נראה לי שזה שרשור חשוב מספיק

l1zard

New member
חחח..

כשהייתי בכיתה ה' והתחלתי לגלות את עולמן העצום של הקללות שאלתי את ההורים שלי על כל קללה וקללה והם הסבירו לי (ברוב טובם) הכל בפירוט :))

אתם מערבבים שני דברים שונים

אבל נראה לי שכבר קצת מאוחר להסביר זאת לכם. בקיצור, לא אתם ממשיכי התרבות הרוסית. ותרבות בכלל. וחבל. אך כאמוּר, זו בחירה חופשית שלכם. ברור ש"יותר קל" להיות шпана מאשר אנשי תרבות.

l1zard

New member
אוי נו תעשה טובה..

יותר קל גם לעביר ביקורת על אחרים לא?

vk3

New member
על מה הריב ../images/Emo35.gif

מוקדם מדיי לקבוע מי כאן шпана ומי לא...
אני עצמי לא אוהב קללות ושפה מלוכלכת, אבל אני יודע שזה לא אומר הרבה על אדם וישנם רבים שמשתמשים בקללות סתם כך... לדוגמא כשמתאספים למסיבה או משהו ( בין המבוגרים), תמיד יש איזה אחד שחייב להכניס בין מילותיו מילה גסה ולספר כמה בדיחות גסות... זה פשוט אופי האדם ואולי גם האזור ממנו הוא הגיע... בקרב הצעירים, בעיקר, השפה הגסה שולטת, אבל זה לא אומר שהם לא אנשי תרבות ולא כדאי לך לקבוע ככה. פשוט " כולם קופצים מהגג וגם אני אקפוץ"... אבל זה חולף.

בקשר לרוסים

תגידו למה רוסים שונאים אתיופים? מישהו יכול להסביר לי את זה? כי נראה שדי הרבה רוסים לא ממש רוצים שאתיופים יהיו בארץ

l1zard

New member
רוסים שונאים אתיופים?!?!?

מי אמר? ואם זה קיים אז זה לא "רוסים" (שזה בכלל לא סתם רוסים אלא עולים אם כבר), אלא פשוט אנשים מסויימים גזעניים.. זה הכל.. ויש כאלה גם שהם לא עולים.... זה לא קשור למאיפה אתה מגיע... זה הכל קשור בחינוך שאתה מקבל.. אני אישית ממש לא שונאת אף אחד רק בגלל שהוא "אתיופי" או משו כזה....

למעלה