נראה לי שאני הומו... לפני כמה ימים התנסיתי עם חברי לפנימיה ומאוד נהיניתי...
ג גדי16 New member 27/5/04 #1 נראה לי שאני הומו... לפני כמה ימים התנסיתי עם חברי לפנימיה ומאוד נהיניתי...
ג גדי16 New member 27/5/04 #2 יש לי חברה אבל מאז שהתנסיתי... אני כבר לא חש כלפיה. ופשוט מאוהב בליאור. נראה לי שגיליתי...
M m Cris New member 27/5/04 #3 בהצלחה גדי... ואתה מוזמן להישאר בקהילה שלנו... להתכתב ב-ICQ עם חברי הפורום וכו'...
ג גדי16 New member 30/5/04 #38 שמע מתוק... אני נכנס מהסלולרי אין לי אפשרות לicq. איפה בר"ג? אני גם באזור
א אדון שרדר New member 27/5/04 #4 חושב על מה יהיה? יודע מה הוא חושב? חשבת על להמשיך עם זה אתה מרגיש אהבה כלפיו? דיברתם מאז? מה איתו, הוא הומו, בי, ניסה פעם? ממש אהבתי את הסיפור שלך, זה יפה שמצאת אהבה, לא משנה אם בגוף של בן או בת... בהצלחה
חושב על מה יהיה? יודע מה הוא חושב? חשבת על להמשיך עם זה אתה מרגיש אהבה כלפיו? דיברתם מאז? מה איתו, הוא הומו, בי, ניסה פעם? ממש אהבתי את הסיפור שלך, זה יפה שמצאת אהבה, לא משנה אם בגוף של בן או בת... בהצלחה
ג גדי16 New member 27/5/04 #5 הוא הומו מוצהר, אבל אני הראשון שלו אני עוזב את חברתי היום. ואני אהיה החבר שלו
ג גדי16 New member 27/5/04 #8 תמיד חשבתי על בנים. אבל הייתה לי חברה. אחרי שהכרתי את ליאור לא יכלתי יותר להתכחש לזה.
א אדון שרדר New member 27/5/04 #9 מתוכנן עתיד באופק? אמרת שאתם הולכים להיות חברים, זה אמיתי וארוך טווח??
ג גדי16 New member 27/5/04 #11 אנחנו באותו חדר בפנימיה, ואוהבים... אנחנו בכיתה י"א... חברים כרגע ואני מקווה לתמיד
א אדון שרדר New member 27/5/04 #13 בהצלחה! אתה המלך... לא זוהר ארגוב, לא קארים אבדול ג'באר, אתה המלך.. בהצלחה
א אדון שרדר New member 27/5/04 #15 18 מאזור השרון ואתה? מאיפה אתה במקור? יש לך איי סי קיו או אי מייל? בא לך לדבר?
ג גדי16 New member 27/5/04 #16 אני 17 מאיזור ת"א אני נכנס מהסלולרי לכן אין לי מייל או איי.סי אפשר לדבר פה או בצ`אט
א אדון שרדר New member 27/5/04 #19 פלאי הטכנולוגיה שאט, אני כל כך לא מחובר לעולם הזה... מהפלאפון?!?! איך לעזזל... טוב שיהיה, נורא יקר לא??
פלאי הטכנולוגיה שאט, אני כל כך לא מחובר לעולם הזה... מהפלאפון?!?! איך לעזזל... טוב שיהיה, נורא יקר לא??