גאיה, גם ילדים נעלמים
לא כי מישהו רוצה, לא כי מישהו לא מספיק אחראי, כי זה קורה. וכשזה קורה צריך להתפלל שהם בסדר ושטוב להם ושימצאו אותם מהר, אבל לצאת בהאשמות כאלו זה נוראי. אני יכולה לתת לך דוגמה את מיקי, הכלב שלי, שהוא היצור הכי מתוק והכי מרכזי בבית שלי, והכניס לנו המון אור לחיים ובחיים אנחנו לא נעשה לו מה ששני בעלים לפנינו עשו לו (זנחו אותו) אבל ביום בהיר וחמסיני אחד כשחזרנו (אני ומיקי) מנסיעה וריחמתי עליו בגלל החום המעיק פתחתי לו את הדלת לפני שסגרתי את החלונות. זה לקח שניה אבל הוא נעלם, בלי זכר והאידיוט אפילו לא ענה כשקראתי לו. הסתבר שיש לו חברה האסקית שעושה לו סיורים ברחוב, ואנחנו כרגע במלחמה נגד ההרגל לברוח אבל לפעמים זה קורה. אל תצאי בהאשמות שווא, רפאלה מתייסרת סביר להניח והכי מרגיז אותי שיש כל כך הרבה אנשים שמחפשים מישהו שרק יקח מהם את ה"מטרד" הכלבי ואז מפגרים גונבים כלבים מבתים טובים. רפאלה! נזכרתי במשהו, שמענו הרבה סיפורים על לוכדי כלבים שגונבים כלבים (הם מקבלים כסף לפי ראשים) ומביאים להסגר עירוני. שמעתי יותר ממקרה אחד על נסיונות להעלים את הכלבים בלי להחזיר לבעלים (העלמות שוטרינרים של העירייה שיתפו איתן פעולה). אם את חיפאית, או מהסביבה, אישה מתנו לחיות לחיות סיפרה לי שלפעמים כלבים מגיעים לניסויים ברמב"ם ולפני שהניסוי מתחיל אם מגיע מישהו וטוען בעלות על הכלבים משחררים אותם. כדאי גם ללכת להסגרים עירוניים בסביבה ולחפש את הכלבה (לא לדבר בטלפון)