נקפיץ...

Goggle Girl

New member
"סגוד לי ואסגוד לך"

הוא מביא להם לקוחות, הם מביאים לו את הנפשות של הלקוח. עובד מצויין ^_^ חושבים הוא יוכל לעזור לי? אני אוטובוס יחיד בחברת ההסעות של הפורום, ואין תקציב P:

lori4

New member
שוקלת ברצינות...

להכות את סטטה, אבל אם אני אכה אותה אני אצטרך להתאמץ דבר שיגרור שיעולים בלתי פוסקים, ובסופו של דבר לי יכאב... אני שונאת רופאי שיניים ואורטודנטים, שונאת.

Goggle Girl

New member
הרופא שיניים שלי בסדר

אני ממש אוהבת את הצחוק הזדוני שלו. מהאורתודנט ברוך שפטרנו

רופאי שיניים זה דבר מרושע \:

אני שונאת אותם!ופוחדת גם מטיפולי שיניים!!אני תמיד בורחת כשמדברים על זה... זה כואב ומפחיד \:

Ray girl

New member
למה אתם משנים נושא?!

זה העיתון! דבר קדוש! אין לכם בושה?!

Goggle Girl

New member
סקווווופ!

ידיעות ראשונות הגיעו אלי בנוגע לאח שראינו קודם מבין התאומים! תמונות נדירות שהגיעו לידינו אך נעלמו ממשרדי המערכת במסתוריות מראים שקוג'י שלנו, או יותר נכון שלי P:, אבל שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אז לקוג'י. היה. גשר! כן כן, לא חלום, ילדותו של קוג'י הייתה קשה עקב העובדה הזאת. בייחוד בעוד שלאחיו לא הייתה בעייה כלל במראהו. בראיון בלעדי (נעלתי את עצמי יחד איתו בחדר המלון) השגתי מעט תשובות. אז תגיד, קוג'י, זה נכון מה שאומרים? עברת יישור שיניים? -קוג'י מסמיק קלות ונע באי נוחות בכורסא- קוג'י: אם, אר, אה... כן. זה היה מלידה, או... קוג'י: זה היה בגלל ריב מטופש עם אחי. לא קנו דובי חדש, והוא רצה גם אחד, אז הוא אחף אותי במדרגות. 0.0 ויצאת רק עם יישור שיניים?! קוג'י: כמובן שלא. אבל אף אחד לא ייצחק על בחור עם גבס. אווץ' >.< קוג'י: כן. בגלל זה התחלתי ללמוד אומנויות לחימה. ולכן היה את הקטע המגניב בפרק השני עם המוט? *_* -קוג'י מסמיק טיפה יותר ומתחיל לחפש דרכי בריחה- קוג'י: אם, לא. זה פשוט היה בתסריט. אבל זה היית אתה, לא פעלולן. קוג'י: רק מחוסר תקציב. >.< אוף! אהם, כן, בחזרה לענייננו. אזכמה זמן נמשך הטיפול? קוג'י: שנתיים. 0.0 מנפילה במדרגות? קוג'י: כן. אבל זה היה שווה את זה. עכשיו יש לי חיוך יפה יותר מלקואיצ'י. -קוג'י מספק לנו חיוך מלא אך שכחתי את המצלמה- וואו. o.o טוב, תודה על הראיון. קוג'י: תודה לך. *קופץ מהחלון* 0.0 חזור הנה!

Goggle Girl

New member
כתבת המשך! על מי קוג'י נפל?!?!

כפי שנאמר בכתבה הקודמת, קוג'י קפץ מהחלון כי עדיין הדלת הייתה נעולה על ידי 0.0 אך אבוי... לו רק הוא היה נופל על האדם הנכון... עדי ראייה מדווחים שכאשר טאקויה שלנו יצא לשחיית הצהריים שלו, חשכו עיניו ועולמו חרב עליו. קוג'י שלו, קוג'י יקירו, הבחור שיחד איתו יצא מהארון... היה בתנוחה מאוד לא סימפטית ואפילו די מפלילה עם מי שרבים מחשיבים גיבורה האמיתי של העונה... נימון. וכאילו שזה לא היה מספיק, קוג'י ניראה אוחז בידיו את מכנסיו האהובים של הדיג'ימון הצהוב, ושניהם הסמיקו כמו עגבניות. ברגע שהם הבחינו בטאקויה פעור הפה, קוג'י ניסה להסביר, בעודו ממלמל דברים על פאנגירל מטורפת וחדר נעול וקפיצה לחופש, ומנופף בידיו בפראות. נימון, מצידו, טיפס אל גבו של קוג'י וניתלה אל צווארו. עדי ראיה בלובי המלון סיפרו לאחר מכן שטאקויה רץ לחדרו במדרגות, את כל ה27 קומות. קוג'י ניסה לרוץ אחריו, מכנסיו של נימון עדיין בידו ונימון על צווארו, אך בפעילות רגליים מדהימה הצליח נימון להאחז במעקה הלובי ומאז השניים היו תקועים למשך כחמש שעות, עד שבא צוות האבטחה לטפל במצב. נימון שקיבל חזרה את מכנסיו הסמיק ואמר שזו המתנה הכי יפה שאי פעם קיבל והבטיח להיות לאישתו של קוג'י, בעוד קוג'י רץ לחדרו של טאקויה. ומה שקרה שם... בכתבה הבאה

