נעלי עקב

nowonder

New member
לא חשבתי על זה במונחים של מותגים

גם כי אני קונה המון זוגות נעליים/סנדלים/מגפיים (אני בנאדם שטחי להחריד) וגם כי אין לי נאמנות למותג אחד. אבל אני יכולה להגיד לך שכרגע הנעליים השחורות הכי אהובות עלי הן של קלוין קליין. הסנדלים שאני נועלת הכי הרבה הן של צ'רלס דיויד (יש לי שלושה זוגות, בדגמים ובצבעים שונים, מהשנה שעברה). המגפיים שחרשתי איתם את החורף היו של GUESS. ואני מצרפת תמונה של הסנדלים האחרונים שקניתי (לפני חודש וחצי, או משהו כזה), הם של קלוין קליין, ונוחות מאוד. מחזיקות את הרגל מעולה. אין לי אף זוג של קנת' קול. למרות שמדדתי לא פעם זוגות שלו. האימום בעיצובים שלו רחב לי מדי.

SimplyMe1

New member
סחתן על הגובה

למרות שזו לא פעם ראשונה שכתבת שאת מתהלכת יופי בעקבים,התמונה רק מוכיחה כמה את יציבה בגובה כזה:) הלוואי עליי..אני טובה בללכת על שטוח,וגם בשטוחים מחפשת נעליים איכותיות עם סוליה מגומי.. אם אני לא טועה,אז ברוב הסנדלים של קלווין קליין יש סוליית גומי ופלטפורמה שכזו,לא? מדדתי זוג שלו אבל לא קניתי בסופו של דבר. בעניין האימום-לי יש רגליים רגילות-צרות ואני מסתדרת עם הדגמים של קול.בסופו של דבר זה תלוי נעליים ודגם.

אני אשמח לראות את התמונה ../images/Emo13.gif

תודה על ההמלצות איך את מזהה אם הגומי הוא זה שאינו מחליק? אני אוהבת נעלי עקב, יכולה לעמוד במקום כשזה נוגע להליכה למרחקים ארוכים הרגליים שלי מתחילות להתעצבן

nowonder

New member
אני אחפש בבית את התמונה

(ואם יהיה לי זמן אצלם אחת חדשה.) אבל אני מצרפת כאן תמונה של סולית גומי "טובה" שתראי למה אני מתכוונת. שימי לב שהגומי "מודבק" על הסוליה, והגומי עצמו אינו חלק, אלא מחוספס. (זו נעל של מייקל קורס, ששמתי עליה עין).

לי וולף

New member
מצטרפת ממש לכל מילה ../images/Emo140.gif

(לא הצלחתי לשלוח את התגובות שלי לשרשור הזה כבר מאז שהחל
אז אין לי ממש מה להוסיף....)

סויה 1

New member
אני אוהבת גם נעלי עקב וגם נעליים שטוחות.

מכיוון שאיני גבוהה(1.60) גם השטוחות לא לגמרי שטוחות אלא בסביבות ס"מ וחצי או שניים. עקבים ליציאה... וגם הם בגובה בינוני ובשום אופן לא סטילטו מאחר ונקעתי כבר את הרגל יותר מידי פעמים. נשים נמוכות עם עקבי 10 ס"מ אימתניות נראות בהן יותר נמוכות מכפי שהן באמת.

