נראה לכם שבגיל 35

נראה לכם שבגיל 35

יש לי עוד סיכוי למצוא מישהו?
כלומר: בתאוריה, אפשר בכל גיל. אני מדברת תאכלס... ואם כן, מה עושים בכדי להגביר את הסיכויים למצוא. ואיפה לחפש... איפה אתם מצאתם, אם יש כאן כאלו שמצאו אהבה בגיל שלי.

rinatr2

New member
סיכוי לאהבה

היי,
את רוצה אהבה וזה הצעד הראשון.
את מתעניינת ומביעה סקרנות לגבי דרכים שונות להכרות וזה הצעד הראשון. אם כך נראה שהסיכוי למציאת אהבה כבר גדל. הצעד הבא- הגישה. חשוב לשמור על גישה חיובית כדי לזמן דברים טובים. לכן, נסי לנסח את השאלה/ מחשבה בנימה אופטימיות, פתוחה יותר ומזמינה.. בנוסח המקורי: האם יש סיכוי למצוא? יכול להתפרש לשני כיוונים.. או שכן או שלא. אך אם תשאלי היכן אפשר למצוא אהבה? ראשית את מכוונת את התת מודע שאפשר ורק צריך למצוא איך. שנית, הוסיפי את הרצון בשאלה: אני רוצה למצוא אהבה, איך עושים את זה? אם זה נשמע לך טוב יותר, אמצי את זה כבר מעכשיו. זה כבר יפתח לך דלת או שניים. לגבי שאלה האם אפשר למצוא בגילי אהבה, ולא רק תיאורטית, נשמע שאת יודעת שהתשובה היא כן כלפי האוכלוסייה. את מייחסת את הקושי והפסימיות לעצמך לכן שאלי עצמך האם את ראויה לדעתך לאהבה? אם כן, איזו אהבה מגיעה לך? נסי לדמיין איך היא תראה... ולפני הכל, בדקי למה את רוצה בזוגיות? חשוב מאוד שתהיי מחוברת לעצמך כי מה שאת מרגישה בפנים יוצא החוצה ומשפיע על הסובבים אותך, כולל מחזרים למיניהם. יש כלים להבין מה הדרך הנכונה ביותר עבורך למצוא אהבה ולהבין איזו אהבה את רוצה. טיפ לסיום שאשמח לחלוק איתך הוא: עשי רשימה של 4 תכונות שהכי חשובות שאת מחפשת בגבר, אמצי אותן אצלך ותתחילי לפעול כך! לדוגמה: אני רוצה גבר לארג', עד שתמצאי את הגבר הזה היי לארג'ית בעצמך. כלפיי הסביבה וכלפי עצמך... אז נסי להבין למה התכונה הזו כ"כ חשובה לך. אני בטוחה שתמצאי תשובות. בהצלחה. אני פה לשאלות נוספות.

DogsPCI

New member
הלו רינת R2, מה שלומך?

אז כמה דברים :)

ברוכה הבאה לפורום :)

ההודעה שלך התפרסמה בטעות פעמיים, והרשתי לעצמי למחוק אחת :).

אני מודה שאני כרגע עייף מידי להתעמק בתשובות השונות שכתבת פה, אבל אני מבטיח שאעשה זאת :). אני מרגיש שבאת לפה עם כלים ועם מחשבה מסודרת, והאמת מעניין אותי לקרוא וללמוד קצת, ואולי אוכל גם להוסיף :).

בכל מקרה, לילה טוב :)
וכחדשה בפורום מגיע לך שיר (ויש לי עוד כמה וכמה חדשים וחדשות שפספסתי בימים האחרונים...).

אז זה הוויב שקלטתי ממך עד כה... המון אמביציה :)
מקווה שתהני :)

https://www.youtube.com/watch?v=DaERHs8Q93E

DogsPCI

New member
תודה סאני :) מה שלומך אתה היום? :)

טוב, אני מודה בכישלון שלי לצרף שירים רומטים-ורודים, זה לא הסטייל שלי... והאמת היא שהם נחמדים, אבל הם לא יוכלו להחליף את הסגנון שלי אף-פעם :). כל אחד ומה שמדבר אליו, כנראה :).

את השיר הזה הקדשתי היום לסיגלית, אבל בפורום שלה... ואני מצרף אותו גם לפה, ולא מוקדש לאף-אחד מיוחד... הוא פשוט מתנגן אצלי ברקע :). ואין סכנה לילדים, אתה יכול לשמוע אותו מתי שבא לך... :).

