נרגילה זאת סיגריה?

קיריל די!

מכל דבר אתה מגיע לסקס! די! לא יכול לראות, לא יכולה לשמוע יותר סקס!! יצא כבר מכל החורים!!

bariska

New member
בעיקרון אני לא מעשן לא את זה

ולא את זה לדעתי כל זה חרא אבל שכולם יעשו מה בראש שלהם

נרגילה או סיגריה

לדעתי זה אותו חרא. שניהם דופקים את הריאות וגם את הגוף [זה היה פרק די גדול בחומר לבגרות בביולוגיה השנה]

Angel lips

New member
נרגילהההה אהובתי!!!

יא אני מתה על נרגילה היפיפייה עומדת אצלי בחדר בתור יופי, ולעשן מותר רק בגינה :( נרגילה מזיקה כמו סיגריה אבל לא ממכרת.. יש תקופות שאעשן אותה יותר ויש פחות לפעמיים חודש וחצי לא אגע בה ולפעמים כל היום.. נרגילה הכי שווב ככה בערב שכקריר לבאיזו זולה עם כוס תה חם לימון ונענע יאמיייי זה מזה ישיבה בסבבה עם החבר'ה! ממולץ לכולםםםם בחום ואהבה לנרגילה שלי קוראים גילה :)

EMILY666

New member
איזה נרגילה יפה.....

פעם הייתי מעשנת הרבה מאוד נרגילות אבל עכשיו אני שונאת נרגילה יש לי אפילו בחילנ ממנה סגריות אני מעשנת תקופות ככה לדעתי זה בדיוק אותו נזק וזהו...

אין הבדל בין נרגילה לסיגריה

שניהם יהרסו לך את הגוף לאט לאט. הם אפילו פוגעות בתהליך הידחדשות התאים במוח.

טוב...תיראי

לי יש 5 יח' בבגרות בביולוגיה לך אין. ואני כניראה יודע "כצת" יותר מימך. אז תקשיבי למי שיודע ולא לערבי שמוחר לך את הטבק בשביל הנרגילה שלך. תודה

v o d k a

New member
מה זה הזלזול הזה?

למה נראה לך שאני סתם מדברת באוויר?...

ליזקה =/ הוא צודק

אל תקחי קשה...

לא ניראה לי???

אני פשוט יודע אם היה לך איזשהוא מושג את לא היית אומרת את זה

AeroSlash

New member
גם סיגריות וגם נרגילות מזיק...

סגרנו? כולם מרוצים? יופי, לא לריב יותר, ליזה את הולכת לפינה השמאלית ואלכס הולך לפינה הימנית, שלא אשמע שיצאתם מהפינות שלכם...

Angel lips

New member
איזו התנשאות על ליזצ'קה שלי../images/Emo46.gif

מבקש סליחה יפה... ורק שתדעי שבבית ספר בשיעור ביולוגיה לא בחומר הלימוד אין לך נרגילה ואם בא לך ללמוד ולהעמיק אז קוראים המחקרים ומאמרים וכאלה ולא צריך ללמוד ביולוגיה בשביל לדעת על נרגילה והשפעותיה בגוף!

למעלה