נקפיץ...

Ray girl

New member
הקפצה+כתבה!

כל מה שרציתם לדעת על קוג'י ולא העזתם לשאול (כן כן... אני שוב מתחילה עם זה...)
שם: קוג'י מינמוטו
תאריך לידה: 24.2.91
כינוי: אין (איך שאני קוראת לו לא נחשב... X_X)
גובה: 1.65
משפחה: הורים, ואחי קואיצ'י
איך חגגת את יום הולדת האחרון?: עם החברים והמשפחה, בבית
יתרון: אני יודע לייעץ
חיסרון: אני לא יכול להתמיד במשהו...
חולשה: למיץ ענבים
צבע אהוב: כחול וצהוב
מאכל: המבורגר
קינוח: שוקולד פאי
משקה: מיץ ענבים, דה?
מספר מזל: 100
תחביבים: ללכת על חוף הים ולצפות בטלויזיה
חיה: אריה
חיית מחמד: כלב
ספורט אהוב: כדורגל וכדור עף
קבוצת כדורגל אהובה: אין
אתה הולך למגרש: כן
טירוף: הא?! (קוג'י לא הבין X_X)
בדיחה שגורמת לך לצחוק: מממ... שתי אנשים מדברים, האחד שואל: "אתה יודע מה קרה?" והשני אומר לו: "לא, מה קרה?" ואז ההוא עונה לו "לא יודע..."
במילה שאתה הכי משתמש בה: טוב, בסדר, נהדר
שחקן: קיאנו ריבס!
שחקנית: אין...
סרט: דוגמא
סוג בד אהוב: צמר
תוכנית טלויזיה: שירה בציבור עם שרהל'ה שרון ואקסיט
מושא הערצה: ג'יי ובוב השקט
סופר\ת: אסתר שטרייט וורצל
ספר אהוב: הרפתקאות הרבעייה והתוכי
ספר אחרון שקראת: "רגעי האור"
להקה: ארוסמית'
זמר: סטיבן טיילור (הסולן של ארוסמית')
שיר: פינק (ארוסמית')
המצאה דגולה: טלויזיה
עונה בשנה: סתיו
מקום בעולם: דרום אמריקה
היית גר בארץ אחרת: לא
חוף או הרים: חוף
לישון או לקום מוקדם: לקום מוקדם
חבר טוב הוא חבר ש: זה שנותן ולא דורש משהו בתמורה וזה שלא יפנה לך גב בשעתך הקשה
תלבושת מועדפת: מכנס, חולצה, ג'קט בנדנה ונעליים
חולצה או גופיה: חולצה
יש לך חברה: *מסמיק*
אהבה בלתי אפשרית: אין כזה דבר, עם רוצים-הכל אפשרי!
התאהבת במבט ראשון: לא
אתה מאמין שיכולה להיות ידידות בין גבר לאישה: כן
הגבר האדיאלי: סבא שלי
אתה אומר מחמאות?: רק למי שמגיע באמת
אתה מעדיף לכבוש או להכבש: לא זה ולא זה, טבעי
איך אתה מתקרב לנערה שאתה אוהב?: מתקרב ומתחיל לדבר איתה
אי פעם עשית משהו מטורף בגלל אהבה?: מממ... לא, לא נראה לי...
פחד: מהמנהל שלי בבית הספר
יש משהו שאתה חוזר עליו קבוע?: כן
מעשה קונדס בילדות?: כשהייתי קטן אז התעצבנתי מאוד על מישהו מהכיתה, אז הזמנתי אותו אליי הביתה, סגרתי את כל האורות והתחלתי להפחיד אותו *נזכר בילדות ומתחיל לצחקק*
למדן או עצלן: עצלן
מקצוע מועדף: ספורט
אתה מעתיק: רק כשאני לא יודע את התשובות
דאגה: חוסר מעש ושיגעון
כאב שחשת: שהכלב הראשון שלי מת, זכרונו לברכה
איחול: סאי, אתה הכלב הכי טוב בעולם!
הרמת כוסות לכבוד: החיים
המתנה הכי טובה שיכולת לקבל: את כל המשפחה ביחד
מה אתה אוהב לקבל: כרטיסי ברכה
בזבזן או קמצן: חחחח, קמצן
במה אתה מבזבז את הכסף שלך: אני קמצן, אני לא מבזבז
תמונה להקפיא: תמונות מהסרט "דוגמא"
מאמין באלוהים: כן
על מה אתה מודה לו: על החיים
על מה אתה מבקש סליחה: על מעשה הקונדס שלי...
זמן ביום: ערב-אחר צהריים
מה זה הפירסום: בשבילי? חתימות
למה?: מי יבקש חתימה ממך עם אתה לא מפורסם?
יש איזה באסה בלהיות מפורסם?: אין לך פרטיות כל כך...
משנה מה אומרים אליך?: נמאס לי מלשים לב על זה, 90% ממה שהם אומרים זה לא נכון
ממי אתה מבקש עצות?: טאקויה
כישלון: שלי? מבחנים בתנ"ך
זיכרון יפה: יום הולדת 4
חלום: שיהיה שקט ושלווה בעולם
משהו שלא הצלחת בעבר ואתה רוצה עכשיו: להצליח במבחן בתנ"ך
הבושה הכי גדולה: אני לא מספר! חיחיחי
יציאה אידיאלית: עם הבחורה שאני אוהב, אל חוף הים
מה אתה אוהב לעשות ביום גשם?: להמשיך לישון בתוך המיטה שלי מחשיב את עצמך כחתיך?: לא...
זמן חופשי: צפיה בטלויזיה
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 20 שנה?: עובד בבורסה (חיחי), מליונר (חיחי) ורווק
עם היית צריך להודות למישהו, למי היית מודה?: להורים שלי
3 דברים שהעניקה לך העבודה: הרצון לחיות, בידור, ומילוי שעות פנאי
אתה אוהב לנסוע: לא, אני אוהב לטוס *_*
עם היו נותנים לך כרטיס, לאן היית טס?: הוואי
למה אתה מתגעגע?: לכלב הקודם שלי
איזה דברים מעצבנים אותך: המורה שלי לתנ"ך והכלבים של השכונה
מה מרגש אותך: האכפתיות בין האנשים שאתה אוהב
מילים אחרונות?: קיאנו לשילטון!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
דבר המומחים על כול זוג../images/Emo23.gif

