נעלמה כלבה מניקה!!!

ר פ א ל ה

New member
נעלמה כלבה מניקה!!!

בבקשה בבקשה, פקחו עיניים, ברמת-גן "נעלמה" הכלבה שלנו, מסוג סמויאד, לבנה גזעית, מסופרת כולה מלבד ראש וזנב, והכי בולט: עטינים מלאי חלב ל-8 גורים שנותרו בבית. שמה: בובה (Booba). ירדה לצרכים, כרגיל, ולא חזרה.... תודה מראש.

gaia20

New member
אולי... אם היא לא היתה...

"יורדת לצרכים".... זה לא היה קורה..... חבל מאוד שזה "כרגיל" שהיא יורדת לבד לעשות צרכים.... האם צריך לקרות אסון בשביל שתבינו כמה חסר אחריות זה לתת לה לצאת לבדה?... מקווה שתמצאו אותה ולו רק בשביל הגורים הקטנים, לכם לא מגיע לגדל כלב.

adam boy

New member
היא רק.....

מבקשת עזרה,זה אומר שצריך לתקוף אותה? גם אני משחרר את הכלבה שלי לבד כבר יותר מעשר שנים ,הכלבה שלי יודעת מה מותר ומה אסור. ואני מצטער אם תקפתי אותך פשוט המשפט "לכם לא מגיע לגדל כלב" עצבן אותי

מייקלס

New member
אני בהחלט יכולה להבין את התגובה

של גאיה, לפעמים תגובות כאלה יוצאות ישר מהבטן, למרות שאני בטוחה שהיא מזדהה עם המצוקה של בעלת הכלבה. ובעניין שיחרור כלבים ללא השגחה, כלבים לא מבינים מה מותר ומה אסור, לדעתי טעות בחשיבה. הכלבה יכולה שנים לחזור הביתה ללא פגע, ומספיק פעם אחת בודדת כדי שתראה חתול מעבר לכביש ותחליט לתפוס אותו. או אולי לחילופין מספיק אדם אחד נבל שיחליט שהוא מעוניין בכלבה, ופשוט "יאמץ" אותה מכל סיבה שלא תהייה.... הסיבה היחידה שאנשים מזהירים בכל הזדמנות משחרור כלבים ללה השגחה, היא מדאגה לגורל הכלבים. ובצדק. מחזיקה אצבעות לרפאלה ולכלבה שתמצא במהרה.

feline9

New member
"ירדה לצרכים" - איזה אנשים אתם?

אני לא מבינה מה פירוש ירדה לצרכים - אין לכם שירותים בבית? אה - היא לא עושה באסלה? אז אולי תרדי איתה כדי שהיא לא תלך לאיבוד? אולי גנבו אותה? בנוסף, חשבי על כך, שכל אחד מהגורים שאת מוכרת יבוא על חשבון חייו של גור שמחכה לבית בעמותה או במכלאה.

lilithmm

New member
גם אני לא ידעתי פעם מה הפשר

לשחרר כלב שיטייל את עצמו. למדתי לקח כשהכלב חזר הביתה גוסס מהשת צפע. לעולם לא אמרו לי שכלב לא יכול לצאת מהבית ללא השגחה. פשוט לא ידעתי ואת הלקח למדתי.

feline9

New member
"ירדה לצרכים" - איזה אנשים אתם?

אני לא מבינה מה פירוש ירדה לצרכים - אין לכם שירותים בבית? אה - היא לא עושה באסלה? אז אולי תרדי איתה כדי שהיא לא תלך לאיבוד? אולי גנבו אותה? בנוסף, חשבי על כך, שכל אחד מהגורים שאת מוכרת יבוא על חשבון חייו של גור שמחכה לבית בעמותה או במכלאה.