Zorikit

New member
לגמריי פריט חובה

אני מתה על נעלי עקב! למרות שלא תמיד אני מוצאת כאלו שהם נוחות ולא יקרות להחריד והרבה פעמים אני לובשת שמלות קצרות שבשילוב עם עקבים ביום יום יראו זולות ולכן מוותרת על העקבים. באופן כללי כשאני נועלת עקבים הם גבוהים. הכי נמוכים שלי הם 8 ס"מ והכי גבוהים 15 ס"מ. (מזל שחבר שלי כל כך גבוה D:) בד"כ בנעלי עקב נמוכות אין פלטפורמה מקדימה ואז הן מאוד לא נוחות לי. כבר כתבו כאן כל מה שחשוב להקפיד עליו ואני מסכימה עם הכל. בתור אחת שהייתה מתפשרת וקונה הרבה זבל למדתי שבנעליי עקב לא מתפשרים. אח"כ סתם כואב והן יושבות בארון לנצח. הנוחות בעייני לא תלויה בכלל בגובה העקבים אלא בסוליה, בגפה ובאימום שמתאים לרגליים שלך. בארץ משום מה רוב הנעליים נעשות על אימומים מאוד צרים וזולים וזה מה שגורם לנעליים להיות כ"כ לא איכותיות. על וודג' אני יכולה לרקוד ולרוץ גם, אבל אני ממש לא יכולה לרקוד על עקבים! הבחורות שראיתי במסיבות על עקבים, לא ממש רוקדות. הן יותר עומדות וזזות טיפה מידי פעם וזה פשוט מגוחך. למסיבות אני אעדיף לבוא עם נעליים שטוחות ולהשתולל כמו שצריך :)

EFRATY10

New member
זה יפה,אך חשוב גם שיהיה נוח.כשזה לא נוח

ורק יפה,ובסוף זה נשאר בארון,אז מה זה שווה שקנינו?

Fun Fair

New member
אני מאוד אוהבת עקבים

ועל אף הגובה שלי (1.75) רוב הנעליים שלי הן עם עקבים של לפחות 4-5 ס"מ. זה משנה לחלוטין את היציבה ואת המראה הכללי והופך כל אאוטפיט לקצת יותר אלגנטי
האמת שאני כל כך רגילה לעקבים, שאני מסוגלת להתהלך עליהם יום שלם, כולל לרקוד (בחתונה שלי השתוללתי רוב הערב על עקבים של 7-10 ס"מ) ובעיתות מצוקה (כשגשם שוטף תופס אותי בחוץ)-גם לרוץ. כל הנ"ל רלוונטי רק לנעליים שנוח לי להתהלך עליהן. אני בשום פנים ואופן לא קונה ולא נועלת נעליים שלא נוחות לי, לא משנה כמה יפות הן תהינה!. מה שכן- מכיוון שרוב סוגי הפרקטים והמדרכות בתל אביב לא "באים בטוב" לעקבים, בשוטף אני נועלת עקבים נמוכים יותר ואת הסטילטו האימתניות שומרת לאירועים מיוחדים. בנוסף, אני משתדלת לא לנהוג עם עקבים גבוהים ודקים במיוחד... באופן כללי, למי שלא רגילה להסתובב על עקבים, הייתי ממליצה להתחיל "מקטן": עקבי רוקי או פלטרורמה עדינה יחסית.

חני167

New member
כי הן גורמות לגוף להיראות רזה, ולרגליים

ארוכות- ואלה סממני יופי נשי מובהקים, שגברים נמשכים אליהם באופן טבעי. אין מה לעשות.

חני167

New member
כי אז הן ייראו עוד יותר יפות ונשיות!

ואי אפשר להיות רזה מדי ובעלת רגליים ארוכות מדי...

???????????????????????

1.96 מטרים, ורגליה הן באורך 1.32 מטרים. הגמד הוא בן הזוג שלה, את חושבת שהיא צריכה עקבים

innocence

New member
למיטב ידיעתי הוא לא בן הזוג שלה

אלא שהוא כנראה האיש הנמו ביותר בעולם ליד האישה הגבוהה ביותר כדי להדגיש את ההבדלים?

mgirl

New member
זה הגיוני

בהתחשב בעובדה שהוא יושב על ערמה של 'ספר השיאים של גינס'.

נכון, הם שיאני ג'ינס שנועדו לצילום משותף. אך

ניסיתי לענות לטיעון שאין דבר כזה רגליים ארוכות מידי או אישה רזה מידי.

Litalxo

New member
היא לא האישה הגבוהה ביותר, היא

האישה בעלת הרגליים הארוכות ביותר בעולם (האישה הגבוהה ביותר היא אסייתית מעל 2 מטר) בכל אופן, גם רגלייה האורוכות באופן חריג נראות נהדר על נעלי עקב, כפי שרואים בתמונה

למעלה