שלום לקוראי העיתון הכי חם ברשת בנושא דיג'ימון,יום האהבה אומנם חלף עבר אבל הבאנו לכם ניתוח מעמיק של הפסיכולוג השכיר שרגא(רק שרגא,יש כאלה שקוראים לו 'שרגא גע גע גע ונתח לפרטים'),שרגא ינתח את טיב הקשר בין כול הזוגות שדווחו החל מהגיליון הראשון,חלקם כבר מזמן לא ביחד אבל שרגא אוהב לבחון זוגות וקשרים,ככה הוא לומד על האדם ומכיוון שהכוכבים של דיג'ימון מאוד מעניינים שרגא בהחלט הולך להתאמץ. פרט נוסף שחשוב שתדעו על שרגא זה שהוא קצת לא בריא בנפשו ולכן אומר לעיתים דברים שקשר בינם לבין המציאות מקרי. מיד יתחיל הניתוח(בהודעות חדשות,זה יקח איזה חצי שעה כול הודעה...),מקווים שתהנו(אם זה יצליח שרגא יוסיף לכתוב לעיתוננו),המערכת

Digi Lista

New member
שרגא מדבר על אהבה וזוגיות בצוות.

ליווינו אותם מהרגעים הראשונים,עברנו(ועדיין עוברים) איתם ביחד את כול החוויות ולכבוד יום האהבה שהיה בשבוע שעבר החלטנו לחזור ולראות מה קרה עם כול זוג(מדובר רק על זוגות מהצוות,זוגות של הכוכבים עם כוכבים מסדרות אחרות יתוקצר בסוף,אם כי שרגא לא ממש מכיר ולא יוכל לשפוט...) מאז הידיעה הראשונה ולשמוע את חוות דעתו של שרגא(כול גיליון יכנס לכתבה נפרדת). הזוג הראשון שדיווחנו עליו בעיתון בתאריך ה28.4.2003, את הידיעה העבירה ווילו: "מסתבר שיש רומן מאחורי הקלעים של דיג'ימון,הרומן הוא בין קארי(כן,כן קארי שכולנו מכירים..)לבין טאקטו(כן,נער המשקפת החביב..)הרומן החל מתי ששניהם נפגשו במאפיה של הוריו של טאקטו,טאקטו הכין באותו הזמן לחם טרי וחם,וקארי נכנסה למאפיה כדי לקנות לחם לארוחת הערב שהיא תיכננה להכין.. השניים הביטו זה בזה זמן רב..עד שהתנור צילצל להוצאת הלחם,טאקטו ניגש לעבר התנור והוציא ממנו לחם חם ומכר אותו לקארי,קארי טעמה מן הלחם ובאותו הרגע הרגישה את טעם האהבה." ווילו הביאה את תגובתם של שאר החברים בצוות,אולם כבר באותה הידיעה קארי התגלתה כפרפרית רצינית וחבריה לצוות טענו שטאקאטו הוא לא החבר צוות הראשון שיצא איתה,מה גם שהילה כתבתינו שנעלמה לאחרונה(אמרת שאת חוזרת ונעלמת...)הביאה אחר כך פרטים אחרים(על זה בהמשך)
שרגא אומר: "כשנפגשים במאפייה של ההורים ברור שזה עניין לא רציני,צריך לחכות לפני שפוגשים את ההורים,כאן קארי באה למאפייה וטאקאטו אפה לחם,נראה לכם שלחם זאת אהבה אמיתית?לפי מה שמאט שותפה לעבודה אמר מדובר בסטוץ חד פעמי ואני ניאלץ להסכים איתו שאהבה לא קונים במאפיה!
