נפרדים לשלום

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

1ספי11

Well-known member
זה נחמד בתיאוריה. זה לא רלוונטי בעולם המעשה והמציאות. יש הבדל שמיים וארץ בין מחבלים ערבים למחבלים יהודים, מכמעט כל בחינה אפשרית. זה בהחלט משליך גם על שיקולי הענישה ובוודאי על ההרתעתיים שבהם. לגיטימי לחלוטין ותואם לחלוטין את מטרת הצעד המדובר.
אולי אתה צודק. רצח של יהודי על ידי ערבי לא דומה לרצח של ערבי על ידי יהודי .
הרי היהודי הוא גזע עליון וטבעי שירצח את הערבי.
לכן גם ביטלנו את המעצרים המנהליים של פורעים יהודים כי מה הם בסך הכל עושים.
כמובן שאי אפשר לקרוא למערכות חוקים שונות אפרטהייד.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא, לא קשור ל"גזע עליון" ושאר המצאות של תוקפים פבלוביים שמתקשים בדיון ענייני בלי להמציא דברים חסרי כל רלוונטיות כאילו זאת עמדת המתדיין מולם, רק כדי להקל על עצמם את ההתקפה. קשור למערכות שבמסגרתן פועלים המחבלים. כך למשל מחבל ערבי פועל עם מערכת תמיכה שלמה מאחוריו (גם אם הוא מוגדר כ'מחבל בודד'), עם תמיכה מורלית שלמה של עמו והנהגתו וכו'. לעומת זאת מחבל יהודי, הבודדים שהיו, מוקע מיד על-ידי כמעט כל החברה בישראל, בוודאי על-ידי הנהגת המדינה, הוא מטופל משפטית בכל חומרת הדין וכו'.

כאמור, הדברים פשוט לא דומים בשום צורה. גם לא אם נורא נורא מדגדג לנו להשוות משל היינו איזו מדינה אובייקטיבית באוקיינוס השקט שלא יודעת מה קורה באמת.

כל הנ"ל אגב נכון גם אם מדגדג לך להכניס את אירועי ההתפרעויות (כפי שהן מכונות לעתים) האחרונים באיו"ש, על אף שאיש לא הוגדר שם כמחבל.

1ספי11

Well-known member
לא, לא קשור ל"גזע עליון" ושאר המצאות של תוקפים פבלוביים שמתקשים בדיון ענייני בלי להמציא דברים חסרי כל רלוונטיות כאילו זאת עמדת המתדיין מולם, רק כדי להקל על עצמם את ההתקפה. קשור למערכות שבמסגרתן פועלים המחבלים. כך למשל מחבל ערבי פועל עם מערכת תמיכה שלמה מאחוריו (גם אם הוא מוגדר כ'מחבל בודד'), עם תמיכה מורלית שלמה של עמו והנהגתו וכו'. לעומת זאת מחבל יהודי, הבודדים שהיו, מוקע מיד על-ידי כמעט כל החברה בישראל, בוודאי על-ידי הנהגת המדינה, הוא מטופל משפטית בכל חומרת הדין וכו'.

כאמור, הדברים פשוט לא דומים בשום צורה. גם לא אם נורא נורא מדגדג לנו להשוות משל היינו איזו מדינה אובייקטיבית באוקיינוס השקט שלא יודעת מה קורה באמת.

כל הנ"ל אגב נכון גם אם מדגדג לך להכניס את אירועי ההתפרעויות (כפי שהן מכונות לעתים) האחרונים באיו"ש, על אף שאיש לא הוגדר שם כמחבל.
וואלה. צודק. יהודי לא יכול להיות מחבל.

evglev1

Well-known member
מנהל
יהודי יכול להיות מחבל. ארגון טרור יהודי לא יכול לזכות לתמיכה ציבורית ויהודים שאינם מחבלים גם לא אוהבים להחביא מחבלים ואין אצל היהודים נורמה של הסתרת מחבלים מהמשטרה. וגם אף יהודי לא מסכים שמהמיסים יממנו סעודות גורמה ושירותי מין למחבלים יהודים בכלא.

1ספי11

Well-known member
יהודי יכול להיות מחבל. ארגון טרור יהודי לא יכול לזכות לתמיכה ציבורית ויהודים שאינם מחבלים גם לא אוהבים להחביא מחבלים ואין אצל היהודים נורמה של הסתרת מחבלים מהמשטרה. וגם אף יהודי לא מסכים שמהמיסים יממנו סעודות גורמה ושירותי מין למחבלים יהודים בכלא.
אתה רוצה לדבר על אירגון הטרור היהודי ועל פורעי הגבעות שמקבלים גיבוי מימסדי מלא?

xyxy210

Well-known member
לא, לא קשור ל"גזע עליון" ושאר המצאות של תוקפים פבלוביים שמתקשים בדיון ענייני בלי להמציא דברים חסרי כל רלוונטיות כאילו זאת עמדת המתדיין מולם, רק כדי להקל על עצמם את ההתקפה.
אז מה המשמעות "כי בנו בחרת מכל העמים" ?
בלי להתפלסף.....

