נקרומנסרים...

Swicca

New member
ממש לא היה לי כוח לענות אבל זה עובר

כל גבול .. מה זה הטמטום הזה .. אתה מדבר על שני דברים שונים .. נקרופיליה זה עיסוק בגופות ולרוב גם בקטע מיני (
) ... ונקרומנסיה זה עיסוק עם אנרגיות המוות ולא עם גופות .. זאת דרך מאגית מכובדת ואני מבקש שלא תפיץ שמועות שזה אחרת עד שלא תבין או תתנסה בנושא ! ... (זה לא שאני מומחה בזה אבל זה מה שאני יודע על זה ואין שם שום גופות ) ..

למה

כל פעם שיש בפורום הזה שרשור של יותר מ-3 תגובות לשאלה תמימה הדבר נגמר ב- "התלבטתי הרבה זמן אם בכלל להגיב לך, אבל אתה ממש לא שווה את זה. אם הייתי חושבת שיש איזשהו סיכוי שיש 2 צדדים לעניין הייתי מנהלת איתך פה ויכוח מנומס עד שנפתור את הנושא, אבל לדעתי אתה אדיוט סגור, שחצן, מאוד יהיר, בטוח בעצמך יותר מדי, ויותר מדי... איך נגיד את זה... קטין\לא בוגר בשביל להבין את מה שאני מנסה להגיד לך. אני לא אומרת שאני צודקת, אני אומרת שיש עוד דעות חוץ משלך. כשתהיה מספיק פתוח כדי להבין את זה, תחזור לפה וננהל ויכוח." או כאלו הודעות?!?! בלי להעליב את מר unblessed היקר, לא צריך לכתוב הודעות כאלו אלא בפרטי, אם בכלל. אני אישית לא הייתי שמח להודעה כזו. וגם לא צריך לצאת בהצהרות כמו: נקרומנסרים (שהם זרם מכובד במאגיה) שווים לנקרופילים (שלא נחשבים לזרם מכובד במאגיה) וחולי נפש. אפשר להשאיר את הדעות המעניינות האלו לעצמך. עם כל הכבוד הפורום הזה הוא לא שדה קרב. בתודה מראש!

St Frangelico

New member
כל אחד בדעתו יחיה

ופורום נועד כדי לכלות דעות ולעשות דיונים,לא לחסוך אותם כי אתה לא מסקים איתם,אנשים ששומרים את הדעות שלהם לעצמם מכוון שהם חושבים אחרת גומרים את עצמם כליכודניקים אם 10 ילדים ,הולכים כל היום אם קוטונת לילה,ויש להם חימצון גרוע בשיער.

Swicca

New member
כי יש דברים שנוגעים לי ולדעות שלי..

.. ולמחשבות שלי וזה פוגע שאנשים מחשיבים את זה לקיום יחסי מין עם גופות !.. לך אולי לא היה מפריע עם היו משווים אותך להיפופוטם רק כי אתה אוכל הרבה .. אבל יש אנשים שלא נחמד לשמוע על דברים כאלה אפילו עם לא מדברים ישירות אליהם וכן לא היה לי כוח בכלל להשתתף ובזמן האחרון הרצון הזה רק גובר כשאנשים לא מתעניינים בנושא עצמו אלא רושמים שמועות שהם שמעו עליו !... וזה מה שלי יש להגיד ! (לבנאדם היהיר והמעצבן שחושב שהוא תמיד צודק ... )

St Frangelico

New member
ואתה ממשיך

להתיחס ל"נקרופיל" שממזמן נתתי את דעתי המורחבת על הדבר יודע למה? כי אתה יודע שאני צודק! כולכם יודעים שאני צודק! ואם תגלו שאחד מהחברים שלכם הולך כל יום לבית קברות ומחתת בקברים ,נוגס בהם וחותך לעצמו יידים ,תגידו שהוא חולה נפש! יודעים למה? כי זאת כבר סטיה ונקרופיליה לא מתבת רק בקיום יחסי מין אם גופות ,אלה גם בהתעניינות מוגברת ומשיכה (לא רק מינית,ולא רומנטית) לגופות

אולי די?

למעט שטלטל כאן, שהוא היחיד שיודע משהו בקשר לנקרומנסיה, כולכם, אבל באמת כולכם, מבלבלים בשכל על משהו שאתם לא יודעים, לא מבינים ולא קרובים ללהבין. כשלא יודעים משהו, כדאי לשתוק.

jbu

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו תחזור להיות האיש הרע של הפורום

הוא התייחס אליו

"הרב המוחלט של הטקסטים כיום הנוגעים לנקרומנסיה וטוענים שהם "מקוריים" הם זיוף המושתתים בעיקר על ספר אחד שסופרו טען בתחילה כי הוא התבסס על ספר עתיק ובהמשך הודה כי היה זיוף"

אני דווקא שמעתי עליו רעות.

שהוא סיפור פנטזיה שכזה,ולא כדי ללמוד ממנו כלום..

למעלה