נראה לי שאני הומו...

resputin

New member
בנים, בקשה.

אני יודע שלגדי אין אפשרות להתכתב במסרים או באי-מייל, אך אני מבקש מכם נא לא לערוך שיחות פרטיות על גבי הפורום. אם אתם רוצים, תקבעו שעה וחדר בצ'אט להיפגש בו ושם תדסקסו כתאוות נפשיכם, אך דפי הפורום זה לא המקום. תודה :).

גדי16

New member
למה אין פורום היכרויות?

לבני נוער גאים? רק למבוגרים מגיע פורום היכרויות?

TwelveEyes

New member
הממ...

ת'אמת, העליתי את הרעיון הזה בפני השרימפ לפני כשנה, ובניגוד לעצת הרופא, הוא החליט לקחת אותי ברצינות ואף הציע לי את פוזיצית המנהלת של הבררה הזה. העניין הוא שאין לי זמן ללכת לראיונות עם תפוז, עקב העובדה שאני עובדת 40 שעות בשבוע... כך שההצעה בממתינה, בינתיים. חוץ מזה, יש שיקול גדול נגד: אין שום דרך לברר מיהו באמת ילדון חמוד בן 15 מנתניה שמחפש חבר ומי פדופיל חולה נפש בן 50 מירושליים שמחפש קורבן. אני לא מוכנה שיהיה לי אונס פוטנציאלי על המצפון.

resputin

New member
בנוסף לטיעון הנגדי שדנה העלתה,

קיימת הסברה כי הפורום עלול להפוך דומה לפורום ההכרויות הקיים, שרוב רובו המחולט הם הודעות העוסקות בסקס וחיפוש פרטנרים, מה שיוצר בעיה חוקית בעלת משתנים שונים של גילאים, גיל ההסכמה וכו'. גם פורום ההכרויות ה"רגיל", אם אינני טועה, מיועד לקהל יעד של 18+ בלבד.

אתה אמיץ

אתה אמיץ. ואני מקווה שאתה צודק. אני מסכים עם הצעד שלך, ושהאהבה תנחה אותך כי זה היעוד של כולנו וכל העולם בשבילך...

גדי16

New member
סתם משהו שקרה לי...

בצו 1 עמדתי עם תחתון טנגה בבדיקות וגם ליאור היה שם עם תחתון צמוד לשנינו עמד ומאז...

גדי16

New member
מאז אנחנו דיברנו כל הזמן...

אנחנו אוהבים לראות אחד השני בתחתונים צמודים וסקסים

resputin

New member
אני שמח שאתה מגלה את הזהות

המינית שלך. מה התחושה שלך לגבי זה? איך אתה מרגיש עם הגילוי החדש לגבי המיניות שלך? אתה מקבל את עצמך?

גדי16

New member
לפני דקה נפרדתי מהחברה שלי...

היא הבינה אותי. אבל הצטערה ובכתה החלטנו להישאר ידידים טובים

גדי16

New member
הלילה נחגוג את החברות שלי עם ליאור!

אנחנו נחגוג באירוע אינטמי, הוא הבטיח לי לילה לוהט לרגל החברות הרישמית.

resputin

New member
לא חותכים, אני משרשר.

אני לא יודע עד כמה זה קל\קשה לשרשר דרך הפלאפון, אבל אתה פותח המון המון הודעות ראשיות חדשות העוסקות באותו הנושא, ככה שאני פשוט משרשר אותן לשרשור אחד (אוקיי, את ההודעה על הים בטעות שרשרתי ל
, ואת ההודעה על הקונדומים מחקתי כי זה באמת שלא מעינייננו...).

אתה יודע מה יקרה אם תספר לחברה שלך?

אם תספר לחברה שלך שאתה הומו... היא תסתובב ותקבל את זה כמו גבר. (טוב דיי, הבדיחות השנונות שלי זה מעייפות בלבד, לא ישנתי הרבה לאחרונה. גיחי גיחי?) עמי

גדי16

New member
סופשבוע לוהט! וויתרנו על הים...

הבית שלו התפנה ברגע האחרון. אז חגגנו ביחד היה פשוט כיף!

למעלה