....​
......
Rest yourself, rest your head
Be still, play dead.
Learn to acquiesce
Forget all the rest
Free yourself, free your head
Don't shy away,
Open your veins
In wet summer rain, go

Don't let go, just breathe slow
So hold on, it will pass
Don't give up, don't let go
Grey clouds, they'll, they'll break up

Just breathe slow.

https://www.youtube.com/watch?v=muObRiyGKNY

sani48

New member
אחלה שיר שמתה :)

מוזיקה ממש יפה
,דרך אגב בדרך כלל שאני אומר שאני לא יכול לשמוע בגלל הילדים זה או כי הם יושנים,או כי הם עושים יותר מדי רעש ואי אפשר לשמוע כלום
,כך שזה לא בגלל שאני לא רוצה שהם יהיו חשופים לקליפים שאתה שם :),וביקרתה אצל סיגלית בפורום?האמת גם אני צריך,היא אחת המקסימות ובאמת לא ביקרתי שם הרבה זמן,ביי גבר

DogsPCI

New member
היי אני שמח לשמוע :). ולגבי הילדים התכוונתי

שזה לא שיר כאסח :)...
&nbsp
דרך אגב זו להקה שהתחילה ככאסח לחלוטין
. אבל איך-שהו הם שינו כיוון, ובהקלטות האקוסטיות הם מטריפים :).
&nbsp
אם תבקש יפה, אשחרר לך עוד אחד יפה שלהם... את השיר שאני הכי אוהב שלהם :). למרות שאולי אקדיש אותו למישהו/י חדשים פה :). פשוט אני רציתי לצרף שירים שמחים לאנשים פה, אבל כרגע זה מה שיש :).

sani48

New member
אני מבקש יפה :)

אני ישמח אם תשים,אבל לא בשרשור הזה,כי בכל זאת שלא נהפוך את זה לשרשור של שירים,כי שאלו פה שאלה חשובה אז שהתשובות לא יעלמו בין השירים :)

rinatr2

New member
תודה רבה

תודה על השיר הנמרץ ועל קבלת האורחים הנעימה.

ממש אהבתי את ההודעה שלך

אני פחות מנתחת את העיניינים האלה...
לגבי איזה תכונות אני מחפשת בגבר, לא הכי הבנתי אם את מתכוונת לתכונות אופי, או מראה חיצוני או הכל ביחד.
אם את מתכוונת לתכונות אופי, אז חשוב לי מישהו שמסוגל להעניק אהבה, ושמכבד. זה שני הדברים הכי חשובים בזוגיות לדעתי, וכמובן שזה אמור להיות הדדי.
למרות שהבן אדם זה מכלול הדברים שיוצרים אותו ולא רק זה.

rinatr2

New member
רשימת תכונות

בשמחה. אם הצלחתי לעורר בך חשיבה אני שמחה.
לגבי רשימת התכונות, התכוונתי לתכונות שאת מחפשת בבחיר ליבך.
אהבה מחולקת לשניים, כאשר חלק אחד הינו חלק המשיכה הפיזית ואיתו קצת קשה להתווכח (מחקרים מעידים כי 80% מהמשיכה שלנו אל מישהו קשור בפורומונים שמפריש מהגוף, כלומר מבוססים על ריח!). עניין של משיכה יכול להיות ממבט ראשון או שיכול לקחת יותר זמן (תלוי בסבלנות ופתיחות כלפי הצד השני).
החלק השני הוא אישיות/אופי/ההוויה של הבנאדם.
את זה ניתן לגלות רק כאשר לומדים להכיר את הבנאדם יותר לעומק (שיחה עמוקה, שיחה מופשטת וכיוצא בזה... לא דרך שאלון קו"ח).
אחת הסיבות שהצעתי לך את רשימת התכונות היא כי הרבה פעמים אנחנו מחפשים בחצי השני משהו שאולי קצת חסר לנו. לא גורף אך לרוב אנחנו רוצים מישהו שישלים אותנו/יאזן אותנו יעניק לנו משהו שאנו זקוקים לו. במצבים קיצוניים אנחנו לומדים לפתח תלות בזוגיות בעקבות צרכים אלה.
אין ספק שכשאנחנו לומדים לאמץ לעצמנו תכונות שחשובות לנו ואנו שלמים כאחד, יהיה קל יותר למצוא זוגיות.
כתבת שאת אוהבת מישהו שמסוגל להעניק אהבה ולכבד.
שאלי עצמך (והיי כנה עם עצמך) עד כמה את מעניקה אהבה לסובבים אותך?
האם כמות האהבה שאת מעניקה היא אותה כמות שהיית רוצה בחזרה בזוגיות? אולי את רוצה קצת יותר...?
דבר חשוב, במידה ואת יוצאת לדייטים- בחני, האם את משדרת הענקת אהבה? או שאת מחפשת לקבל את האהבה? זיכרי שאיך שאת באמת מרגישה בפנים זה מה שמוקרן החוצה.
אותו דבר לגבי לכבד- מה זה לכבד עבורך? איך תדעי שמישהו מכבד אותך?
עד כמה את מכבדת בדייט את הבחור?
נסי לבחון עם עצמך את זה ואולי יתבהרו לך דברים :)
בהצלחה

תודה...

