נקרומנסרים...

NacroMittler

New member
נקרומנסרים...

אפשר לקבל קצת מידע ענייני על הנושא? (לא איך לבצע, זה לא מה שמעניין אותי, מידע עינייני) נ.ב --- אולי קישור לאתר טוב בנושא...

Envenom

New member
הרמ..

רק הקדמה קטנה לפני שאני מתחיל לפרט- עיסוק בנקרומסיה כולל בעיקרו התעסקות בגופות, דבר שאסור ע"פ חוק בישראל, ולפיכך אינו חוקי (וגם די מסריח, אם תשאלו את דעתי.. גופות.. בעע) אז לפירוט הענייני! נקרומנסר (או בעיברית: בעל אוב (כן כן כמו הסיפור ההוא עם המלך שאול..)) עוסק בתחום של מתים.. יענו- רוחות, העלאות באוב, שימור גופות בעזרת קסם ו\או שיקוי, וכל דבר אחר כמעט שקשור ב"עולם שמעבר". עוד עיסוק מענין (וגם כן דוחה משהו) הוא הפיכת מתים לזומבים. לא, אני לא מתכוון לכאלה שרואים בסרטי אימה, אלא מה שנקרא "שיעבוד" של רוח המת, בשביל שיבצע כל פקודה חולנית \ רמת-מעלה של הנקרומנסר. שוב- לא הגוף עצמו, אלא הנשמה בלבד. שימור גופות הזכרתי.. העלאות באוב, יודעים מה זה? כמו הטקסים הנחמדים האלה של הוואנאביז שמסרטטים מעגל עם "כן" לא" ומספרים ומניחים איזשהו חפץ שאמור לזוז ולענות על שאלות וכו' וכו'.. רק בצורה יותר מרשימה משהו שנותנת להם ממש לדבר (לדבר?.. לתקשר אולי יותר נכון) עם המת ולשאול אותו שאלות מעבר ל"כן" או "לא". בתקווה שאני לא טועה יותר מדי.. אני פתוח לתיקונים

St Frangelico

New member
ממ

סיאנס זה לא נקרומסיה לדעתי סיאנס זאת סתם דרך טיפשית ומסוכנת של תקשור אם רוחות.. היא קלה למעשה ומסוכנת באותה מידה,לא כדי לעשות סיאנס ,בעיקר אנשים שלא מבינים בזה ואלולים להשאיר את הרוח ב"עולם החיים" חוץ מזה,אתה לא באמת בוחר מי יבוא לך, אז זה סתם אידיוטי הכי טוב זה לבנות לעצמך טקס זימון,שיהיה נוגע אליך ונקרומנסיה זאת דרך מגעילה של נקרופילים ,שמתעסקת בשימור גופות וכאלו זאת סתם מושפעות חולנית של משחקי מחשב ... לא צריך להתעסק יותר מדי אם המוות,כחו בתור,שיגיע תורכם תוכלו להתעסק בזה כמה שתרצו

St Frangelico

New member
אני יודע מזה נקרופיל

ולדעתי כל מי שמתעסק יותר מדי בגופות יש לו איזה סטיה ,אולי לא מינית,אבל בכל זאת סטיה שקשורה לאהבת גופות בצורה מסויימת בו נקרה לזה,נקרומאן? אני נקרופווב, בעע

Unblessed

New member
אל תכליל

נקרומנסיה היא לא רק עיסוק בגופות, ובטח שלא דרך מגעילה של נקרופילים. אם אתה לא מבין במשהו אל תביע עליו דעה כל כך נחרצת.

St Frangelico

New member
לא רואה שום סיבה

בעולם של היום להתעסק יותר מדי בגופות ,זהו,זה מה שאמרתי יותר מזה אני לא אומר,כי אני לא מכיר שום דבר שקושר לזה חוץ מהתעסקות החולנית הזאת בגופות פיניתו.

NacroMittler

New member
הבהרה...

אני לא בקטע של להיות נקרומנסר, ואני לא אגיב עכשיו בקשר לאם זה כדאי או לא ואם זו מושפעות מכיוון שאין לי זמן, אני רק רוצה חומר על הנושא, ידע בסיסי אף פעם לא הזיק לאף אחד... בתודה NACROmittler

Unblessed

New member
אה, באמת?