בהמשך הגיליון דיווח מילי(...) על קשר מתהווה בין מימי לדיוויס שבסדרה לא בדיוק יצא להם לעבוד הרבה ביחד(היו סצינות מועטות): "לפי מה שנודע לי, כשמימי ביקרה ביפן (אחרי שהיא עברה לאמריקה), היא פגשה בדיוויס, שכמו שידוע לכולנו, אוהב להכריח אחרים להיות חברים שלו. בכל-אופן, השניים נראים ביחד מחובקים כבר כמה חודשים (בערך שלושה)"
שרגא אומר:"עצם זה שהם לא עבדו הרבה ביחד ונהיו חזק בזוגיות רק כשמימי באה לביקור אומר שזה לא ימשך הרבה זמן,זה רומן של חופשה ולא יותר להערכתי,עובדה שכשממשיכים לקרוא מגלים פרטים אחרים על השניים אז זה אומר שאני צודק,תמיד.
בראיונות עם הילה אמר טאקאטו כי הוא מאוהב בהילה עצמה וקארי סתם גרמה להילה להחטיף לה מכות,במקביל השמועות סברו שקארי בכלל עם יולי(ויולי בעצמה מתפרפרת עם חצי עולם),נדון בזה כשיגיע הזמן. נחזור לזוגות בגיליון הראשון... אחד הזוגות שעקבנו אחריהם גם בסדרה וגם בכול גיליון כמעט הוא קן ודיוויס,את הידיעה הראשונה על היחסים ביניהם מחוץ לצילומים הביאה לנו טלי: "דיוויס וקן נתפסו מתנשקים על הסט! *דיוויס? חשבנו שאתה מאוהב בקארי?!* דיוויס: קארי? היא חמודה אבל אנחנו רק ידידים. קן הרבה יותר שווה! והוא גם מנשק יותר טוב ^_^ *ניסינו להוציא מקן תגובה אבל הוא רק הסמיק בלי להגיד כלום. מתחקיר מעמיק יותר עולה כי דיוויס וקן היו ביחד גם כשקן היה הקייזר, אבל קן עזב לעולם הדיגיטלי לאחר שדיוויס התאהב בקארי. מסתבר שהסיבה האמיתית שהוא חזר להיות טוב היא כדי שדיוויס יאהב אותו שוב (ונראה שזה עבד!)."
שרגא אומר:"יאמי.בא להביא לזוג הזה עוגה ולהלביש אותם בגדים חגיגיים כדי שיתחתנו,אם כבר בתחילת הצילומים הם היו ביחד לדעתי יש להם עתיד גדול,מה גם שאני מחבב את השניים האלה כזוג,קן צריך להתגבר קצת על הדכאונות שהוא חטוף לפעמים והכול יהיה בסדר איתם,אוהב אתכם חבר'ה
זוג נוסף שהתחיל את יחסיו כבר על הסט הוא טאי ומאט,נייקו הייתה הראשונה שעידכנה אותנו בפרטים: "כרגע קיבלתי דיווח ישר מהמיטה של מאט אישידה וטאי קאמיה! די לכל השמועות! מאט אישידה וטאי קאמיה הם זוג!!"(דנה הוסיפה פרטים נוספים על הזוג באותו הגיליון)
שרגא אומר:"אולי הם היו זוג עוד לפני הסדרה ולכן מאט קיבל את תפקיד הזאב הבודד שהיה מיועד לטאי בהתחלה ולהיפך?אולי הכול היה חלק מקומבינות?מאט הוא בלונדיני וטאי עם שיער חום,בדרך כלל התדמית של בלונדינים היא שהם טיפשים אבל בסדרה הכול התהפך,לדעתי במציאות שניהם אינטיליגנטיים,את מאט ראיתי באיזו מסיבה והוא נחמד,אני צופה למערכת היחסים הזאת הצלחה"
מיד נעבור לגיליון השני(אני מקווה שאני אספיק את כול הגיליונות היום+עוד משהו שנזכרתי שקשור ליולי)...

