נראה לי שזה שרשור חשוב מספיק מה זה בלאט?? הרוסים כל הזמן אומרים את זה.. מה הפירוש של זה?
E elena302 New member 22/4/04 #1 נראה לי שזה שרשור חשוב מספיק מה זה בלאט?? הרוסים כל הזמן אומרים את זה.. מה הפירוש של זה?
V vk3 New member 22/4/04 #2 אם כבר, אז נכון לאמר " בלאד"... ואם אני לא טועה זו כמו זונה, שרמוטה... נכון חבר'ה
Z Zot ani 1 New member 22/4/04 #3 הפרוש נכון.... אבל בדרך כלל לא משתמשים בזה בפרושה הנכון.... זאת אומרת פשוט אומרים את המילה הזאת אחרי כל מילה שניה וזהו.....
הפרוש נכון.... אבל בדרך כלל לא משתמשים בזה בפרושה הנכון.... זאת אומרת פשוט אומרים את המילה הזאת אחרי כל מילה שניה וזהו.....
K Krishi New member 22/4/04 #9 הכי אני אוהב... כשמישהו בא אלי ואומר: "מה נשמע בלאד?" אני עונה "נעים מאוד, יגאל" (נראה מי הבין את זה..)
הכי אני אוהב... כשמישהו בא אלי ואומר: "מה נשמע בלאד?" אני עונה "נעים מאוד, יגאל" (נראה מי הבין את זה..)
D d i a m o n d New member 22/4/04 #10 בלאד זה & אי אפשר להגיד בלאד ולהתכוון למישהו..זה פשוט כמו מילה להוצאת עצבים... ויש כמה מילים עם שורש של המילה כמו "אובלודוק" שהפרוש של זה זה שמוק..פחות או יותר..
בלאד זה & אי אפשר להגיד בלאד ולהתכוון למישהו..זה פשוט כמו מילה להוצאת עצבים... ויש כמה מילים עם שורש של המילה כמו "אובלודוק" שהפרוש של זה זה שמוק..פחות או יותר..
ט טלמון סילבר New member 22/4/04 #12 זו מילה גסה שבני תרבות אינם משתמשים בה. ואם את שומעת דוברי רוסית שמשתמשים בה - התרחקי מהם!
S s h u r i k New member 22/4/04 #15 אז אתה בעצם אומר שרוסים הם לא בני תרבות.. כי כל רוסי 2 מישתמש במילה הזאת!!!!!
ט טלמון סילבר New member 22/4/04 #17 אין לי סטטיסטיקה. באוטובוס וברחוב שומעים הרבה, בין חברַי ומכרַי אין כאלה.