חברות, תגידו לי- מה קרה?(CA55)
CA55- בואי נניח שההצעה של אפרת ואחריה שלי ממש, אבל ממש, לא מקובלות עליך... ונניח שאת משוכנעת לגמרי שאנחנו טועים. אז זו הדרך להסביר? זו הדרך להראות את צידקת דרכך? בואי אני אני אספר לך משהו שלא ידעת עלי (אני מניח שאת לא יודעת עלי כמעט כלום- אבל הנה דבר אחד)- כל דבר כזה שאני מנסה- אני מקשיב לביקורות. הרבה יותר חשובות לי הביקורות מהתשבוחות. חשוב לי לדעת שאני לא פוגע באף אחד ולא מחמיץ איזו שהיא פינה שלא ראיתי. אז בואי נגיד שמה שאמרת- אמרתי עוד קודם לבד. לא מדובר פה על עליהום, מדובר כאן על לנסות לעשות שרות להורים שילדיהם סבלו- ושהממסד אטום מדי לבקשותיהם ותחינותיהם. לאור חלק מהשירשורים חשבתי מה היה קורה אם הייתי צריך להעביר עכשיו את איה גן- והלב שלי נקרע...אם אין ברירה- אין ברירה- אבל זה נורא...ממש קשה... בואו ניצא מנקודת הנחה שאף אחד מאיתנו לא מושלם. אף אחד... אז אם את, או כל אחד אחר רואה משהו שהאחר לא ראה- זה נהדר!! אפשר לשתף, להראות, ולנסות לעזור...אני יודע שלי חברי הפורום הזה, וכל פורום אחר שאני חבר בו- עוזרים לי המון... אבל אם אנחנו יכולים לעזור לאנשים אחרים? לנסות לראות אם יש בכלל תוכן לנסיון הזה- מה רע? למה לצאת באנטי? ולכל החברות האחרות- נכון שאתן לא חייבות- אבל ברור שמשהו מאוד מאוד מציק לה בנושא הזה. לא שווה שמיעה? נכון שהניסוח מאוד לא קל, ונכון שרוב האנרגיה שלנו מופנית לילדים שלנו ולכן, מה לעשות, אין לנו הרבה עודף, אבל בטוח החמצנו פה משהו... לא יכול להיות שאדם יצא כ"כ חזק נגד משהו שאנחנו תופסים כלא מזיק בעליל, ואולי אפילו מועיל, בלי שננסה להבין מה עומד בשורש הענין. אם היא אינטרסנטית- אז לא יהיו לה נימוקים משכנעים... אבל אם היא לא? לא עדיף לשמוע מאשר להתוכח? הרי ממילא שיכנועים זה לא הקטע אלא שיתוך מידע. אם המידע שבידיה רלוונטי ונכון- כולנו הרווחנו. אם לא- שום דבר לא קרה... אז CA55, אני מציע, במקום להגרר למריבות אישיות והשמצות- דברי!! תשפכי את כל מה שאת חושבת על הנושא, ואנא, תנסי לא להגרר להשוואות לחברי הפורום או איזו ביקורת סמויה עליהם. לא בדרך זו נוכל ללמוד אחד מהשני.. אז כמו שאומר הפסיכולוג האהוב עלי "אני מקשיב..." (פרייז'ר...)