אוקי D:
לאחר שדיוויס שמע,שגם(לאליל שלו..)לטאי יש טור וגם למאט,הוא החליט שזה ממש לא הוגן!וגם הוא רוצה,אז קבלו את הטור החדש שלנו!!!! "מסביב לצלחת הראמן ב80 שניות"\דיוויס. היי חבר'ה!!! זה אני דיוויס!!(כאילו שלא ידעתם!!!) ממ..אני לא ממש יודע מה כותבים בטור אבל אני אנסה את מה שאני יכול!D: אז ככה,שנייה..הכנתי לכם פה כתבה מיוחדת..שנייה,כתבתי את זה על דף איפשהו..אז ככה- 3 ביצים. קילו עגבניות. קילו מלפפונים...האא..אופס,זאת רשימת הקניות שקן ביקש ממני לקנות,התבלבלתי..סליחה.. אז בחזרה לנושא שלנו,כן.. אז,אני דיוויס ואני מאוד שמח שנתנו לי לי לכתוב פה טור,אני יודעת שההתחלה לא ממש משהו,אבל אני מקווה להשתפר בהמשך. ועכשיו,בקשר להופעות שלנו שעדיין לא סיימנו אותם,וגם אחרי זה כמה רכילויות..אני אוהב אותן!D: ההופעות שלנו- מתוכנן מופע של קן-צ'אן שלי,של קארי,של טייקי,של קודי,של יולי,ושלי באילת,זה בגלל שהבטחתי לכמה מעריצות נלהבות שלנו שאנחנו נגיע,אם לא היינו מבטיחים הן היו קורעות מאיתנו את הבגדים!X_X אחרי המופע באילת,מתוכנן מופע בירושלים שלנו גם כן. בקשר למופעים של העונה הרביעית,אז ממש ניסיתי לברר לכם,ובסוף קואיצ'י אמר לי שיהיה מופע בתל-אביב,מופע באילת(שוב,המעריצות האלו ><)וגם עוד שני מופעים,אחד בחיפה ועוד אחד בירושלים ואם המופעים יהיו מספיק טובים אז יהיו עוד מופעים!D: ועכשיו לחלק האהוב עליי ביותר!!!רכילויות- אז ככה,קארי כנראה יוצאת עם טייקי(ארר..><) טאי ומאט יוצאים,אני די בטוח שהם יוצאים.. יולי מנסה להתחיל עם קן שלי!אבל אני לא אתן לה!!!! אה..אני וקן-צ'אן עברנו לגור ביחד *-* אנחנו עוד נתחתן!אם יולי לא תתקע לנו כל הזמן מול הפנים!!!>< ו..זהו ^^; אסטה לה ויסטה!אני אכתוב לכם שוב!עם עוד הרבה הרבה רכילויות!!!!*חיוך מרושע נוסח הקייזר*