נפל דבר.

ferlio

New member
טוב, נו, על טעם וריח אין להתווכח,

הלא כך ? בעיניי, זה נראה מאוד חמוד. ולגבי פוסטר בחדרו של הנסיך, אל דאגה: מה שמתנוסס שם על הקיר זאת תמונה מדהימה ביופייה , בשחור-לבן, של ילד וילדה כבני 4-5, מתוקים להפליא, ה......מתנשקים להם בערגה. וזאת הייתה בחירתו האישית הנחרצת של הנסיך, לאחר עיון ממושך במלאי שבחנות.

ferlio

New member
אני מאוד אהבתי את "אמא של הכלב"

הגיבורה, בעלת השם המיוחד ראוראו (אם אינני טועה!) שחקנית מזדקנת מגוללת את סיפור חייה ברטרוספקטיבה לאחור. יחסיה עם אמה, אחיה, אהבותיה וכל זאת בשפה מאוד ישירה וכובשת, המעוררת הרבה אמפתיה אצל הקורא. בהחלט מומלץ!

siv30

New member
רראו תודה יקירתי, בין חמסין, עמוסי

שאותו בזרה"ש אני מסיימת עוד 200 עמ' , ואורסולה לה גווין, גם הוא ישתלב....הממממ אני בצרות צרורות, כנראה שאני אצטרך להוסיף כמה שעות ליממה

siv30

New member
the ursula k. le guin

נפל לידי עותק מתורגם של ספרה מאלאפרנה משנת 1982 בהוצ' זמורה ביתן.

een ogenblik

New member
את הסופרת אני מכירה, כמובן

השאלה אכן כוונה לשם הספר. את מאלאפרנה קראתי לפני זמן רב, ולצערי איני יכולה לחוות שום דעה עליו. "המנושל" שלה הוא אחד הספרים האהובים עלי ביותר. לאחרונה קיבלתי תרגום לעברית של "ההגדה" והתאכזבתי. אלמנטי העידן החדש היו בו חזקים יותר מדי, והכל נפתר שם על הצד הטוב ביותר. העדפתי את ספריה הישנים, בהם הסוף, גם אם היה טוב, נשאר פתוח יותר.

ferlio

New member
דוסטו, , תחזור אלי עם דיווח

שטח לגבי "אני, שלך" כי גם אני נושאת עיניי אליו לאחר שקראתי במוסף הספרותי של ידיעות ביקורת די מחמיאה. טוב, מותק??

Rivendell

New member
פרליו, יש גם ביקורת שלי על זה

דפדפי אחורה, או תמצאי במאמרים. איך שנוח לך

ferlio

New member
תודה, ריווי, לא שמתי לב.....מעופפת

אמרנו כבר ? הנה אני ניגשת לחפש...

למעלה