נראה לי שזה שרשור חשוב מספיק

בלאט...

התשובה הנכונה היא באמת "שרמוטה" או "כלבה"...זהו בעצם הפירוש הנכון למילה... זה שהפכו את המילה בלאט למילת קישור בשפה הרוסית, ואף "רוסי טוב" לא יוותר על 2-3 בלאטים במשפט, זה כבר עניין אחר.

l1zard

New member
בלאט!!!! :) חיחיחי..

אחת מהמילים האהובות עלי.. :) אממ.... זה משו כמו זונה.. אבל ההבדל בין בלאד לזונה הוא שזונה לוקחת כסף והבלאד עושה את זה להנאה אישית :)

טוב...חידשתם לי הרבה על מילה שאני

משתמש בה המוון ולא ידעתי מה היא אומרת איזה "עולה ותיק מרוסיה" <--(תראו אני מכבד את חוקי הפורום!) רע אני

arkasha

New member
בצבא המילה נורא שימושיט

לפני הצבא היא לא הייתה אצלי בשימוש אבל בצבא היא הולכת טוב מאוד.

או שאתם חלשים מאוד ברוסית, ואז

השם בכלל לא מתאים לפורום שלכם, או שאתם מפירים בכוונה את תקנון תפוז - בשימוש בניבולי פה, ועוד מתגאים בכך.

l1zard

New member
זה לא זה..

פשוט... זה חלק מהשפה.... זה כבר מזמן לא סתם קללה.. זה כבר מן סלנג כזה..... ולא. אני לא מתגאה בזה שאני צוציקית שמקללת בלי סוף. אני רוצה להפסיק.. אבל זה הרגל.. ומהרגלים כידוע, קשה להפתר..

עזבי....אל תפסיקי...

ככה הכי טוב.... אין כמו להתעורר בבוקר, לדפוק ת'אצבע הקטנה של הרגל בשפיץ של הקיר ולצעוק "אווווווחחחח בלייחה מוחה..."

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח....

במקרה שלי זה הרבה יותר מ-בלחה מוחה.. :)

הכי מצחיק זה....

כשמישהו הולך ברחוב ומדבר בפלאפון והוא לא שם לב שהוא מתחיל לצרוח, ואז הוא מתחיל לקלל....אפשר למות מצחוק....

l1zard

New member
לא..

הכי הכי הכי הכי קורע זה לעבור ליד בני אדם שאתה לא מכיר והם לא מכירים אותך.... והם יענו מדברים ביניהם ומתחילים לצרוח והם לא קולטים שזה קללות ושכולם שומעים.. וזה מה זה קורע לשמוע את זה מהצד... חחחחחחח.... למרות שזה עצוב כי זה הורס את השפה הרוסית..

את מדברת כך גם בנוכחות

הורים ומורים? והם לא מעיפים אותך מכל המדרגות? בקיצור, כל אחד והחֶברָה שלו, כל אחד והתרבות שלו. לי אישית לא נעים להיות בסביבה אחת עם טיפוסים מלוכלכים כאלה.

l1zard

New member
אממ..

הורים- לפעמים כשאנחנו רבים.. אז יש מקרים נדירים שקללות מתחילות לעוף באוויר משני הצדדים.. אבל זה רק מקרים נדירים... מורים- למה שאני אדבר איתם??? ומה קשור פה טיפוסים מלוכלכים?????? זה שבן אדם מקלל לא אומר הרבה דברים על האופי שלו... אני התחלתי לקלל בתקופה מאוד לא טובה שלי. נכון, הסתובבתי גם עם האנשים לא הכי בריאים בשבילי.. אבל התקופה הזאת עברה ואין לך שום זכות בעולם להגיד שאני טיפוס מלוכלך אוקיי?

l1zard

New member
אה כן...

ואם לא נעים לך אז אל תסתובב איתם. אף אחד לא מכריח אותך...

על הפורום של

шпана אוותר ברצון ובשמחה. המציאוּת היא לצערי שלעתים קרובות מכריחים אותי ועוד איך, במקומות ציבוריים, לשמוע את החלאה שלכם. לא בשביל זה חזרתי ארצה, זבלים. ואינני מדבר בשמי בלבד, אלא בשם דוברי רוסית רבים מאוד, שמאוד לא מאושרים מהחלאה הזאת הרודפת אחריהם גם לכאן.

l1zard

New member
טוב מצטערת...

זאת כבר בעיה שלך.... ארץ דמוקטית לא? אני אדבר איך שבא לי... סורי.. אין לי איך לעזור לך.. :)

Mistical

New member
צודקת אחותי ../images/Emo9.gif

חושב שאם הוא *לא* מקלל אז יש לו רשות לשפוט את כולם.. *בלאט* שילך *קיבינימט*..חחח אני גאה בעצמי
חח סתם סתם..

Angel lips

New member
כשהייתי ביסודי שאלתי את אמא שלי

מה זה בלאט היא ענתה לי:"אישה ערומה" חחחחחחחח

למעלה