בכל אופן, לא בטוחה שהבנתי מה את מנסה "לרמוז" לי. שני הדברים שכתבתי למעלה הם כלליים, בסיסיים בקשר ומבוססים בחלקם גם על הניסיון מהקשרים הקודמים שהיו לי.
זה מאוד פשוט לכתוב לי שאני "אמורה" להעניק את אותו הדבר. אבל בפועל, כל אחד מביא איתו לקשר את הדברים שהוא יודע לתת/טוב בהם.
לא מצפה שהכל יהיה סימטרי. נניח: אני אוהבת לשטוף כלים (אמרנו נניח...), והוא אוהב לשטוף את הריצפה.

rinatr2

New member
דיוק וחידוד

נראה שהיתה אי הבנה... אנסה להעמיד דברים על דיוקם. ראשית איני רוצה לרמוז לך כלום. אנחנו לא מכירות כדי לומר לך איך להתנהל. כן רוצה לתת לך שאלות או תרגילים למחשבה. בד"כ כשאנחנו תקועים במקום מסוים אנחנו שוכחים להביט פנימה( לא גורף). אני הצעתי לבחון את הדברים שאת רוצה בגבר- בעצמך, בתוך תוכך. כשכתבת שהתחשבות בקשר ההדדי זה שכל אחד עושה מה שהוא אוהב, כמו לדוגמה אחד מנקה ריצפה השני עושה כלים, ציינת ביטוי ממשי של כבוד. בדיוק מה שאת מחפשת. אז הנה ענית על איך יראה כבוד בשבילך בקשר... כשהנטל מתחלק שווה בשווה בהתאם ליכולות. זה מובן מאליו אם מדברים על זה באופן כללי אך כשמפרקים את זה לרשימה של דברים, זה נהיה ברור ואז החיפוש הופך ממוקד יותר. פחות דייטים לא רלוונטיים ויותר זימון של דברים מדויקים. יכול להיות שזה לא נכון עבור כל אחד אך מניסיון שלי- זה עובד. בסופו של יום הביני בדיוק מה את מחפשת בגבר ב כשתדעי גם תדעי איםה לחפש אותו מבלי לזרוק לכל הכיוונים ולהתאכזב.

מסכימה איתך שצריך להתמקד

ואם יורים לכל הכיווונים, בטח שלא משיגים את מה שרוצים. או לפחות, הסיכוי להשיג מה שרוצים הוא לא גבוה.
אני מאמינה כפי שכתבתי גם לאחרים כאן בשרשור, שהיום אני יודעת טוב יותר מה אני רוצה.

היא רומזת לך את המתמטיקה של אהבה

הדבר היחיד שמחלקים אותו הוא מכפיל את עצמו. כדוגמה לשתי התכונות שכתבת שאת מחפשת בבחור שלך, היא ניסתה לרמוז לך שאם חשוב לך למצוא מישהו שמתנהל כך, להתחיל להתנהל כך עם הסובבים אותך. כמובן שיש לכולנו שני מעגלים בחיים, אחד של משפחה וחברים ומכרים קרובים יותר, והשני של שלל גדול של אנשים בחיינו שלא חובה להתחיל להתעמק בקשרים איתם. גם לגבי נתינת כבוד בחינם, מי שדורש וגוער בדרך כלל מבזה ודוחה מעליו אחרים, והכי נעים עם אנשים שמכבדים אותך מההתחלה עד שתוכיח להם אחרת.
&nbsp
אם זה עדיין לא ברור, אז נסיון שני: אם חשוב לך גבר עם רכב ספורט נוצץ: תתחילי להסתובב במכוני שטיפת רכב, או בחנויות של שטויות לאוטו כמו צלחות. מה שאת רוצה למצוא צריך להיות נוכח בחייך לפני כן כדי שמי שיש לו את זה יהדהד איתך במפגש הראשוני.....

אהבה זה לא מתמטיקה

אני לא מצפה שתהיה בהכרח סימטריה בין מה שאני נותנת למה שאני מקבלת בקשר, אבל זה כבר הולך רחוק מאוד מהשאלה ההתחלתית ששאלתי.
וכן, כבוד ואהבה הדדים זה תנאי הכרחי, לא מספיק אומנם, אך הכרחי. לפחות כפי שאני רואה זאת.
וכן, אם יש לי בן זוג שהקטע שלו בחיים זה ללקק את הרכב עם הלשון... זה לא אומר בהכרח שגם אני עושה או אעשה את זה.

rinatr2

New member
לכבד

ללקק את הרכב זה ביטוי מוחשי לאהבה שלו.
אבל- כשאת מקבלת את זה זה אומר שאת מכבדת אותו ואוהבת אותו כמו שהוא.
זה נקרא לכבד. לכן, את לא חייבת לעשות אותו דבר כמוהו בצורה מוחשית אבל ברמה המופשטת והכללית את כן מממשת את הכבוד שאת רוצה בחזרה.
מקווה שזה מובן.

זה יכול להיות ללקק את הרכב

או ללקק דברים אחרים. בכל מקרה, כששני הצדדים מכבדים את השונות ביניהם, רק אז יכולה לצמוח אהבה.

למעלה