Digi Lista

New member
שרגא מחווה דיעה על הזוגות בגיליון 2

יולי דווחה כשתיינית לא קטנה והתחילה עם מיוטיסמון במסיבה,השניים חגגו בטירוף אך אין אישור רשמי וכשביררנו קיבלנו את התשובה הבאה: "אנחנו רק ידידים,אם היינו חברים לא היינו מכחישים", כשפנינו לדוברי הכוכבים קיבלנו את שתי התשובות הבאות: האמרגן של יולי:"אם ליולי היה רומן ועוד עם מיוטיסמון הייתי יודע על כך,הם רק חברים טובים על הסט ונהנים לרדת על שישיית פחיות בירה אבל הם לא זוג." מיוטיסמון(הוא פשוט אכל את האמרגנית שלו ועוד לא נמצאה לה מחליפה,הוא לא רוצה אמרגנים בנים):"הדברים שראיתם הוצאו מהקשרם,כול עוד אין לכם הוכחות חותכות תפסיקו לזבל ת'מוח או ש..."(פחדנו לבחור באו ש...אחרי הכול להתעסק עם מיוטיסמון זה לא עסק משתלם,אנחנו רוצים לחיות לפחות עד הביקור...)"
שרגא אומר:"יולי והערפד המחומצן היו שיכורים,זה לא נחשב אבל הם זוג שיכול להצליח לו בעיקר בשביל מסיבות,כלומר זהו קשר בלתי מחייב ובלתי נחשב,הם היו שיכורים,תפנימו"
כמה זמן אחר כך דיווח מילי(...) את הידיעה הבאה: "כזכור לכם מהעונה השנייה, יולי כל הזמן התלהבה רק מלשמוע את השם "מימי", שלא לדבר על מה קרה כשהיא פגשה אותה. ובכן, גיליתי שהסיבה לכך היא העובדה שיולי מאוהבת במימי!!!!!!!!!!!"(מימי אגב דווחה קודם כבת זוג של סורה)
שרגא אומר:אממממ זוג בנות...אני אוהב זוגות כאלה...הלכתי לאכול סוכריה מרוב הנאה"
(שרגא,אם תמשיך ככה ניאלץ לפטר אותך...) באותו הגיליון הגיע מכתב למערכת ובו שאלה האם קן ומאט זוג,ווילו יצאה לשטח וגילתה את הדברים הבאים: ""שלום מאט!" מאט:שלום!נחמד לדבר איתך שוב! גם איתך..אז איך המצב האישי והמקצועי שלך ושל קן? מאט:המצב המקצועי שלי ושל קן מצוין!ולמה את מתכוונת כשאת אומרת אישי??!! ובכן..אממ..ישנן..אממ..שמועות עלייך ועל קן.. מאט:איזה שמועות?? שאתה וקן..טוב..יש ביניכם רומן,האם זה נכון??! מאט:לא!אילו רק שמועות,כולם יודעים שהאהוב שלי זה...אוי לא!אני מאחר יש לי עכשיו הקלטה עם קן!! אבל מה עם האהוב שלך?? מאט:אין לי זמן עכשיו!נדבר יותר מאוחר!!"
שרגא אומר:"אני מבולבל,קודם כתוב שדיוויס וקן זוג ועכשיו מאט וקן,מאט וקן הם כמו אחים באופי וקן הוא הזאב הבודד בעונה השנייה שחווה דברים דומים למה שמאט חווה בעונה הראשונה,הם נראים לי מתאימים אבל אני לא בטוח שבמובן רומנטי,אם שמתם לב מאט אמר שהוא וקן לא ביחד ואהובי זה מישהו אחר(טאי?)ככה שהשאלה שלכם על הזוג הזה לא במקום.תודה ושלום."
שרגא ימשיך לנתח את הזוגות גם בגיליון השלישי,חכו...

Digi Lista

New member
שרגא מכניס לכולם בגיליון השלישי...

