נעלי עקב

"עם נעלי עקב לא הולכים באמת ברחוב"

גם אם יצאת לערב מתוכנן שבו היית אמורה לשבת או קצת לרקוד והגעת עם עקבים ופתאום אופס..... קרה משהו בלתי צפוי כמו: 1. לחברה יש רעיון ספונטני אחר שדורש הליכה. 2. לא מצאת חנייה קרובה למקום ואת צריכה לצעוד. 3. האוטו שלך נתקע ואת חייבת לקחת את האוטובוס האחרון שעצר קצת רחוק ממך ואת נאלצת לתת ריצה מהירה כדי להספיק.

מה את רוצה להגיד בזה?

ברור שאת כל זה צריך לקחת בחשבון, אבל אני לא אצא לטיול בעיר בעקבים וגם לא אלך לשופינג ולגם לא לקניות בסופר. לרוב לא אנעל עקבים גבוהים גם לעבודה. התכוונתי לומר שעקבים גבוהים זה לאירוע מיוחד.

מה שרציתי להגיד

שאנחנו מוכנות במודע להגביל את חופש התנועה שלנו למען אירועים מיוחדים. ובכל אירוע מיוחד את יכולה להקלע למצב שאת נדרשת לחופש תנועה שויתרת עליו עם נעילת העקבים.

אם אני נועלת עקבים גבוהים

אני מביאה כפכפים בתיק. אז אין צורך להגביל את החופש שלנו. וגם לצאת בהכרזות גרנדיוזיות.

יקרה, אפשר להמשיך להתווכח לנצח

את באמת לא רואה סתירה בעובדה שמצד אחד תתגנדרי לך ותתאימי נעלי עקב לאוטפיט מושלם ומצד שני בעת מצוקה תשכחי מכל האלגנטיות ותשלפי את הכפכפים? רק אל תכעסי שאני חושבת קצת אחרת ממך. הכל ברוח טובה וגרנדיוזית.

תיקתקית

New member
לגבי זה

אני בכיך מגבילה את חופש התנועה שלי או הנוחות שלי אם בא לי להשקיע בלוק מסויים! זה "מתפצה" לי ביצירתיות
זה לא בא כדי לעמוד בסטנדרטים של אף אחד אחר - רק ברצון שלי!

אני באמת לא רואה את הדברים כמוך

אני לא מתגנדרת לאירוע מסויים, אני מתלבשת טוב לכל אירוע וגם עם כפכפים אפשר להראות טוב. אני תמיד מרוצה מאיך שאני ניראת ומעולם לא נועלת נעליים שבהן לא אוכל ללכת. באופן כללי, לעומת זאת, מעדיפה לא ללכת הרבה על עקבים. זה לא נוח. בכלל אני לא מבינה מה אנחנו לא מסכימות פה, מלבד זה שאת כל הזמן כותבת לי משהו שמתנגד למה שאני כותבת. באופן כללי אני גם לא מאמינה באווטפיט מושלם. זה משהו לא מספיק חשוב כדי להתאמץ. אני מאמינה בלהתלבש טוב בלי להתאמץ. זה משהו טבעי שיש לחלק מהאנשים ולכן אני לא מקבלת את האופנה או את כל הדברים האלה כמו רוב האנשים. בכל מקרה, את יודעת איך אני מתלבשת ואם לא, אז את מוזמנת לבקר אצלי בבלוג. את לא תיראי הרבה עקבים.

תיקתקית

New member
דווקא לא התכוונתי למשקל...

אלא למבנה הפנים.. צירפתי אחת לשם המחשה, אולי רק אני רואה את זה.. קורה לפעמים

אני לא רואה דמיון

ואני אשמח גם אם תורידי את התמונה שלי מהפורום. באופן כללי, זה לא מקובל לפרסם תמונות של אנשים אחרים ללא רשותם. זה לא נאמר בקטע רע, אלא פשוט כי אני לא אוהבת שתמונה שלי מופיעה במקומות לא אני שמתי אותה. תודה רבה על ההתחשבות.

