נראה לכם שיהיה טוב?

מחממנוע

New member
יתכן

אולי הוא סוגר לה את הסטרפלס עם האבזץ גם החסידות מתאימה לרומן.. נו "ותחזינה עינינו"

אבזץ

New member
עם חברים כמוך, מי צריך רוולי...

אוקי, לאחר ששני חברי פורום, שונים בתכלית, התקשרו אלי בבהלת מה והעלו באוזני מיני ניחושין ונחשין, עד כדי בעילת מה שמה?(שלא בהסכמתי). חיי בגרסאות מחרידות - החל מניסויים/נשואים ברוולי וכלה בניתוח לשינוי דת, גזע ומין. החלטתי לאסוף את כל ה- רמ"ח וה- שס"ה ולהבהיר באופן חד משמעי כי השמחה מעט מוקדמת, עדיין לא קברו אותי. והרגעו! לא מצאתי זיווג הגון (ואף סתם זיווג בעלמה לא נמצא), לא החלפתי עבודה, לא החלפתי חיתול, לא אספתי חתול. פשוט התחיל סמסטר חדש. ולמען האמת, המערכת ממש ממש לוחצת, אין מקום להכניס סיכה. זהו, אין לכם מה לדאוג... תודה. והפזמון: הוא עוד ישוב. הוא עוד ישוף (בקולה המאנפף של מרת ג'וזי כץ תליט"א). חיים נפלאים שיהיו לכולנו, ישראל

boten d

New member
זה כמו זקן חולה בן 90

שאומר לעצמו, בינתיים עד היום עוד אף יום לא מתתי. זה אומר שיש סבירות גבוהה שזה יימשך...

אומי5

New member
יש מצב

אולי אחר כך . בכל אופן כדאי להאמין שבסוף יהיה טוב ,זה נותן תקווה.

uri80

New member
כן, יהיה טוב.

אתה יכול לחזור הביתה מחודש מטורף נטול דאגות ולגלות שבאמת צרות מגיעות בשלשות, אבל ככה זה-החיים ממשיכים, משנסים מותניים וממשיכים הלאה. בכל דרך ישנן מהמורות - עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. יהיה טוב מתבחששת.

תראו מי חזר???? יורי מחיקוני!!!!!!!

וואלה התגגעתי אליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחיקוני מתוק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה שינויים עברו עלי מאז שנעלמת בנפאל. האיש, הריבוע, והגומות שובות הלב... זוכר שחסמת אותי כמישו אחד הראשון אחרי שצחקתי עליך שאתה מרובע או משו כזה?! כשאמרת שאני בכלל לא מזיזה לך ?! אתה יודע איך נעלבתי ממך אז?! אבל אני לא נוקמת ולא נוטרת... רק בקטנה פה ושם. וגם כשכן... זה יעבור לך ממש מהר, כי אני בסך הכל טובת לב, ומאד אוהבת פה את כולם, חוץ מאיזו מישי אחת שרעה אליי ולכל החדשים (היא בטח מה זה שמחה שחזרת אבל לא באמת רק מתוך תקווה שתחזור לחסום אותי יא - מנייק). ובכלל, אל תשאל מה קרה מאז שחסמת אותי מחיקוני..... הפכתי להיות מישהו אחד השני.. אני מה זה בקשר אחול-שרמוטה עם האדמור, אפחד לא מעיז יותר לנגוע בי. ובכלל, בימים האחרונים אני בהליכים של ניתוח לשינוי מין... כי פה בפורום יותר שווה להיות עם חור יותר מאשר עם בליטה. אז כנראה ככה זה גם בחיים בחוץ... בכולופן אני מבקשת ממך יפה שתכבד את הבחירות שלי ואת גילוי המיניות שלי בדרך שלי... ואל תעליב אותי יותר. זהו, עכשיו אני אשה ואסור יותר להעליב אותי או לפגוע במיניות החדשה שלי. אבל למה אני מדברת רק על עצמי?! איך היה מחיקוני בנפאל?? היה כיף?! היית באראונד אנאפורנה?! יש תמונות?! היית אצל סוויסה?! הסתובבת קצת בטאמל?! היית בחגים אצל חזקי??? מכירה אותו עוד מהכפר לפני שיצא לשליחות... חבל שלא יכולתי לבקש ממך למסור לו ד"ש כי בדיוק חסמת אותי... איך היה בטרקים? קנית פליזים בטאמל? ובקטמנדו? וואט טו דו? קטמנדו... או יה! כמה סיפורים מטריפים שמעתי על נפאל... החבר הכי טוב שלי טייל שם... מה זה היה בא לי לנסוע גם... חבל שלא לקחת אותי איתך... מה זה הייתי עושה לך גוד טיים... שהיית חושב פעמיים אם לחסום אותי... (תשאל את האדמור מה אני עושה לו היום)... אין לך מושג איך כולנו פה געגענו ואמרנו לאדמור שהוא לא מספיק טוב ואנחנו מחכות לך האיש, הריבוע, וגומות החן הבלתי נגמרות והחיוך המקסים... שהנערה והעיינים מתה עליו. תודה שגם אתה געגעת קצת אלינו... גם אליי ולמתבחששת... למרות שהיינו קצת חצופות... תודה שקצת הגעגעת... נכון?! ובקשה בקשה... אל תהיה רע... שים קצת תמונות שנהנה... לפני שאתה מתחיל לחסום ולהיות מגעיל.... ולמה ישר להתחיל עם "יהיה טוב" אחרי שחזרת לך מנפאל, כשכל מה שאנחנו רוצות זה רק להתארגן ולקפוץ יחד מהבניין... תתחיל קודם עם שלום חזרתי... היה לי כייף וכאלה... וולקאם בק איש :) קח קפה ועוגה ויאללה לעבודה... החופש נגמר