Harrington

Well-known member
מנהל
מקווה עבורך שאתה צודק ואנשים יסיקו מתשובתך שאני כתבתי משהו מפגר כזה. אישית מאמין שהקוראים פחות מפגרים, אבל לך תדע. אולי אתה צודק.
אז מה המשמעות "כי בנו בחרת מכל העמים" ?
בלי להתפלסף.....
קשור לענייננו איכשהו?

xyxy210

Well-known member
מקווה עבורך שאתה צודק ואנשים יסיקו מתשובתך שאני כתבתי משהו מפגר כזה. אישית מאמין שהקוראים פחות מפגרים, אבל לך תדע. אולי אתה צודק.

קשור לענייננו איכשהו?
כנראה שצריך להאכיל אותך בכפית גם על דברים שאתה כותב.....
ציטוט: לא, לא קשור ל"גזע עליון" ושאר המצאות של תוקפים פבלוביים....."
עדיין לא קשור לעינינינו ?

Harrington

Well-known member
מנהל
כנראה שצריך להאכיל אותך בכפית גם על דברים שאתה כותב.....
ציטוט: לא, לא קשור ל"גזע עליון" ושאר המצאות של תוקפים פבלוביים....."
עדיין לא קשור לעינינינו ?
קראתי את המילים גזע עליון בדברי קודמך. מה לעשות, לא הייתה להם כל רלוונטיות לנושא הדיון. סתם איזשהו נסיון פסיב אגרסיב שלו לא להתייחס עניינית ולעשות כאילו השני מפגר. נוהל קבוע אצלו. אז אתה גם קראת את המילים הגבוהות הללו, לא טרחת להסתכל על מה הדיון, והחלטת לפרוץ בדיון חדש לחלוטין בנושא הגזע העליון. שוין. הכל ברור ומובן. פשוט לא קשור בשום צורה לדיון כאן.

פשוט לאללה, האמן לי. גם כשנורא רוצים שלא להבין.

1ספי11

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מה שכתבת אבל גם אתה מתכחש לדברים שאתה כותב .
חחח, מנסה עוד פעם :). האמן לי, אם לא היית קיים היה צריך להמציא אותך :).

תמשיך לעוות ולסלף דברי אחרים ידידי. כשתוכל להתמודד עם מה שבאמת נכתב, תעדכן.

מיצינו.

1ספי11

Well-known member
חחח, מנסה עוד פעם :). האמן לי, אם לא היית קיים היה צריך להמציא אותך :).

תמשיך לעוות ולסלף דברי אחרים ידידי. כשתוכל להתמודד עם מה שבאמת נכתב, תעדכן.

מיצינו.
דבריך מעוותים מעצם הוצאתם לאוויר העולם.
אתה רואה הבדל בין יהודי ששורף ערבי לערבי ששורף יהודי.
אני לא רואה הבדל .
אבן של טרוריסט יהודי מסוכנת כמו אבל של טרוריסט ערבי.

Harrington

Well-known member
מנהל
דבריך מעוותים מעצם הוצאתם לאוויר העולם.
אתה רואה הבדל בין יהודי ששורף ערבי לערבי ששורף יהודי.
אני לא רואה הבדל .
אבן של טרוריסט יהודי מסוכנת כמו אבל של טרוריסט ערבי.
נו, אז אחרי שכתבתי לא פחות מ5 פעמים שאינני רואה את ההבדל שאתה טוען וממציא לי שאני רואה ואתה בכל זאת חושב שקוראיך יאמינו לך אם שוב תנפיץ שאני רואה הבדל שהמצאת לי שאני רואה, כאמור מעלה, אני לא יכול אלא לקוות עבורך שאתה צודק בהערכתך וקוראיך באמת עד כדי כך טיפשים.

במסגרת אמונתך זו, תרגיש חופשי להמשיך לעוות ולסלף את דברי, להמציא לי המצאות ממוחך הקודח שאין להן כל קשר לעמדתי או לדברים שכתבתי, והעיקר, תרגיש טוב עם עצמך ותאמין שאף אחד לא שם לב ולכולם נדמה שאתה לגמרי מתייחס עניינית וכו'.

או במילים קצרות יותר, מה שעוזר לך לישון בלילה ידידי :). זה כל מה שחשוב.

דעתי בכל מקרה, כלומר דעתי האמיתית ולא זו שאתה ממציא לי, כתובה מעלה לכל המעונין כבר די והותר פעמים. בניגוד אליך, לא מרגיש צורך לחזור עליה שוב ושוב ושוב ושוב כמו תקליט שבור, רק בגלל שאתה מרגיש צורך לשקר לקוראיך ולנסות לעוות אותה עד לבלי היכר.

הרבה בריאות.