collie

New member
אתם צודקים. אני מכירה מקרה נורא

שקרה. קודם כל יש לי כלב בן 4 (הוא אתנו since שהוא גור) שנים ואסור לו להסתובב לבד רק איתנו ובגלל שהוא אוהב לרדוף אחרי חתולים ויש גם מכוניות והרבה כלבים גדולים משוחרים הוא קשור בטיולים שלו. אז: אני מכירה משפחה עם כלבה מבוגרת שגם הם נתנו לה לרדת לבד שנים. לפני כמה חודשים היא חזרה הביתה חצי מתה. ישר לקחו אותה לרופא והוא אמר שעוד כמה דקות היה מאוחר מדי. כנראה מישהו kicked אותה ממש חזק בבטן וירד לה הרבה דם. עכשיו היא בסדר והבנתי שהם כבר לא נותנים לה לרדת לבד אבל חבל שזה היה צריך לקרוא כדי שהם יבינו. גם בשכונה תמיד היתי רואה איזה כלב מסתובב חופשי כל הזמן. לפני כמה חודשים גם הוא disappeared. לצערי עכשיו יש להם כלב קטן חדש והם לא למדו. זה כלב שבחושח מאד קשה לראות אותו. דיברתי איתם אבל הם לא מקשיבים. הוא קופץ לכביש אבל אין עם מי לדבר. אנשים חייבים להבין שכלב הוא כמו ילד קטן בן 2 או 3 וכמו שלילדים שלהם הם לא היו נותנים להסתובב לבד אז גם לא לבע"ח כי גם הם יכולים get hurt

gaia20

New member
אם היא היתה משגיחה על הכלבה שלה

אז היא לא היתה צריכה עזרה וגם לא היתה מקבלת התקפה כזאת. זה שאתה משחרר את כלבתך כבר 10 שנים, לא אומר שהיא חסינה למכוניות, מתעללים, גניבה, הרעלה... האם הכלבה שלך יודעת להבדיל בין סתם זבל לרעל? האם הכלבה שלך תדע לזהות אנשים שמנסים לפתות אותה באוכל על מנת לגנוב אותה? האם גם אתה מחכה שיקרה אסון??? איפה השכל שלכם???? המשפט הזה יכול לעצבן אותך עד מחר, אבל העובדות עדין מדברות בעד עצמן- הכלבה שוחררה, לבדה, ללא רצועה או השגחה אחרת, לא חזרה הביתה, 8 גורים מחכים לה בבית.... לכתוב שוב את כל האפשרויות של מה עלה בגורלה?.... לא חבל?.... זה היה יכול להמנע.

AdidiT

New member
זה נכון אבל...

אני באמת מסכימה איתך ב-100%, אבל עדיין, נראה לי שהיא לא תעשה את זה יותר, ובפעמים הבאות היא כבר תלמד , גם אם זה לא תמיד נוח, או מתחשק, לרדת עם הכלב! עדיף לא להתעצל ! אבל עכשיו זה ממש לא הזמן להתנפל עליה, כי היא יודעת (אני מקווה) שהיא עשתה משהו לא בסדר, ואם אין אפשרות לעזור למצוא את הכלבה, לפחות לא לעשות בשבילה את המצב יותר גרוע

יונה שו

New member
אף פעם

הכלבה לא יוצאת לבדה. קורה שמשחררים אותה שתרוץ ובאים אחריה. היא יורדת במדרגות יותר מהר מהבעלים שלה. והפעם.... הבעלים ירדו אחריה (נעלו הבית וירדו מקומה שלישית) כשהגיעו למטה, הכלבה כבר לא הייתה. אין מצב שהיא נעלמת. אין דבר כזה. כלבה מניקה אינה נעלמת. היא בפירוש נגנבה. אינה אוכלת אוכל סתם מאנשים זרים.

gaia20

New member
אתה יודע מה?