uri80

New member
וואלה? השתנית? מדהים.

כלומר האם זה אומר שפיתחת לעצמך סוף סוף זוג ביצים או לפחות תחילתו של עמוד שידרה? או שאתה עדיין נוהג להעליב חברי פורום כהרגלך בחסות הניק האנונימי שלך? לא, לא נראה לי שהשתנית מדי. עברתי על כמה מההודעות של החודש האחרון. ראיתי גם שהאדמו"ר החליט לתת לך שוב הזדמנות אבל טוב, הוא תמיד היה אדם יותר טוב ונחמד ממני. לגבי טענותיך: נחסמת לאחר כמה וכמה העלבות כלפי חברי פורום שונים. אפילו את מלח השמיים ,אדם יוצא דופן וכל כך נח לבריות, הצלחת לעצבן וזה כבר הישג נדיר וראוי לשמו. למרבה המזל הוא חסך לי את העבודה אז וקיבץ כמה מהעלבותיך כלפי חברי הפורום השונים כאן. שמתי לב שגם תחת הניק המתוחכם השני שלך המשכת להיות חביב ונח לבריות. אתה כה מתוחכם כשאתה תוקף שוב ושוב את בר אבל בלי להזכיר את שמה המפורש- מזכיר כמעט את התחכום שבו כינית את אחת משוכנות הפורום פרחה (ואז בסוף דבריך הוספת "-לא"), סלסרו הוא "דוברמן" ומלח השמיים פתאום "מינה עצמו למנהל" אדמו"ר כבר הזהיר אותך כאן שוב בפעם האלף בערך אבל גם זה כנראה ללא הועיל. מה שבאמת מצחיק אותי הוא שנראה שאתה חושב שאתה מיוחד. מה שמבדר הוא שאתה רק אחד מתוך הרבה מאד טרולים אחרים שניסו להתנחל כאן בעבר וללא הצלחה. לו לפחות היית קצת מעניין יותר, מעלה איזה שביב חיוך על הפנים או משהו כזה. אדמו"ר נתן לך הזדמנות שניה, חבל שלא לקחת אותה כי נראה שאתה דווקא כן מעוניין מאד לכתוב כאן.

barr1969

New member
ועל כולם אלוה סליחות

סלח לנו, מחל לנו, כפר לנו. זה בגלל שלא צמתי בכיפור אתה ככה מתגרה בי ומביא לי את המה שמו/ מה שמה? הוא התחיל בקטנה, באמת שאני לא נעלבת כשיורדים עלי, כי אתה יודע, אלוה, שהרגלת אותי שהחיים לא גן של שושנים. ובכלל, להגיד שאני יורדת על כל אחד חדש זה כזה IN שאפילו לא שווה תגובה. אח"כ כשהוא התחיל עם כל מי שמגיב, גם המובחרים שבהם, הרגשתי שאני חוסה בצילו של לוייתן, מקומם של קדושים. אבל עכשיו כשהוא מנסה להיות אשה, יא אלוה סליחות וגו', עכשיו כבר אין לך בכלל ציפיה ממני לרחם עליו, כי רק אתה יודע כמה נשים משלמות על על בניית ציפורניים. ומי שלא- משתמשת באלו הוירטואליות שלה. למה, למה שבן אדם ינסה לתעתע בפורום שלם, שהוא מכיר את הנפשות הפועלות בו, אם לא שהוא פצוע נפש ושבור לב אומלל?

justchip

New member
מעולם לא ירדת עלי גם בחדשותי

האם זה אומר שאני לא שווה אפילו העלבה קטנה
? או שהשם שיצא לך בלתי מוצדק?

admor

New member
מה קורה ידידתי?

ככה איך שיורי הגיע לעשות באלגן? תני לו (כן זה עוזר גם להפגת המתח אצלך) יום או יומים. בחסימה הבאה תוכלי לשנות לגמרי את הניק.

uri80

New member
"ידידתי"? מתי הוא הספיק לקצץ לעצמו

בנטיעות?
ואו, נראה שבאמת הרבה השתנה כאן.

למעלה