Goggle Girl

New member
עוד כתבה! ריב אוהבים?!

והעיקר אחר כך ליסטה תגיד עלי שאני אוטובוס
אהם. לאחר התקרית בלובי נימון כינס מסיבת עיתונאים והכריז רשמתי על אירוסיו לקוג'י. זעקת אימה שנשמעה כמו "ללללאאאאאאאאאא!" ארוך בקול שדומה מדי לטאקויה הרעידה את המלון. מצלמות האבטחה צילמו את קוג'י עומד ודופק שוב ושוב על דלת חדרו של טאקויה. לאחר כ20 דקות הדלת מפתחה ודברים החלו לעוף. בתחילה היו אלה פרטי לבוש שונים. לאחר מכן נעלים ואז רהיטים קטנים. העדות נפסקה כאשר בובה קטנה בדמות אגומון פגעה במצלמה. כעבור כשעה וחצי ניראו קוג'י, טומי וזואי יוצאים מהמלון, טומי נדחף מעט וזואי מנסה לנחם את קוג'י הנסער שפריטים שונים עדיין היו תקועים בשערו. נימון ניראה רודף אחריהם לאחר זמן קצר והחל מרדף ברחבי העיר.

Digi Lista

New member
טאי ודי(הטור של טאי)

אהלן חבר'ה מה קורה?זה טאי בטור שלו. אני חייב להתחיל בכול הכבוד לכם(ולי...) בזכותכם עוד שני כוכבים אהובים וחברים שלי הצטרפו לעיתון בכתיבת טורים(אני קצת לחצתי וקצת רמזתי כמה זה כיף לכתוב טור בעיתון שלכם),רק תיזכרו מי היה הראשון(זה הזמן לתת לי את המחמאות...תודה,תודה,תודה אני מסמיק...תמשיכו...)... אנחנו עדיין בארץ,המופע הגדול יערך בשבוע הבא,המופעים הקטנים מתחילים במקביל ברחבי הארץ,את המופע הגדול שיכלול את כולנו אני ממליץ לא להחמיץ(השקענו בו את כול מה שיש לנו, ויש לנו!),גם את הקטנים לא אבל הם פחות מושקעים... היום יום האהבה,בעודי בישראל התלבטתי איך לחגוג את היום הזה,האם ללכת לפסטיבל האהבה בצמח(ריקה הלכה לשם,למי שקרא את הגיליונות הקודמים בטח יש מושג מה ליתר דיוק את מי היא מחפשת שם...)הנרי כמובן נגרר אחריה וגם מאט החליט שחברתם עדיפה על חברתי,הבוגד. אני לעומת זאת לא יודע מה אני רוצה ולא יודע מה יחסי לאהבה,כלומר אני אוהב ובעד אהבה מכול סוג שהוא אבל אני לא בטוח שאני מוכן לקשר מחייב אם אתם מבינים למה אני מתכוון,כול הזמן שולחים לי מכתבים והעיתונאים מנסים לחקור בזוגיות שלי(שכרגע אין לי ממש כאמור),אני לא יודע איך להגיב להכול ובטח שאין לי מושג מה לייעץ בעניינים של הלב(הייתי אומר בינו לבינה אבל מה רע בבינו לבינו?או בינה לבינה?אני בעד אהבה ולא משנה מה ומי),לדעתי אהבה זה קטע של בנות...לא,זה ניסוח גרוע אבל לפחות ממה שאני יודע חצי מבנות הצוות(לא רק הכוכבות,יש צוות שעושה מלאכה קדושה מאחורי הקלעים)נורא מתרגשות מהיום הזה והדיבורים כבר שבוע הולכים בנוסח "יואו אני מקווה שאהובי/אהובתי ישלח/תשלח לי כרטיס ברכה" או "יאאאאאאייייייי יש הצעות מה לכתוב בצירוף השוקולד והפרחים?" או "כמה רומנטי" ועוד דברים דומים בסגנון משתפך,זה קצת צובט לי ב
אבל אני כאמור לא נותן לעניינים שולים כאלה להטריד אותי(חוץ מיזה שתמיד אני יכול לצאת לבלות עם מעריצות,אני הרי לא כזה זקן)... אני חייב לספר לכם כמה אנחנו מתרשמים מהאץ שלכם,היא כול כך יפה,שמעתי שאתמול היו שני פיגועים ואני רוצה למסור בשמי ובשם כול הצוות החלמה מהירה לפצועים, ולמשפחות ההרוגים(לא הרבה למזלנו)מי יתן ולא תדעו עוד צער,כולנו מרכינים את ראשינו,ידענו שבישראל קצת בעייתי אבל לראות את התמונות על הבוקרגרם לי רק להבין כמה קשה לכם וכמה אנחנו הולכים לעשות לכם שמייייחחחחחחחחח!!! יאללה אנשים,תחייכו ואל תתנו לעצב לשלוט בכם(בסדרה הדגמנו את זה בעזרת אוקיינוסים,מערות,דיבוק ובעונה הזאת קואיצ'י הדגים את זה כשהיה דאסקמון). אגב התמונה הפעם היא מהבוקר אגומון ואני על גג המלון(בטור הבא אני אולי אסביר מה חיפשנו שם). שלכם תמיד, באהבה עצומה נשמות,טאי.