ברחה, גנבו, זה באמת לא משנה... אתה יודע מה כן משנה? מה שמשנה הוא שאם היה מדובר בילד קטן, אני בטוחה שגברת רפאלה לעולם לא היתה נותנת לו לרדת לבד למטה ולעולם לא היתה מסירה ממנו את עיניה לשניה למה? כי ילד קטן יכול ליפול במדרגות... כי הוא יכול להכניס משהו לפה... אולי אבן... כי הוא יכול לרוץ לכביש.... כי יכולים לקרות מליון ואחד דברים... אבל כלב?... כלב חסין לכל אלו.... לכלב זה בסדר לרוץ למטה... בכל מקרה, קרה מה שקרה מקווה שכאשר ימצאו אותה, אז גברת רפאלה תדע שלא נותנים לה לרוץ החוצה לבד

האפי לי

New member
גאיה, גם ילדים נעלמים

לא כי מישהו רוצה, לא כי מישהו לא מספיק אחראי, כי זה קורה. וכשזה קורה צריך להתפלל שהם בסדר ושטוב להם ושימצאו אותם מהר, אבל לצאת בהאשמות כאלו זה נוראי. אני יכולה לתת לך דוגמה את מיקי, הכלב שלי, שהוא היצור הכי מתוק והכי מרכזי בבית שלי, והכניס לנו המון אור לחיים ובחיים אנחנו לא נעשה לו מה ששני בעלים לפנינו עשו לו (זנחו אותו) אבל ביום בהיר וחמסיני אחד כשחזרנו (אני ומיקי) מנסיעה וריחמתי עליו בגלל החום המעיק פתחתי לו את הדלת לפני שסגרתי את החלונות. זה לקח שניה אבל הוא נעלם, בלי זכר והאידיוט אפילו לא ענה כשקראתי לו. הסתבר שיש לו חברה האסקית שעושה לו סיורים ברחוב, ואנחנו כרגע במלחמה נגד ההרגל לברוח אבל לפעמים זה קורה. אל תצאי בהאשמות שווא, רפאלה מתייסרת סביר להניח והכי מרגיז אותי שיש כל כך הרבה אנשים שמחפשים מישהו שרק יקח מהם את ה"מטרד" הכלבי ואז מפגרים גונבים כלבים מבתים טובים. רפאלה! נזכרתי במשהו, שמענו הרבה סיפורים על לוכדי כלבים שגונבים כלבים (הם מקבלים כסף לפי ראשים) ומביאים להסגר עירוני. שמעתי יותר ממקרה אחד על נסיונות להעלים את הכלבים בלי להחזיר לבעלים (העלמות שוטרינרים של העירייה שיתפו איתן פעולה). אם את חיפאית, או מהסביבה, אישה מתנו לחיות לחיות סיפרה לי שלפעמים כלבים מגיעים לניסויים ברמב"ם ולפני שהניסוי מתחיל אם מגיע מישהו וטוען בעלות על הכלבים משחררים אותם. כדאי גם ללכת להסגרים עירוניים בסביבה ולחפש את הכלבה (לא לדבר בטלפון)

ר פ א ל ה

New member
תודה, תודה, ושוב תודה!!!

אתה יודע...באמת, מרוב שמלאו ידיי עבודה (שמונה גורים בני שבועיים), לא הלכתי עד היום לעבודה, חיפשתי את בובה (שנעלמה), הגורים (לנקות, להאכיל, ללטף...), הילדים המצוברחים (שלי), והתגובות הנוראיות האלו של כמה חסרי רגישות פה, ממש הרסו אותי. הותירו בפי טעם רע. כבר כמעט הצטערתי שפרסמתי מודעות בכל פורום אפשרי, אבל בסה"כ יותר הושיטו עזרה מאשר קטרגו...אז...תודה גם לך!

adam boy

New member
יש לי שכל....

הכלבה שלי לא יוצאת מהגינה ולא אוכלת זבל ובטוח שלא רצה לכביש,וגם היא לא מתקרבת לזרים היא מסתובבת רק בגינה.

יונה שו

New member
אני מכירה את הכלבה

היא מאולפת מאד. מעולם לא ברחה. בדרך כלל יורדים איתה. היא בעלת גורים, אבל... אולי את לא יודעת... לפעמים כלבים צריכים להיות משוחררים לקצת... וההתקפה שלך לא במקום. ובוודאי אין תוקפים אדם שנמצא באסונו. אם יש מישהו שאולי לא מגיע לו לגדל כלבים זה אדם תוקפני !

למעלה