נרגילה זאת סיגריה?

tan4ka

New member
נרגילה זאת סיגריה?

אנשים מה אתם חושבים על הנרגילה? לדעתכם היא ממכרת כמו סיגריה או סתם בשביל הכיף? והאם אתם בעד או נגד סיגריה? נ.ב התמונה שלי עם כמה חברה תכונניםל"טקס" של הנרגילה

the freaky girl

New member
נרגילה

זה גם סיגריה.. =\ רק שיש לה ריח הרבה יותר טוב.. זה גם ממכר, כמו הרבה דברים אחרים.. אני אישית נגד מכורים קשה.. :(

the freaky girl

New member
גם אני.. מאד מאד.. :(

גם שונאת את כל המנייאקים ששמים סמים לחפים מפשע..
ובכלל, סמים..

AeroSlash

New member
גם אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הסמים האלה דופקים לבן אדם שאני מאוד אוהבת את החיים משהו כמו 10 שנים כבר...
הוא כמעט מת בגלל הסמים והפך למישהו שאני לא זיהיתי רק כדי להשיג סם. אני לא יודעת מה היה קורה אם משהו היה קורה לו, סמים זה חרא, חוץ מזה שהמישהו המסוים הזה נפגע מזה אז גם כל המשפחה שלו ואני.

s h u r i k

New member
חבר הכי טוב שלי

נפטר לפני שנה וחודש מינוס 5 ימים ביגלל מנת יתר
ואני בעצמי הייתי קרוב הרבה פעמים למוות ביגלל שתמיד היתעברתי בכל העסק המסומם הזה כדי לנסות להוציא כמה אנשים מהזין הזה... כמה פעמים הצמידו לי סכין לגרון ביגלל שניסיתי לימנוע מהסוחרים האלו לימכור עוד מנה ל"חבר" שלי. ואחרי שאותו "חבר" נישבע לי שהוא יתן את החיים שלו בישבילי הוא מוכר אותי יום למחרת בעד קופסת גפרורים של גראס או קצת קריסטל שאפילו שתי סגיריות משפיעות יותר... העיקר שזה ניקרא סם!!! שונא סמים..... הרסו לי את החיים ולקחו לי לתמיד את "אח שלי"

s h u r i k

New member
300 אלף אנשים מכורים בישראל לסמים

70 אלף מהם הם בני נוער...... ורק 6000 מהם הם בתוכנית גמילה כלשהי! כל כך עצוב

Angel lips

New member
נרגילה לא ממכרת אחוז הניקוטין

ןהחומר הממכר קטן יותר, הרבה יותר קשה להתנכר אליה. מה שכן היא מזיקה.

l1zard

New member
נמ נמ..

לדעתי היא ממכרת גם... עישנתי את זה מלא פעמים אבל לא התמכרתי... מוזר :/ ו.. בגדול אני נגד הסיגריה כי כשחושבים על זה אז זה די מזיק.. אבל זה לא מונע ממני לעשן כמו קטר קטן :/

the freaky girl

New member
:(

את לא יודעת מה זה עושה כשנגמלים.. :( איזה הרגשה של חוסר אונים, אומללות, כמה שאת חייבת את הסיגריה כי היא ממש מרגיעה.. :( אוף :(

l1zard

New member
אוי...

אני יודעת איך זה ועוד איך.. זה משגע... בגל ל זה אני לא מצליחה להפסיק.. :/

the freaky girl

New member
אירוניה

דווקא עכשיו יש פרסומת למעלה של "רוצים להפסיק לעשן? לחצו כאן"..

לא לא לא לא!!

נרגילה זו לא סיגריה, יש בנרגילה חומרים שאין בסיגריה, וכנ"ל לגבי הסיגריה, שיש בה המון חומריםש אין בנרגילה!... זה ממש לא נכון....נרגילה אפילו יותר מסוכנת מסיגריה....אבל יותר כייפית :] ואני נגד סיגריות..!! :]

v o d k a

New member
זה נכון, נרגילה באמת מסוכנת יותר

מסיגריה אנשים בד"כ מתבלבלים- אבל זה ככה!

tan4ka

New member
אני אישית...חושבת ש

לדעתי נרגילה זאת לא סיגריה... אולי היא מזיקה יותר מסיגריה רגילה אבל תחשבו...מכורים מעשנים קבוע..יעני יום יום וחבילה או אפילו יותר... אני אישית לא מכירה אנשים שמעשנים יום יום נרגילה ואפילו מסימים ביום חבילה של טבק..

vk3

New member
נרגילה ממכרת ויותר מזיקה... ../images/Emo31.gif

אני נגד סיגריות, וודאי ובוודאי שאני נגד נרגילה, שהיא חומר יותר מסוכן, ממכר כמו כול סם ומזיק בריבוע
אוףףף... לא מבין אתכם. מה אי אפשר למצוא דרכי הנאה יותר טובות ולא מזיקות לגוף ולשכל
מצידי תזדיינו באורגיות ( עם אמצעי הגנה כמובן
), אך אל תעשנו ת'גועלים הללו

Big 7

New member
בקשר לממכרת לא נראה לי

בקשר לזה כמו סיגריה?חס וחלילה..נרגילה יותר כיף לעשן יש איתה תמיד אווירה טובה הטעם שלה מתוק וטעים וכיף לעשן אותה אפילו שעות.

למעלה