Goggle Girl

New member
גם לקוג'י יש עכשיו טור!!!

זאב בודד בע"מ ................................. ................................. ................................. כן, טוב, עליתם עלי. אין לי שמץ איך להתחיל לכתוב לכם את הטור הזה. אני כאן, במלון, בחדר נעול... פשוט סכנה להסתובב אצלכם ברחוב, אתם יודעים? לא, אני לא מדבר על פיגועים ותאונות דרכים. אל תיקחו את זה אישית, אבל אני מדבר עליכם, המעריצים! זה כבר חדר המלון השביעי שלי ואני עדיין יודע שמישהו עומד שם בחוץ פשוט מחכה שאני אצא בשביל או לזרוק עלי ממתקים, או פרחים, או את עצמו, או פריטי הלבשה תחתונה כלשהם. וכאילו שאני צריך את זה על הראש. אני לא יודע אם אתם יודעים... על מי אני עובד, בטח שאתם יודעים. לפני כמה זמן קיבלתי הצעת חתונה בסגנון דיג'ימוני. אני אלבש חליפה והכלה תלבש זוג מכנסיים. על מה אני מדבר, אין חתונה! הנימון הזה מתחיל להשפיע עלי... ועוד הוא הרס לי את התוכניות! שמעתי יום האהבה, פסטיבל שמה בכינרת, בילויים, מסיבות, עניינים, וכמובן שתכננתי ליראות את טאקויה-צ'אן שלי... אר, את הבחור ההוא בבגד ים... אר, לבלות איתו יום... אר... הוא הזמין אותי לפסטיבל ואין לי משהו יותר טוב לעשות אז הסכתי, תעזבו אותי בשקט! אבל כמובן שלא, אני עכשיו תקוע כאן בחדר בגלל הגוש הצהוב הזה! הייתי מושך לו במכנסיים, זה ניראה כואב כל פעם שבוקומון עשה את זה. אבל אתם יודעים מה?! לא יכולתי! המכנסיים שלו היו לי ביד! ארררר! וטאקויה ראה את זה! הוא ניראה כל כך מאוכזב, כל כך נסער... הייתי פשוט קופץ מהחלון! שוב! אבל עם המזל שלי, אני בטח אפול על גרומבלמון או משהו כזה. עצם המחשבה על זה לבד עושה לי חררה, אבל אם מישהו ייראה... טוב, אין לי יותר מה לכתוב, ואני לא רוצה לדכא אתכם יותר מדי. יאללה חברה, תהנו, תבלו, ואל תיפלו על דיג'ימונים צהובים שומרי מכנסיים. אז תשמרו על עצמכם ואחד על השני, שלכם, קוג'י