..."נקרומנסיה זאת דרך מגעילה של נקרופילים ,שמתעסקת בשימור גופות וכאלו..." נקרומנסיה היא לא רק התעסקות בגופות, ובטח לא היום שהתעסקות בגופות היא אסורה מבחינה חוקית. "...אני לא מכיר שום דבר שקושר לזה חוץ מהתעסקות החולנית הזאת בגופות.." אם אתה לא מכיר את הנושא חוץ מהסטיגמה שלו אז אתה לא צריך בכלל לענות על שאלה כזו. "...זאת סתם מושפעות חולנית של משחקי מחשב ..." ואתה יודע את זה כי..? "...לא צריך להתעסק יותר מדי אם המוות,כחו בתור,שיגיע תורכם תוכלו להתעסק בזה כמה שתרצו..." כשאתה אומר משהו כזה אתה צריך להדגיש שזו דעתך ולזכור שדעתך היא לא היחידה בעולם.

shataltal

New member
אשמח לקבל

כל תיקון(+ מקורות) לכל נקודה. הנקורמסיה היא זרם מת (תרתי משמע) במאגיה. אפשר לחלק אותו ע"פ תקופות ל-3 תקופות: ההתחלה, העת העתיקה: את ההתחלה הרב משייכים לאשורים, מלפני 2500-3000 שנה (פלוס מינוס). בתקופה זו הנקרומסרים היו אנשי מדבר הסוגדים למוות ו"ניזונים" ממוות. הם היו מתבודדים שיוחסו להם כוחות מאגים אדירים ושהעבירו את עצמם מבחנים על גבי מבחנים על מנת ל"הכיר" להיות קרובים למוות ככל האפשר מסיבה עיקרית אחת - לא לחשוש מהמוות. להיות מסוגלים להתגבר עליו. האתגרים שלהם לעצמם כללו להנעל בחדרים סגורים עם עקרבים ונחשים, קרבות רבים ועקובים מדם, שינה בקבר, אכילת בשר המת, הטלת מום עצמי ועוד ע"פ יצירותו של הנקרומסר. התוצאה - אנשים די מעוותים, מצולקים עם פגיעות מכל סוג שהוא בכל מקום שהוא בגופם. ה"שימוש" העיקרי שלהם באותה תקופה היה בקרבות כאפקט לא מבוטל על מוראלו של האויב (דבר מובן לחלוטין, מוראל של מי לא היה נפגע מול אדם מצולק כולו שרץ בראש לקרב ורק רוצה כבר לטעום את המוות?) הרעיון של נקרומנסיה התגלגל באותה תקופה בלא מעט תרבויות (כגון מצרים לדוגמא) אך עם הזמן (והאימפריות היווניות והרומיות) אבדו המקורות ונעלמו הנקרומסרים. ימי הביניים-רנסאנס+: בתקופת ימי הביניים וגם בתקופה שאחרי, עד למאה הקודמת, נקרומנסיה נחשבה כל סוג אינטרקציה עם המתים - סיאנסים, תקשור, זימון וכו'. התקופה החדשה: התעוררות, יחד עם הבלאקיות והגותיקה, וזיופים. הרב המוחלט של הטקסטים כיום הנוגעים לנקרומנסיה וטוענים שהם "מקוריים" הם זיוף המושתתים בעיקר על ספר אחד שסופרו טען בתחילה כי הוא התבסס על ספר עתיק ובהמשך הודה כי היה זיוף. כיום כל אחד מגדיר לעצמו מה זה נקרומנסיה והגדרת האחד לא בהכרח טובה יותר משל השני.

St Frangelico

New member
אתם רואים שזה חולני???

אולי לא נקרופילי ,אבל סטייתי בצורה אחרת בעעע ותורה על מה שכתבת,זה היה נחוץ:)

Unblessed

New member
איש נחמד...

אל תתחיל לשפוט מה חולני ומה לא, בסוף אתה עלול למצוא את עצמך במקום מאוד לא נעים... מוסרית...

