נראה לכם שיהיה טוב?

יהיה טוב בעוד 2 דקות.

כי אני יאכל לחם יבש עם מים עכורים כי אני יעשה פן לשיער שאיו לי כי אני יסע ברכב שאין לי עדיין טוב?? מה זה טוב? נמאס ל....

מתלבט13

New member
טוב פת חרבה

ושלווה בה מבית מלא זבחי ריב תהנה מהחיים. בעצם שמתי לב, שאני מכניס כאן את הריב למשוואה

משאלה2

New member
בטח

נשמה, לא הספיק לי פעם אחת לראות אותך... בואי תשמעי משפט יפה שאמר לי פעם מישהו " החיים זה לא הרגעים שאנחנו נושמים אלא הרגעים שעוצרים לנו את הנשימה..." קחי לך איזה רגע עוצר נשימה (חוף/שקיעה/בן/אוכל/מוזיקה/אומנות- מחק את המיותר) ותמשיכי לחיות... (את מוזמנת לצרף אותי לרגע כזה או לבקש עזרה במציאת רגע כזה, אני אלופה בלייצר אותם...)

נצל"ש "החיים"

החיים זה מה שקורה בזמן שאנחנו מתכננים תוכניות.. למי שיש עוד כמה כאלה על "החיים" שישרשר

או שכן או שלא.

אבל לא כדאי לבנות על זה, כי כגודל הציפייה כן האכזבה. מצד שני, אם לא נאמין שיהיה טוב, נוכל להצטרף כולנו לעצומה של סוליסטית וזו אופציה עוד יותר מחורבנת. אז כן, בטח שיהיה טוב. אם לא, נתבע את התחת של אלוהים.

אין סיבה להניח

שיהיה טוב, המצב בירידה לא בעליה. האפשרות היחידה היא לעשות העכשיו לטוב... אבל זה מסובך.

uty76

New member
טוב כבר מיום שישי !!!

קניתי את האופניים הכי יפות בעולם !!! Giant כחולות !!! העולם ואני באופוריה !!!

admor

New member
לא

היה דפקא טוב אבל יורי חזר אז איך איך יהיה טוב?

Le Fay

New member
לא. אבל למזלנו, לאנשים שפויים יש

את מה שמכנים "הטיית האופטימיות" (בדיוק סיכמתי את זה למישהו): רוב האנשים מעריכים את הסיכוי שיקרו להם דברים טובים כגבוה מהסיכוי שהם יקרו לאחרים, ואת הסיכוי שיקרו להם דברים שליליים - כנמוך מהסיכוי שהם יקרו לאחרים. אנשים נוטים גם להאמין שבעתיד מצבם ישתפר. למשל שהם יוכלו להתאמץ פחות ולהצליח יותר. אנשים גם נוטים להעריך את עצמם כחיוביים יותר מאשר אחרים, מיטיבים לזכור הצלחות ושוכחים או מתעלמים מכשלונות, נוטים לתפוס את מגרעותיהם כשכיחות וזניחות ואת יתרונותיהם כנדירים ורבי ערך. הטיה זו אמנם מעוותת את המציאות, אבל מסייעת לנו להתמודד עם עולם מאיים ועם חוסר ודאות. אז לא, לא יהיה טוב; אבל כמעט כולנו נאמין שכן.

אז אני נורמלית בסופו של דבר?

כמה מאכזב. ואני חשבתי שההרגשה הזו שקמה איתי בבקרים מסויימים שמשהו-ממש-נהדר-עומד-לקרות, היא בלעדית ויש בה המון משמעות והבטחה לעתיד. פחחח. הרגשה זונה שכמותה! בוגדת בי עם כולם.

לא

כולם קמים עם תחושה שמשו ממש נהדר עומד לקרות ולחלק עוד יותר קטן זה במ'ת קורה בסוף. (ה"לא" מוסב גם לשאלתך, וטוב שכך) ורגשות הן זונות באופן כללי. מוצצות לך את הלשד, ומשאירות אותך עירום ועריה מחזיק באיבר מדובלל על מיטה מוכתמת כשאתה קולט שמפה אפשר רק להתרומם... ההרגשה הזונה הספציפית, היא הכי גרועה כי כשהיא נמצאת היא גורמת לך להרגיש בהיי ואתה לא מסוגל לכעוס עליה בחיים. ורק אחרי שהיא עוזבת, אתה קולט כרגיל איזו זונה בת זונה היא היתה. וזונות לא בוגדות, הן לא נמצאות עם אף אחד באמת. הן רק אלוזיה, שמדגימה תמורת תשלום, שהדבר אותו כוכך רצית הוא בעצם לא כזה משו...

boaZone

New member
../images/Emo62.gif מה שבעצם את אומרת ששפיות

היא סוג של הכחשת המציאות? המסקנה המאוד לוגית הנובעת מזה היא ששיגעון הוא דווקא הכרה במציאות... כלומר, אם מישהו עומד על הגג וצועק "כולנו נמות, כולנו נמות" יש משהו בדבריו

למעלה