כלומר לא כולל מצביעים שהובאו במיוחד מבחוץ כדי להשפיע), זה די עניין של 'זה נהנה וזה לא חסר'. מצד אחד יש את מי שחשובה לו התזכורת היומית והוא נדרש לה כדי להקפיד על הספירה. מצד שני יש את מי שמפריע לו איזה משהו ערטילאי שלא באמת צריך לעניין אותו או להפריע לו בצורה כלשהי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה