נעלמה כלבה מניקה!!!

gaia20

New member
יונה שו

שלא תחשוב שאני חסרת רגישות. מאוד צר לי על הכלבה ובמיוחד על גוריה. ולצערי אין לי כוחות קסם שיגרמו לכלבה להופיע בבית גם הכלבה שלי מאולפת, מאוד מאולפת, עברה אילוף קפדני עם מאלף צמוד במשך כמעט שנה ועד היום מתאמנים איתה ובכל זאת, אין דבר כזה לברוח החוצה ואני אחריה פשוט אין דבר כזה! הולכים ב"רגלי" עד למקום הרגיל של הצרכים, לא רצים לשם וגם כשהיא משוחררת- עיני לא זזות ממנה אפילו לא לשניה! כמה שלמדתי אותה לא לאכול מידי זרים, לא להרים זבל מהרצפה- אני תמיד מסתכלת, תמיד משגיחה אני עדין בדעתי- אם הגברת רפאלה היתה משגיחה (כשם שלא היתה נותנת לילד בן 3 לרוץ לבד למטה), אז היא לא היתה נמצאת באסונה.

יונה שו

New member
עדיין לא מצאו...

מסכנים הגורים ועוד יותר מסכנה הכלבה. היא בטוח בג'ננה.... כלבה מניקה... זה נורא עוד יותר. וזאת כלבה סמויאד, גזעית ומאולפת בצורה מיוחדת... אם מישהו שומע נביחות שלה, שלא שמע קודם בסביבתו, ולסמויאד יש נביחות גבוהות.... מתבקש להודיע... תודה.

champ

New member
אולי תמונה שלה תוכל לעזור...

ובקשר לגורים, תנסו בינתיים לתת להם תחליף חלב אם - סימילאק או מטרנה, לפחות עד שתפנו לוטרינר על-מנת לרכוש אבקה מיוחדת לכלבים...

ר פ א ל ה

New member
תודה רבה על העזרה...

אכן קנינו מטרנה, ובעזרת טפטפת, וחלק עם בקבוק תינוקות, מצליחים להאכיל אותם לאט לאט....המטריד ביותר כרגע זה שהם לא עושים צרכים...כי ככה האמא היתה מלקקת ומגרה אותם לעשיה...מה עושים?

champ

New member
עושים בדיוק מה שאימם עשתה...

מגרים אותם בעדינות בעזרת האצבע... נכון, זה נשמע מגעיל, אבל זאת האפשרות היחידה.... בני כמה הגורים?

be_roo

New member
אפשר גם עם צטלית לחה

כדי לדמות את פעולת הלשון של האם.

רוני003

New member
רעיון

ישנם בלשי כלבים, ממש כך, שעושים עבודה מעולה במציאת כלבים שאבדו. יש לי חברה טובה, שאיבדה את כלבה ופנתה אל "בלש" שכזה וכעבור כמה חודשים נמצא הכלב בריא ושלם אצל משפחה נחמדה שלקחה לחיקה עד שימצאו הוריו. הם עושים עבודה מצויינת, אולי שווה לבדוק .

יכול להיות ש..

היא פשוט הלכה לאיבוד או משהו.. בהודעה אחרת אמרת שהכלבה נעלמה אתמול (6.6), ולכן, הפתרון הכי טוב (לפני שמתחילים לשער דברים נוראיים שכביכול קרו לכלבה) תעשו סיבוב באוטו ברמת גן. תלכו לכל מיני מקומות שאתם יודעים שהיא אוהבת להסתובב. עם אתם הולכים איתה לפעמים לחברים, תבדקו באזור.. אל תחכו שאנשים בפורום של כלבים בתפוז, יגידו לכם אם הם ראו אותה לא...

*אם אתם הולכים איתה לחברים...

התלבלבתי...

ר פ א ל ה

New member
הכלבה "ירדה" לחצר פרטית!!!!!!!!!!

וגם חבל על קיטונות השנאה, וההמלטה מתוכננת, לכל הגורים מחכה בית חם!!! וחבל שהשאה מעוורת את לשונך ועיניך, במקום לחמול על 8 גורים שאולי ה"בעלבית" שלהם מטומטמת, אבל עזרה לא הצעת!!!! רק כעס. חבל עליך. שייהיה לך טוב.

champ

New member
מה עם הגורים?

בני כמה הם? הם אוכלים להד? אם לא, ראי הודעתי למעלה....

feline9

New member
רפאלה יקרה

האם תוכלי לערוב לי שכל הגורים ישארו בבתים אליהם הם נמסרים (או אולי נמכרים?...) עד ערוב חייהם? האם לא נכון יותר היה לשכנע את אותם מאמצים עתידיים לאמץ כלבים ממכלאות, שאם לא יקחו אותם הם יורדמו? אני יודעת שלפעמים נמאס לשמוע קלישאות, אבל האמת במקרה הזה נשמעת כמו קלישאה - על כל גור שאת מוסרת, מרדימים גור אחד במכלאה עירונית או פרטית. הילית

ר פ א ל ה

New member
אז מה את מציעה?????