דיברגנט חדש

Well-known member
נא הצג לנו מחבל ערבי שקיבל גזר דין כמו לדוג' עמי פופר? אפילו מחצית מזה לא תוכל להציג :(
בנוסף, נא הצג לנו את התנאים של מחבל ערבי לעומת עמי פופר, האם מקובל עליך תנאים של מלון לעומת תנאי מאסר קשים של עמי פופר? (שאלה רטורית, כי ברור שתגיד שזה הדבר הנכון לעשות (n))

evglev1

Well-known member
מנהל
נא הצג לנו מחבל ערבי שקיבל גזר דין כמו לדוג' עמי פופר? אפילו מחצית מזה לא תוכל להציג :(
בנוסף, נא הצג לנו את התנאים של מחבל ערבי לעומת עמי פופר, האם מקובל עליך תנאים של מלון לעומת תנאי מאסר קשים של עמי פופר? (שאלה רטורית, כי ברור שתגיד שזה הדבר הנכון לעשות (n))
בגזרי דין הם קיבלו ועוד איך, הבעיה שגזרי דין פריכים בפני עסקאות להשבת חטופים והסכמים עם הרשות, אבל על נייר הם מקבלים גזרי דין דומים, שאחרי העסקאות להשבת החטופים, המחבלים הערבים הבאים והסניגורים שלהם הולכים להתפקע מצחוק כשהם ישמעו את גזרי הדין שלהם.

1ספי11

Well-known member
המחבל הערבי מקבל מאסר עולם בלי חופשות וגם הורסים את הבית של משפחתו וגם לא מחזירים את גופתו כשהו נמת בכלא.
תראה לי חבל ערבי שקיבל חופשה כמו שעמי פופר קיבל והצליח להרוג את משפחתו בחופשה הזאת.

דיברגנט חדש

Well-known member
המחבל הערבי מקבל מאסר עולם בלי חופשות וגם הורסים את הבית של משפחתו וגם לא מחזירים את גופתו כשהו נמת בכלא.
הורסים את הבתים רק של הכבדים מביניהם ומהיכן הבאת שלא מחזירים את הגופות שלהם?
היחיד שטרם החזירו את גופתו ולא מן הכלא הוא עמיתך סינוואר.
תראה לי חבל ערבי שקיבל חופשה
עמי פופר החל לקבל חופשה לאחר 7 שנים ולאחר שראו כי אינו מסוכן לציבור, מה שאי אפשר להגיד על מחבל ערבי.
כל בקשה שלו לשחרור נדחית והאחרונה מביניהם הייתה לפני חצי שנה, שדחו את ערעורו והוא צפוי להשתחרר בשנת 2030, בזמן שנקבע לו לאחר 40 שנה בכלא, לאבבית מלון כמו המחבלים שלך.
כמו שעמי פופר קיבל והצליח להרוג את משפחתו בחופשה הזאת.
תאונת דרכים מצערת שקרתה, כנראה עקב כך שלא נהג הרבה זמן ולא היה מיומן מספיק.

evglev1

Well-known member
מנהל
ההבדל הוא שבחברה היהודית הרוצח היהודי הוא פושע, ובחברה הערבית הרוצח הערבי גיבור. כמו כן הערבי שיושב בכלא מקבל "דמי כיס" מהרשות ומשפחתו מקבלת קצבה, כך שגם אם זה היה כלא אמיתי ולא בית מלון, עדיין יש רווח מהכניסה לכלא, בעוד ליהודי הכלא הוא עונש בלבד והוא לא מקבל לא מהמדינה ולא ממועצת יש"ע דמי כיס ומשפחתו לא מקבלת קצבה, כך שאין לו מה להרוויח מכניסה לכלא.

1ספי11

Well-known member
ההבדל הוא שבחברה היהודית הרוצח היהודי הוא פושע, ובחברה הערבית הרוצח הערבי גיבור. כמו כן הערבי שיושב בכלא מקבל "דמי כיס" מהרשות ומשפחתו מקבלת קצבה, כך שגם אם זה היה כלא אמיתי ולא בית מלון, עדיין יש רווח מהכניסה לכלא, בעוד ליהודי הכלא הוא עונש בלבד והוא לא מקבל לא מהמדינה ולא ממועצת יש"ע דמי כיס ומשפחתו לא מקבלת קצבה, כך שאין לו מה להרוויח מכניסה לכלא.
שקר גס.
כנופיית הטרור היהודי התקבלה כגיבורים על ידי הממסד ובטח על ידי הבן גבירים.
אני מניח שהמשפחות של המחבלים היהודים מקבלות ביטוח לאומי וכו.

evglev1

Well-known member
מנהל
מחבלים הם מחבלים.
העונש צריך להיות על מעשה ולא על פי העושה.
אבל בשביל מחבלים יהודים הכלא הוא עונש כמו גם בשביל שודדים ורוצחים, בעוד למחבלים ערבים שאינם אזרחי ישראל הכלא הוא פרס ניחומים. פושעים עם תעודות כחולות סובלים בכלא, פושעים עם תעודות כתומות, לא!!!

למעלה