תיקתקית

New member
מתנצלת

המנהלת יכולה למחוק את התמונה עם ההודעה שלי (לי אין אפשרות). FUN FAIR?

בהחלט כן!

לדעתי אין משהו שמחטב יותר את הישבן והרגליים יותר מנעלי עקב חדשה, שלום לכולן

לא שאלו על בריאות

נעלי עקב שעד כמה שאני אוהבת אותם, אנעל אותם רק למקומות בהם אני לא צריכה להיות יותר מידי על הרגליים ותמיד ברכב יחכו לי נעלי נוחות להחלפה

Fun Fair

New member
אני חושבת שדעתך ברורה. אין צורך לחזור עליה

בכל הודעה שנרשמת בשרשור.

nowonder

New member
נעלי עקב

לא מאמינה בפרטי חובה במלתחה. זו דרך בטוחה למלא את המלתחה בקטסטרופות. מאוד אוהבת נעלי עקב. למעשה, אין לי (כמעט) נעליים שאינן גבוהות עקב. לקח לי זמן ללמוד לקנות נעלי עקב נוחות. הנה כמה טיפים: 1. הסוליה היא תמיד עם גומי שאינו מחליק (ואם אין, ואני ממש אוהבת את הנעל, אני לוקחת לסנדלר להוסיף). הגומי מונע החלקות לא נעימות. 2. הנעל צריכה להיות בדיוק במידה. לא לומר הנעל תתרחב, תשתנה עם הרגל וכולי. 3. האימום צריך להיות כזה שיהיה מקום לאצבעות. בכלל, אנשים שוכחים שגם לאצבעות הרגליים תפקיד ביציבה. 4. צריכים להיות לנעל מספיק רצועות שמחזיקות את הרגל. באופן אישי אני מעדיפה רצועות שמחזיקות גם את הקרסול. 5. אני מעדיפה נעלי עקב שיש להם גם פלטפורמה "סודית" מקדימה. זה מגביה את גובה, בלי לגרוע מהנוחות. אני הולכת על נעלי עקב, בדיוק כמו שאני הולכת עם נעלי ספורט. אותה מהירות, אני עולה ויורדת מדרגות. אני סוחבת דברים כבדים. אני נזהרת יותר כאשר יורד גשם/שלג/קרח והמדרכות חלקות. אין לי גם בעיה ללכת מרחקים ארוכים עם נעלי עקב. (לא מרתון, אבל 4-5 בלוקים זה ממש לא בעיה). מה שכן, קשה לי לעמוד לאורך זמן (שעה ויותר) על נעלי עקב, בלי תנועה. שמתי פה בעבר תמונה עם שלל רב של נעלים גבוהות עקב שיש לי.

טיפים מעולים!

בהליכה על נעלי עקב מועבר רוב המשקל של הגוף לאצבעות, במקום שיהיה על הקשתות של הרגל ויתפזר שם יותר שווה בשווה. לכן רוב הפתולוגיות איכשהו פוגעות גם באזור הזה (כל מיני ג'יפה על העצבים והגידים באזור האצבעות לא עלינו). לכן ה"מקום לאצבעות" חשוב במיוחד, וגם האחזקה של הקרסול, כדי שלא תגדילי עוד יותר את הסיכוי לנקוע אותו בתנועה לא נכונה (כי העקב איכשהו קצת פחות יציב לחלק מהנשים בהשוואה לנעל רגילה).

SimplyMe1

New member
../images/Emo45.gif

טיפים ממש טובים,כול הכבוד לך שהתרגלת ללכת בנעלי עקב כמו בנעלי ספורט,זה לא מובן מאליו:) וחשוב חשוב חשוב -סוליית גומי טובה בנעליים. איזה מותג נעליים את הכי אוהבת? לי יש כמה זוגות של קנת קול,כולם עם סוליית גומי איכותית ,וזוג סנדלי עקב שלו הן בין הנעליים הנוחות שנעלתי ליציאה אי פעם..

למעלה