רלקס...לאט לאט...
אף אחד לא אומר מי אשם. חברים שלי בנעמ"ת ומאוד מרוצים. כנראה הכל תלוי בגן ובצוות. אבל אם יש מקום אחד שיש עליו תלונות חוזרות ונשנות, וההנהלה לא עושה כלום, זה לא יהיה חסד אדיר לילדים לעשות משהו בנידון? לא דיברנו על הבגדים הרטובים, לא דיברנו על אף מקרה בפרוטרוט, ומבגדים רטובים אף אחד לא מת (לפחות כל עוד לא יורד שלג)- אבל לרדוף עם מטאטא אחרי כל ילד כדי שלא יקום? ושאף אחד לא יעשה כלום בנידון? גם תלונה כזו מזעזעת מבחנתי דורשת קודם כל בירור. אני לא לוקח אף צד כאלוהים, ולכל סיפור יש שני צדדים, אבל אם, באמת, תלונות יחזרו וישנו ותהיה הצלבת מקרים על גן ספציפי או מטפלת ספציפית, אז שנשב בחיבוק ידיים? אני מאוד אשמח לתמיכה ברעיון, אבל מקבל גם ביקורת בהבנה. אין לי שום כעס על כך. אבל כמו שהדרך שלך שונה משלי- ואני מכבד אותה, אני חושב שגם את(ה) יכול(ה) לכבד את הדרך שלי...ואולי אפילו לראות את ההגיון מאחוריה.. שוב, אף אחד לא רודף רשת, גן או מטפלת...אבל אם נראה חזרה ברורה על רשת, גן או מטפלת- בהחלט נדאג להעביר את "ממצאינו" לגורמים הרלוונטים... לא לזה קוראים אזרחות טובה? ואני באמת לא בא להתנצח ולריב. אם תרצה לדבר- אני במסרים כמה שרק תרצה(י)...הולך?