Ray girl

New member
הטורון של קואיצ'י

ויוה לה קואיצ'י (קואיצ'י: לא אני המצאתי את הכותרת!!!!) הי חבר'ה מה קורה? אני קואיצ'י (יס יס, לא כותבים עליי הרבה, פוגים!) ולי בניגוד לאחרים יש מה לכתוב! מוהאאהאהאהאההא (הערת אמרגן: מצתערים, הוא פשוט שתה הרבה מאוד מיץ פסיפלורה...) נידבק לי השיר לדוד מושה הייתה פרה (איה איה איה או!) בגלל שמשעמם לי הנה השיייייייייייייייר: לדוד משה הייתה חווה (איה איה איה או!) ובחחוה הייתה פרה (איה איה איה או!) ומומו פה ומומו שם, מומו מומו כל הזמן לדוד משה הייתה חווה (איה איה איה או!) ולחווה הייתה כבשה (איה איה איה או!) ומה מה פה ומה מה שם, מה מה מה מה כל הזמן לדוד משה הייתה חווה (איה איה איה או!) ובחווה הייתה.. מממ... כינה! (איה איה איה או!) אין קול פה ואין קול שם אין קול אין קול כל הזמן לדוד משה הייתה חווה (איה איה איה או!) ולחווה הייתה סורה (XD) (איה איה איה או!) וטאי די פה ודי טאי שם טאי די טאי די כל הזמן לדוד משה הייתה חווה, אייייייייייי אהההההההההההה איייייי אהההההההה אווווווו אי אי אי אי הוייסה! הסוף!!!! אמרגן: *ברגע זה קואיצ'י מאושפז בבית משוגעים, אימכם סליחה*

moon flower

New member
אם, אני ינסה על קוז'י...

באתי לצאת למסדרון וללכת לחדר של טאקויה-צ'אן אהובי (^-^), התחלתי לדפוק שוב בדלתו מקווה שלא יהיו לו חפצים זריקים בסביבה, הוא פתח את הדלת עם עיניים אדומות מדמעות, איך יכולת! ואני שמחתי עלייך!, צרח טאקויה-צ'אן שלי, טאקויה-צ'אן, תן לי להסביר! הורדתי את הבנדנה בראשי, הקטע הזה תמיד הדליק את טאקויה-צ'אן המתוק והאהוב, עיניו החלו לנצנץ, אתה זוכר קוז'י-צ'אן!, לא שחכת אותי ולא בגדת בי!, בוא תיכנס, הוא אמר בקול מאושר, תראה מה קניתי! הוא קרא!, והראה לי פיג'מה ורדרדה עם לבבות, ווא! קראתי בהתפעלות, זה כזה חמוד טאקויה-צ'אן, לך תמדוד!, הוא נכנס לשירותים וקרץ לי, בינתיים נימון נכנס לחדר... קוז'י ארוסתי! הוא קרא והגיש לי טבעת עם מכנסיים (?!), טאקויה-צ'אן שלי שמע את נימון ויצא מהחדר האמבטיה חצי בוכה, (וגם חצי לבוש), צא מהחדר יחד עם כלתך בוגד!!! קרא טאקויה-צ'אן אהובי, שפתי החלה לרעוד (לא אני לא קרוב רחוק של ארעפת...), ורצתי מהחדר בבכי, אוחז במכנסיו של נימון, במסדרון התנגשתי בבוקומון, נימון בלע את רוקו, איך יכולת נימו-צ'אן שלי! קרא בוקומון והחל לרוץ, (נימון מסתכל במבט תמים)...

Goggle Girl

New member
ממשיכה! D:

אבל לא בגוף ראשון כי זה בלתי אפשרי. ואלו כתבות, רק הטורים בגוף ראשון, אוקיי? והטור על קוג'י שלי! "אאאאאאאה, אני לא יכול יותר!" קרא קוג'י וקרע את המכנסיים לשניים. נימון שבדיוק בא לקראתם נדהם. "קו, קוג'י-צ'אן..." מבלי לאבד אף רגע נוסף, קשר קוג'י את שני הניג'וסים אחד לשני ולדלת החדר ופרץ שוב לחדרו של טאקויה. "אתה, צא מהחדר!" "אתה בא איתי!" אמר, וזרק את אהובו מעבר לכתפו. "קוג'י!" "שתוק!" בצעד נחוש, עזב קוג'י את החדר ושניהם תפסו אוטובוס לפסטיבל האהבה בצמח. איש לא שמע מהם מאז, למרות ששמועות מדווחות על זוג מסוכן אי שם ליד הכינרת

למעלה