נראה לכם שיהיה טוב?

uri80

New member
אין לך מושג עד כמה, וכן הצטלמתי

לא מעט. בערך חמישה דיסקים של תמונות (יותר נכון תמונות נוף, היה חבל לקלקל אותן ע"י זה שאני אדחף פנימה)

uri80

New member
זה אחד השירים שהתנגנו לי ב-MP3 בזמן

שצעדתי לי בין כמה הרים ירוקים לנהר גועש בתוך תהום. כמה שהשיר הזה מחמם את הלב.

סלסרו

New member
היי מאן

ברוחהבע! אתה כבר בתנופת תגובה.. עזובתוך מהשטויות, לפחות לשבועיים הבאים.. איך היה? מה היה? איפה היית ומה עשית?

uri80

New member
צריך עוד קצת זמן לסדר לעצמי את

הדברים. לרשום אותם לפני שהימים יתחילו להתערבב אחד בשני ולהישכח כמו שקורה לכל דבר באופן טבעי. תכל'ס - חוויה נהדרת. כן ירבו. והנה עוד תמונה של איזה יצור קטן שפגשתי שם.

uri80

New member
מת על ההתלהבות שלך ידידי ../images/Emo6.gif

וגם פה מתגעגעים. איך שם בארצך הרחוקה?

avi972

New member
ה"בערך" מתייחס ל"לראות". לא ל"טוב"

שמח לשמוע שנהנת, אני מחכה לראות עוד תמונות.ואני לא מבין למה אתה אומר שארצי רחוקה. היא ממש כאן (ע"ע רחוב סומסום )

rigoletto111

New member
ברוך השב אלינו../images/Emo70.gif

חשבתי הבוקר לפתוח שרשור שינסה לאתר מתחת לאיזו מפולת שלגים אבדת לנצח... מתי תעלה כמה תמונות יפות לפורום? העיקר שנהנית!

uri80

New member
מפולות שלגים?

לא היה הרבה מפולות, אבל שלגים דווקא ראינו פה ושם

סלסרו

New member
אם מסתכלים טוב, מבחינים שזה בעצם

הר רושמור של הטיבאטים.. אגב, מי זה "ראינו" ל' רבים?

סלסרו

New member
סאבוויי או סובוויי?

אני טוען סובוויי, אבל ידידיי בארץ הצבי טוענים סאבוויי. יענו sabway.. {אוי געוואלד}

idonknow

New member
ברוך שובך! :)

מה זה? למה לא לפתוח הודעה רשמית? ככה לבוא עם הצהרות שקריות בנוגע לעתידנו, בלי שום הכנה מראש? בכל אופן, התגעגענו! (האמת שהתחלתי קצת לדאוג שהחופש מאתנו ממש עשה לך טוב ושכבר לא תחזור..)

uri80

New member
למה שקריות? בטוח שיהיה טוב

(אז יהיה גם רע אבל למה לבחור להתרכז דווקא בו?) מצטער, פשוט נפלו עלי אתמול כמה וכמה דברים ביחד כך שלא היה יותר מדי זמן. האמת שהחופש הזה היה ממש במקום אבל ענקים ירוקים בחרו להחזיר אותי לצערי, וכן -גם אני התגעגעתי.

למעלה