THE gray

New member
שאל...

בנאדם דתי והוא יגיד לך שעצם הכניסה לפורום כזה זה חולני...(אולי קצת בהגזמה אבל זה הרעיון) ולמה לתת דעה כלכך נחרצת על נושא שאתה לא מכיר בכלל... "סייג לחוכמה וכו' וכו'..."

St Frangelico

New member
אתם מנסים להיות צודקים

אבל אתם לא מנסים להיות הגיוניים התעסקות כזאת במוות ובגופות לעשות לעצמך מומים,לאכול גופות זה חולני! אמרתי את דעתי ומתחת למסך שלכם אתם אומרים אותו דבר אבל בפורום לא רוצים להגיד את זה פן תגלו שיש איזה פריק טיפש שחושב שזה מגניב ותגלו שזה אחד מ"מנהיגי הפורום" אל תהיו טפישים.

NacroMittler

New member
לדעתך!

לדעתך זה חולני, לדעתי לא... זה לא משהו שאתה יכול להציג כעובדה, זו דעה... לדעתי זה בכלל לא חולני, ואם היתה לי גישה לגופות, אולי הייתי שוקל את האפשרות להיות נקרומנסר... אבל אין לי, חבל... בכל אופן, אתה לא יכול לקבוע שזה חולני וזהו... כמו שאני לא יכול לקבוע שזה לא חולני וזהו...

הוא סה"כ אמר את דעתו../images/Emo70.gif

Xמה לא מובן
הוא רשם שזו דעתו.. ובמקרה זו גם דעתי.. איך אפשר להתעסק בדברים מתים
זה חולני ביותר.. זה ממש מגעיל לאכול בשר מת רק לגעת בגופה מתה או לראות משהו מת מעביר בי צמרמורות... אז לגעת, להתעסק ולאכול את זה
איך אפשר
ושוב, זו דעתי

ואני גם מודע שלכל אחד דיעה משלו

ו..שכל אחד יחיה ויעשה מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה.. כמו שכבר אמרו פה, הפורום הזה לא שדה קרב ומצד שני הפורום נמצא גם בשביל לספר חוויות, דיעות, דיונים על נושאים מסוימים וכו'...

Unblessed

New member
...

התלבטתי הרבה זמן אם בכלל להגיב לך, אבל אתה ממש לא שווה את זה. אם הייתי חושבת שיש איזשהו סיכוי שיש 2 צדדים לעניין הייתי מנהלת איתך פה ויכוח מנומס עד שנפתור את הנושא, אבל לדעתי אתה אדיוט סגור, שחצן, מאוד יהיר, בטוח בעצמך יותר מדי, ויותר מדי... איך נגיד את זה... קטין\לא בוגר בשביל להבין את מה שאני מנסה להגיד לך. אני לא אומרת שאני צודקת, אני אומרת שיש עוד דעות חוץ משלך. כשתהיה מספיק פתוח כדי להבין את זה, תחזור לפה וננהל ויכוח.

THE gray

New member
אני..

מסכים עם ההודעה הקודמת, אבל נושא ששווא לשוחח עליו. אני לא זוכר איפה קראתי אבל זה לא בהכרח עיסוק עם גופות אלא עם האנרגיה שהמת משאיר אחריו אחרי המוות, ככה שהרבה מהעיסוק הוא בבית קברות כי שמה מרוכזת האנרגיה הזאות, יש מצב?

Unblessed

New member
הנושא באמת שווה שיחוח:)

אבל לא במצב שבו אני אמורה להגן על עצמי מבורות אפילו בפורום הזה... כמו שאמתי מקודם, עיסוק עם גופות הוא לא חוקי, ולכן גם כמעט בלתי אפשרי. העיסוק רובו ככולו מתעסק באנרגיות של מוות. בית קברות יכול להיות מקום מצויין, אבל כך גם בית אבלים (עד כמה שזה נשמע נורא) או מקום בו מישהו מת. אפשר גם סתם להסתכל על מודעת אבל או על פנים של מישהו שקרוב שלו או חבר שלו מת. אני יודעת, זה נשמע לא הומני במיוחד, אבל...

למעלה