קן קיבל דובי מדיוויס(אחרי שהשניים נראו רבים במסיבה בה יולי השתכרה) כפי שווילו דיווחה לראשונה: "האם לדיוויס יש דובון? דיוויס:בפעם ה100 אין לי דובון!!!!!!הדובי שהחזקתי היה מתנה לקן!! תירוצים..תירוצים..מתנה לקן ב12 בלילה?!אני לא חושבת.. דיוויס:זאת האמת!!!" טלי הוסיפה את הראיון הבא: "דיוויס טען שהוא הביא לך דובי ב-12 בלילה* קן: *מסמיק* [הוא עושה את זה הרבה לא? ] כן.. זה נכון... *אבל ב-12 בלילה??* קן: זה בגלל שהמפיקים ביקשו שנפסיק להיפגש כי זה פוגע במוניטין של הסדרה.. אז הוא צריך לבוא בשעות כאלה. אבל לא אכפת לי, לפעמים הוא גם נשאר לישון *מסמיק יותר חזק* *המפיקים ביקשו את זה? זה קשור לסיבה שבגללה רבתם במסיבה?* קן: בקשר לזה. זה היה ממש אחרי שהמפיקים ביקשו מאיתנו את זה, ואני הסכמתי, אבל דאי-צ'אן התנגד... אז רבנו.. אבל אז הוא שכנע אותי שמה שחשוב זה שאנחנו נהיה מאושרים ולא מה שהמפיקים רוצים... אז השלמנו *מחייך*
שרגא אומר:"אני אוהב לדוש ביחסיהם של בני הזוג הללו אולם ה]הפעם אני מנוע מלהוסיף"
מילי גילה לנו סקופ על הנרי וטאי: "בזמן שהנרי וטאי רקדו ביחד את ריקוד האחים הם התאהבו אחד בשני כשטאי גילה את כישרון הריקוד של הנרי. הנרי התאהב בטאי בגלל היותו נער המשקפת הראשון ואהוב על כולם, וגם על הנרי. "(שנייה עברה והנרי נתן לווילו וידוי אהבה ככה שאולי לא כדאי לסמוך על זה,אחרי הכול כרגע אנחנו יודעים באופן רשמי שהנרי וריקה חזק בזוגיות,נגיע לזה)
שרגא אומר:"טפו,טפו,טפו הנרי וטאי?השילוב ביניהם יהיה הנטאי?אוי ויזמיר,שומו שמיים,כואב לדבר על השניים האלה ביחד,זה כואב אפילו לנשום,אני מכחיש כול קשר לידיעה,טאי לא עם מאט?שישאר עם מאט לא עם הנרי"
(הערת:"אנחנו במערכת לא אחראיים לדברים של שרגא אולם אין אנו פוסלים שום קשר והנרי וטאי זה שילוב רומנטי ששווה לבחון...) במקביל דווח בגיליון על חתונה של מימי עם יולי בארץ(האם ומתי באמת החתונה מתקיימת?מי היה ומתכוון לסקר?),במקביל דווח שקארי מקשה על יולי בנושא החתונה,מימי מתחתנת עם ג'ו בידיעה הבאה באדיבותה של הארוקה(לאן גם היא נעלמה?): "טוב, תתכוננו לידיעה לא צפויה במיוחד... מימי מתחתנת! ולא, לא עם סורה. החתן המאושר הוא לא אחר מג'ו קודו, סטאג'ר לרפואה כירוגית. מימי: נמאס לי מחיים חסרי פואנטה, ואני אוהבת את ג'ו. אני שמחה שיש לי מישהו כמוהו. ג'ו: אני אוהב את מימי. אני פשוט אוהב אותה. אין כאן שום אינטרסים ושום חישובים. חכי, מימי צ'אן! אני בא!"
שרגא אומר:"אני צריך לעכל מה שהולך אצלכם...אבל בואו ננסה לפשט את העניין לזוגיות של מימי ושל ג'ו,לדעתי זה השילוב הכי גרוע שיכול להיות,מימי עסוקה באופנה ובמראה החיצוני ולג'ו יש גבות עבותות וגוף שעיר של עכביש ארסי סטייל דאקוגומון,אולי זה ככה רק בסדרה אבל אני לא הייתי נותן להם צ'אנס כזוג לאורך זמן,נראה שמימי לא תתרום לג'ו לתדמית..."
(מה שתגיד...) המשך הגיליון השלישי והבאים אחריו יכתבו בזמן הקרוב.

blitzmon

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי! XD

דאיקן, טאיטו, טאקוג'י ו...הנטאי?!
זה מתאים בול! הנרי+טאי=הנטאי

Digi Lista

New member
נקפיץ...

אחרת איך אני אזכור שהבטחתי לכתוב משהו שתיכננתי כבר לפני יומיים?...

למעלה