להרדים את הגורים שאצלי בבית? וחוצמזה נמאס מטרדניות שכמוך!!! מי נתן לך זכות על רחמן של פרי יצירתו של אותו אומן שיצר אותך!!!!! חוץ מזה, זו הכלבה השלישית שלי, והראשונה שממליטה....נראה לי יחס הוגן... מה דעתך? בתור מי ששמה עצמה כאשתו של אלוהים....יש לך תשובה?

feline9

New member
טרדניות?

דאגתי היחידה היא גורל הגורים. מי ששם עצמו אלוהים במקרה הזה הוא מי שבוחר לתת לכלבתו להכנס להיריון. אם היא הייתה משוטטת לבדה ברחובות ומזדווגת לא היה למי לבוא בתלונות. כיוון שהיא בבעלותך, ואת בחרת (ולא היא) לזווג אותה, את היא זו שהחלטת. אני לא החלטתי דבר. אני רק מחווה דעתי בנושא, כיוון שנראה לי "הוגן" כפי שהגדרת זאת, לקחת אחריות על בעלי החיים שברשותנו, ולדאוג שלכולם יהיה בית חם, ואם יש כרגע אלפי גורים ובוגרים שמחכים לבית במכלאות, לא נראה לי הוגן לתת לכלבים שכבר יש להם בית חם להמליט. זהו חוסר אחריות, ובכל מדינה מפותחת (ולא מתפתחת כמו ישראל) בעולם כבר שמעו על זה, ומנסים לחוקק חוקים שימנעו "backyard breeding" כפי שאת עושה.

AdidiT

New member
אפשר להציע

לאנשים שיעקרו את כלבותיהן, וכך למנוע לגמרי את היוולדות הגורים, אבל אחרי שיש כבר גורים, אי אפשר לעשות שום דבר. וזה אומנם עצוב, שאנשים מעדיפים שכלבותיהן יולידו לבד את הגורים, ולמכור אותם לאנשים, מאשר לתת לעוד כלב או כלבה מהעמותות זכות לבית חם, אבל זה החלטה של כל בנאדם לעצמו... ואי אפשר להחליט בשביל אף אחד..

ר פ א ל ה

New member
לא מכרנו. חיפשנו אנשים טובים...

וגם.....מעולם לא נתקלתי בקיטונות כאלה של כעס עיוור....ראו תשובותי לעיל....מה קרה לכם? שומעים סיפור, שכלבה מניקה נעלמה, ו.......תגובות כאלו קשות,...כמה רעל!!! ולמי שבכל זאת אכפת: את הכלבה אספנו בליל חורף בכביש החוף תוך כדי חירוף נפש!!! גידלנו אותה באהבה רבה, כמובן, היא היתה משוש ילדיי, את עינינו לא הסרנו ממנה, ובטיולים דאגנו שכל הקבוצה תשגיח עליה. היא אכלה אצל שולחננו, ישנה במיטותינו (לפי התור, כי כולם רצו...), ופשוט ברגע אומלל אחד, היתה לבד בחצר, ונגנבה. חצר פרטית!!!! משותפת לנו ולשכנים, אך סגורה, וגם לשכנים כלב!. לידיעתכם, חלק מהכלבים האובדים פשוט נגנבים מחצרות של בתים פרטיים. והיו שאמרו: אם היה לה ילד בן שלש היא היתה משגיחה עליו יותר טוב.... ובכן, יש לי, ברוך השם , ילדים....וההשוואה נראית לי מוגזמת.... בכל אופן - כל הגורים מלבד אחת נמסרו (לא נמכרו, לא "עשיתי עליהם כסף",) את החלשה השארתי לטיפולי האישי. אחר הכלבה החלטנו להפסיק לחפש כי ילדיי כבר ירדו מהפסים, ועוד מעט גם מביה"ס,.....ועם כל הכבוד, הילדים שלי באים לפני כל אחד אחר!!!!! ולכל המלעיזים: אני לא מכירה אף יצור בטבע שידאג לחיה אחרת לפני שידאג לגורים שלו.....אז, קצת פרופורציות בבקשה. התאכזבתי לגלות אנשים כל כך עוורים מכעס דווקא בפורומים אלו, מחד. מאידך, הופתעתי לגלות אנשים כל כך מדהימים ועוזרים ...באותם פורומים ממש! תהיו בריאים, ותאהבו. רפאלה.

למעלה